yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

kızlar ben bugünkü bildirimimi yapayım akşama annemin yapıcağı yemek belli
SABAH
1 bardak nescafe(sütsüz,şekersiz)
ÖĞLE
2 cup activia orman meyveli
1 parça bitter çikolata
ARA
1 special k karaker (şuanda yazarken bi yandan yiyorum )
AKŞAM
3 kaşık kıymalı bezelye yemeği
2 kaşık pilav
soya soslu tavuk kızartması(6 adet)
ARA
10 adet kiraz

afiet olsun bi tanem süpermiş banada annem biber dolması yollamış akşam
1 tane bol yoğurtlu onu yerim artık........
sabah bi simit
öğlen de 1 kase çorba içtim
aralarda 1 armut bi bitki çayı 1buçuk lt su bitti 2. yi doldurdum bakalım

sana da afiyet olsun canımm şu anneler olmasa naparız bilmem

muhabbet kuşum çok kötü şimdi okuorum sanırım hasta ck nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba bende yeni katıldım sayfa ya ve sizin mesajlarınız dikkatimi çekti.
bende zayıflamak istiyorum ama olmuoo destek olacak birilerini arıyorummm yardımcı olursanız mutlu olurum

Selam kızlar ben de katılabilir miyim aranıza..şu an 54-55 kilo arasıyım tartılmadım henüz..yediklerime dikkat etmeye başlamıştım ki sınavlarım geldi,şimdi tekrar başlıcam,bir kaç egzersiz yapıyordum onlara da tekrar başlıyorum bugün..51-50 arası olmak istiyorum..herkese kolay gelsin..

günaydın kızlar.

gelemiyorum kaç gündür. ptesi doktordaydım. salı yoğundum ancak bugün gelebildim. az yemeye devam. arada bir vazgeçemediğim abur cubura da devam :26:

yarın büyük bi toplantı var işyerimizde. hummalı bir çalışma bi koşuşturma :) her gün kotlarla gelen biz yarın grand tuvalet takımlar topuklu ayakkabılar vs vs. giyincez düşünün artık :)

günaydın kızlar yoğunluktan fırsat bulup da yazamadım size.nasılsınız keyifler yerinde mi?ben de dün akşam yazdıklarıma ek olarak işkembe yedim bayılırımmmmm annem de sürpriz yapmış görünce gözlerim yuvalarından fırladı 3 parça yedim valla.ama abur cubur yemedim dikkat ediyorum kociş gelene kadar edicem de hırs var şimdi bende gelince güzel görsün diye

Son düzenleme:
Dün en son öğle yemeğimi yazmışım. Öğle yemeğinin ardından:
Arada diyet kraker.
Akşam: Meyveli nesfit
Yarım saatlik yürüyüş
Buraya kadar her şey normal ancak dün ablam körili mantar ve tavuk yapmış. Bir tabak ondan yedim, ablam çok ısrar etti kıyamadım. Ama sonra pişman olmadım değil çünkü içinde krema da vardı
Gece yine yeşil çay ve elma...

Günaydın arkadaşlar...
Bugün 8 gibi kalktım. Yarım saatlik yürüyüşümü yaptım.
Sabah: Domates, salatalık, azcık peynir, 1 tane haşlanmış yumurta (valla çok güzel tok tutuyor)
Kahvaltıdan sonra birazcık egzersiz yaptım.

slm cnmcım
kızlarr hepinize duyuru bugun ıtıbarıyle ıstıfa ettım uzun sure gelemeyebılırım operım sızlerı k.i.b dıyetımı aynen uygulıyacagım kglarımı fotolayıp gırdıgımde ekleyecegım hoşçakalın

noldu tatlım niye gidiyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…