yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

off doğru ya düğün üstü birde daha çok alırsam kötü olurrr

yapma lazkızım sağlığından olursun şekerin verdiği liste çok daha sağlıklı ki ben ona bile dayanamadım..

katılıyorum bestem epey sağlıksız görünüyor.aynı şeyi tüm gün yemek çok zor ben kusarım :120::120::120:

Son düzenleme:
saglıksız gozukuyo ama sanırım benım bunu yapmam lasım bı ara 7 kg var verecegım ah bı gıtsee.... sonra duzgunce rayına oturtacagım ama

bende uzun süredir içmiyorum başlıyım bari canım yaaa

belki bağırsaklarımızı çalıştırır ödem attırır ne bilim ...sonuçta kendi adıma konuşayım ben ölüm rejimi yaptım dedğin gibi 4 hafta 8 kg werdim sonuç 12 kg fazlasını aldım o yüzden asla yapam bi daha.sağlıklı diet yapıoruz ekmeği kestik porsiyonları küçülttük sporda yapmaya çalışıoruz eee daha napcazzzzzzzzz

dimi yaaaa yaptıkda nollduuu :) ne çektik bu kilolardan yaaaaaaaaa

ben geçen sene denedim verdim kilo ama baya halsiz düşüyorsun canım

yapıcam ama ne zaman du bakalım deneyınce yazarım burdan lazkzım yemeyle ılgılı problemım yok acıkmıyorum yeterkı kg verım sonrasındada yıne et ve sebze agırlıklı devam edıcek dıyetı hıc bırakmadım ben ama bu ıruc vurdu benı bu sefer

ewet sen dayanıosun bitanem keşke bende öle olsam

canım mgeç okunuyo o yüzden ama sakın yılma pes etmek yok

kızlarrrr çok mutluyummmm
bugun anneannemızın wc ogretme denemelerı sonucu eymen sabahtan berı 2 partı lazımlıga yapmıs bı kere çişini 1 kere kakasını superr yaa ogrencek ınsallah tam zamanı dıe dusunuyorum 16 ayının ıcınde bu yaz ogretemessek seneye yaza kalcak devamlı altları acık durdugu ıcın kısın olmuyoo ayy sevıncten ucuyorummm

ayyyyy ayyyyyyyy eymenimin totoşunu ısırırım ben yaaa ne güzel erken öğrenmesi dahaa iyi bencede canımmm hem yazda geldi toto açık gezer ohhhhhhhhhh

bu çok güzel bi haber ben de çok sevindim çiş olayını bian önce öğretmek gerekiyor hem rahatlık açısından hem de maddi açıdan

ewet hem maddi hem manevi çok ii olmuş çok raharlamışsındır......

ayyyyy ayyyyyyyy eymenimin totoşunu ısırırım ben yaaa ne güzel erken öğrenmesi dahaa iyi bencede canımmm hem yazda geldi toto açık gezer ohhhhhhhhhh
ahahah ınşallah öğrenir bgun ilk gunuydu ne kadar çok ıskalıycak ustune ama olsun potansiyel var gibi bu durumda bakalım 2-3 hafta ugraşalım geç olmasın ıstıyorum aklı erıyo artık konusamasada anlıyo bızı ...
bu çok güzel bi haber ben de çok sevindim çiş olayını bian önce öğretmek gerekiyor hem rahatlık açısından hem de maddi açıdan
maddıyatı geçtım cok dokunmuyo ama onun ıcın rahat gezer altında devamlı bez yaz gunu zor bee rahatlar kusum bakalım ılk gunu bugun ogrenme potansıyelı var gıbı dua edın teyzelerı akıllı kuzum benım
ewet hem maddi hem manevi çok ii olmuş çok raharlamışsındır......
ayyy ınsallah besten bugun ılk bakalım sonrakı gunler neler gelcek basımıza gecede baglamayı dusunmuyorum sık sık kaldırıp oturturm bakalım uyku sersemı cıs yapmıyo zaten uyanmaya yakın yapıo

ana sayfamda gördüm bunu yazmadan edemedimcanım bu çok zor ya,diyet listelerinde ben bi diyet bulmuştum,deneyen kişilerde var bi bak istersen.Hiç diilse bundan daha iyi gibi görünüyo,madem çabuk vermek istiyosun ama bunlar hiçte sağlıklı diil

canlar ben kaçıyorum mesai bitti evime zaman ayırayım biraz oglum uaynıncada onunla gezmeye gideceğim operım hepinizi pazartesi görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…