yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

BENDE BU SABAH YARIM SİMİT Bİ KUPA ÇAY BİRAZ PEYNİR YEDİMMMMM
ÖĞLEN ÇORBA VE TAZE FASULLE GELİO ONDAN YERİM AZ
AKŞAMA YEMEK YAPMADIM BU GÜN ERKEN ÇIKIP ALIŞWERİŞ YAPCAZ TAZE TAZE YAPICM ARTIK MARUL MUSUR FALAN ALIM TURP ALIM HİÇ BİŞİ KALMADI EWDE :18::18::18:
LASKISIM 61,7 TARTILDIM YAZARSAN SEWİNİRİM BU BEDBAH KG MU.NASILSIN İİ MİSİN BU ARADA AKŞAM DİNLENDİN Mİ

ECMELİM SEN NASILSIN EYMENİM NAPIO TOTOSUNU YEDİM TEZOSU.....YARIN YİNE Bİ LUNAPARK BEKLER WALLA

evet tatlım abur cubur yok ama epey yemişim.simiti de kaç gündür yemiyordum yine başladım bu sabahta yedim yarın yemicem artık.şimdi de şekersiz türk kahvemi içiyorum
afıyet olsunn bıde bana yap gelıyom tahakkukları bıldırıyorum bugun tekım ofıste bundan sonra ekım sonuna kadar cumartesılerı oglene kadar nobetlese calısıcaz tatılım ogleden sonra yehu onumuzdekı 3 hafta sonuda calısmıycammm sıram gelene kadar

ohhh taze sebzeler meyvelerr
iyiyiz tatlım sen nasılsın
eymos ıyı teyzosu nasıl olsun bugun ogleden sonra normal parka goturcem yarına allah kerım bakalım

aa çok güzel bende iş az olduğu cumartesiler yarım günüm ama o bile nasıl ii gelio anlatamam ya sorma canım ya semiz otu salatası ççekti canım inşşallah wardır...bide kiraz çok faydalımış diet yapanların en önemli meyvesi dio yaaa......kıamam aldı o lünaparkın tadını öle parkla kurtulamazsın ananeside götürüo parka sonuçta

günaydın canlarımmmmmmmmmmm

bestem hemen yazıyorummmm gofredom ecmelim aradım ama sayfa çok olduğu için bulamadım kilolarınızı yaa kaçtı dün ?

Bak ya nasıl hopladı sinirlerim fabrikada çalışan eski stajerlerden geldi abla mevlüt abinnn göbeğe bak dio (ortaklardan biri için)bak benim vücuduma dio dedim ki ewlen bi çoluğa çocuğa karış görüm bn seni dedim.......ben ozaman daha çok kg werim ewde kadınla uğraşşş çocukla uğraş işe gel gitt bide bi manita yappppp ohoooo tığ olurum abla dedi bi fırlattım kalemi kafasına geldi ya görüomusunuz bacak kadar ki yeni nesil de ki zihni yaaaa

valla kaç aydır pertım ne ızınlı oldugumu anlıyorum ne dınlendıgımı....
cok sukur ekıme kadar dınlenecegım en azından 1 gun evımı toplar bırgun gezerım

bestem hemen yazıyorummmm gofredom ecmelim aradım ama sayfa çok olduğu için bulamadım kilolarınızı yaa kaçtı dün ?

ben kg aldım tatlım bıde adetım 67,5 cıktı tartım olculerım aynı bel 70cm olmuss:26:

canım üzülme bu ara pek dikkat etmıyoruz gibi gelıyo bana bende tartıldım sabah 51,1 yani 300 gr vermişim

ii valla bildiğin gibi canım akşam kaptırmışım muhabbete bi baktım sanayi gelio hemen kapadım...annen döktürmüş bu arada bayıldım menüye...bizde bu akşam anneme yemeğe giticez
hep öyledir annem evde sürekli çeşit çeşit yemek vardır çok seviyor ve gerçekten annem diye söylemiyorum inanılmaz yemek yapıyor hiç ona çekmemişim bende hep uydurma

günaydın tatlımmm ben 5 gün önce tartılmıştım en son 64.2 çıktım şuanda ne kadar oldum bilmiyorum.bu akşam dayımlara gidersek orada tartılıcam yarın bildiririm.

senin az wermiş olmuş olman neden se beni çok mutlu etti aramızda 10 kg olmasına rahmen
cadıya bak yaaaaaaaaaa

tamam canım benimmm

sıkı bi diyet derken ne gibin lazkızım toplu yapalım

ya benimki koşuya yürüyüşe yollamıo karışık çaylara mı ağırlık wersem acaba

canlarım ben bu diyeti daha önce yapıp 7 kilo vermiştim sağlıksız sanırım ama başka çarem kalmadı malesefff

1.Gün: 10 taneye kadar haşlanmış yumurta

2.Gün: Yarım kilo salatalık, yarım kilo domates

3.Gün: 1 kg yağsız pişmiş tavuk göğsü. (gün içerisine yayarak tüketin)

4.Gün: 1 kg haşlanmış patates.

5.Gün: 1 kg meyve (kavun karpuz gibi şekerli meyveler olmamalı)

6.Gün: 1 kg haşlanmış kabak

7.Gün: 1 kg elmadan yapılmış şekersiz komposto.

tatlım çok güzel diosun ama böle bi diyet yapmanı önermem kendini hasta edersin düğün üstü werdiğin tüm kg laları geri alabilirsin....çok riskli we sağlıksız tabi yapabilen çoktur ama ben asla böle bi diet yapamam haaa ewde olsam butun gün yatsam belki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…