tatlım çok güzel diosun ama böle bi diyet yapmanı önermem kendini hasta edersin düğün üstü werdiğin tüm kg laları geri alabilirsin....çok riskli we sağlıksız tabi yapabilen çoktur ama ben asla böle bi diet yapamam haaa ewde olsam butun gün yatsam belki....
yapma lazkızım sağlığından olursun şekerin verdiği liste çok daha sağlıklı ki ben ona bile dayanamadım..canlarım ben bu diyeti daha önce yapıp 7 kilo vermiştim sağlıksız sanırım ama başka çarem kalmadı malesefff
1.Gün: 10 taneye kadar haşlanmış yumurta
2.Gün: Yarım kilo salatalık, yarım kilo domates
3.Gün: 1 kg yağsız pişmiş tavuk göğsü. (gün içerisine yayarak tüketin)
4.Gün: 1 kg haşlanmış patates.
5.Gün: 1 kg meyve (kavun karpuz gibi şekerli meyveler olmamalı)
6.Gün: 1 kg haşlanmış kabak
7.Gün: 1 kg elmadan yapılmış şekersiz komposto.
tatlım çok güzel diosun ama böle bi diyet yapmanı önermem kendini hasta edersin düğün üstü werdiğin tüm kg laları geri alabilirsin....çok riskli we sağlıksız tabi yapabilen çoktur ama ben asla böle bi diet yapamam haaa ewde olsam butun gün yatsam belki....
yapma lazkızım sağlığından olursun şekerin verdiği liste çok daha sağlıklı ki ben ona bile dayanamadım..
katılıyorum bestem epey sağlıksız görünüyor.aynı şeyi tüm gün yemek çok zor ben kusarım :120::120::120:
vazgeçtm ozaman kızlar başka bi diyet bulmalıyım
güzelim kiraz sapı vücuttaki şişkinliiği we ödemi atıomuş ve şu 3,,,5,,,karışık bitki çayıma ağırlık werim diorum
saglıksız gozukuyo ama sanırım benım bunu yapmam lasım bı ara 7 kg var verecegım ah bı gıtsee.... sonra duzgunce rayına oturtacagım amacanlarım ben bu diyeti daha önce yapıp 7 kilo vermiştim sağlıksız sanırım ama başka çarem kalmadı malesefff
saglıksız gozukuyo ama sanırım benım bunu yapmam lasım bı ara 7 kg var verecegım ah bı gıtsee.... sonra duzgunce rayına oturtacagım ama
bende uzun süredir içmiyorum başlıyım bari canım yaaa
belki bağırsaklarımızı çalıştırır ödem attırır ne bilim ...sonuçta kendi adıma konuşayım ben ölüm rejimi yaptım dedğin gibi 4 hafta 8 kg werdim sonuç 12 kg fazlasını aldım o yüzden asla yapam bi daha.sağlıklı diet yapıoruz ekmeği kestik porsiyonları küçülttük sporda yapmaya çalışıoruz eee daha napcazzzzzzzzz
ben geçen sene denedim verdim kilo ama baya halsiz düşüyorsun canım
yapıcam ama ne zaman du bakalım deneyınce yazarım burdan lazkzım yemeyle ılgılı problemım yok acıkmıyorum yeterkı kg verım sonrasındada yıne et ve sebze agırlıklı devam edıcek dıyetı hıc bırakmadım ben ama bu ıruc vurdu benı bu sefer
yapıcam ama ne zaman du bakalım deneyınce yazarım burdan lazkzım yemeyle ılgılı problemım yok acıkmıyorum yeterkı kg verım sonrasındada yıne et ve sebze agırlıklı devam edıcek dıyetı hıc bırakmadım ben ama bu ıruc vurdu benı bu sefer
kızlarrrrçok mutluyummmm
bugun anneannemızın wc ogretme denemelerı sonucu eymen sabahtan berı 2 partı lazımlıga yapmıs bı kere çişini 1 kere kakasını superr yaa ogrencek ınsallahtam zamanı dıe dusunuyorum 16 ayının ıcınde bu yaz ogretemessek seneye yaza kalcak devamlı altları acık durdugu ıcın kısın olmuyoo ayy sevıncten ucuyorummm
kızlarrrrçok mutluyummmm
bugun anneannemızın wc ogretme denemelerı sonucu eymen sabahtan berı 2 partı lazımlıga yapmıs bı kere çişini 1 kere kakasını superr yaa ogrencek ınsallahtam zamanı dıe dusunuyorum 16 ayının ıcınde bu yaz ogretemessek seneye yaza kalcak devamlı altları acık durdugu ıcın kısın olmuyoo ayy sevıncten ucuyorummm
ewet hem maddi hem manevi çok ii olmuş çok raharlamışsındır......kızlarrrrçok mutluyummmm
bugun anneannemızın wc ogretme denemelerı sonucu eymen sabahtan berı 2 partı lazımlıga yapmıs bı kere çişini 1 kere kakasını superr yaa ogrencek ınsallahTam zamanı dıe dusunuyorum 16 ayının ıcınde bu yaz ogretemessek seneye yaza kalcak devamlı altları acık durdugu ıcın kısın olmuyoo ayy sevıncten ucuyorummm
ahahah ınşallah öğrenir bgun ilk gunuydu ne kadar çok ıskalıycak ustune ama olsun potansiyel var gibi bu durumda bakalım 2-3 hafta ugraşalım geç olmasın ıstıyorum aklı erıyo artık konusamasada anlıyo bızı ...ayyyyy ayyyyyyyy eymenimin totoşunu ısırırım ben yaaa ne güzel erken öğrenmesi dahaa iyi bencede canımmm hem yazda geldi toto açık gezer ohhhhhhhhhh
maddıyatı geçtım cok dokunmuyo ama onun ıcın rahat gezer altında devamlı bez yaz gunu zor bee rahatlar kusum bakalım ılk gunu bugun ogrenme potansıyelı var gıbı dua edın teyzelerı akıllı kuzum benımbu çok güzel bi haber ben de çok sevindim çiş olayını bian önce öğretmek gerekiyor hem rahatlık açısından hem de maddi açıdan
ayyy ınsallah besten bugun ılk bakalım sonrakı gunler neler gelcek basımıza gecede baglamayı dusunmuyorum sık sık kaldırıp oturturm bakalım uyku sersemı cıs yapmıyo zaten uyanmaya yakın yapıoewet hem maddi hem manevi çok ii olmuş çok raharlamışsındır......
canlarım ben bu diyeti daha önce yapıp 7 kilo vermiştim sağlıksız sanırım ama başka çarem kalmadı malesefff
canlar ben kaçıyorum mesai bitti evime zaman ayırayım biraz oglum uaynıncada onunla gezmeye gideceğim operım hepinizi pazartesi görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?