bugun diyete basladım
sporu artık finaller bitince baslarım
sabah kahvaltı da domates salatalık zeytın peynır yedım sekersiz cay
öğlen semizotlu yoğurt
aksam bi kase çorba ile patlıcan salatası
ekmeği hayatımdan çıkatmaya çalıorum inşallah başarırım :)
bugun diyete basladım
sporu artık finaller bitince baslarım
sabah kahvaltı da domates salatalık zeytın peynır yedım sekersiz cay
öğlen semizotlu yoğurt
aksam bi kase çorba ile patlıcan salatası
ekmeği hayatımdan çıkatmaya çalıorum inşallah başarırım :)
Hoşgeldin aramıza. Ekmeği kesmek iyi fikir. Ben de eskiden beyaz ekmeği çok tüketirdim. Ama şimdi günde 2-3 dilim tam buğday veya çavdar ekmeği yiyorum. Ekmeği kesmek istemedim ben tamamen; çünkü vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var :)
Selam bitanelerim napıosunuz
gofredom afiet olsun nasılsın iimisin
ecmelim ne oldu nerdesin nie istifa ettin babandan mı kocandan mı ya nie bıraktın
laskısım çok pardon da nerdesin nie diet yapmıosun tarılma günü değilmidi bugün alooooooooooooooooooo
ck yoldaşım nasınnnn allah yardımcın olsun toplantıların su gibi geçsin........
........bana gelince diete dewam , ama kocamın işle ilgili katılması gereken bi etkinlik var ona canım çok sıkkın biliosunuz beni resmen eridim btittimmmmm sinirden , ehliyete yazıldım araba kullanmayı bilip sewen biri olarak sonunda ehliet alıcam ay sonu çok yoğundum ,,,, ve beklenen gün patron hopppp libya ya gitti kabus gibi günler başladı ......
Kg 60,80 tartıldım laskısım sabah dietin yapamadığını bu kocam için kendi kendimi yemem zayıflatcak gari beni
topig dağıldı bebeğimmmmmmmmmm
ya nie ecmelim gelir yine belki hem gofredom falan da giriodurBittimi yapmıo muyuz artık
Sende durumlar ne gofredo nie yok gerçekten
canım diyet hak getire bende... Haziranda sözüm var
hadi allah tamamına erdirsin bakalım ewde olucak dimi ne giycen
amin canım isteme + söz olcak canım evde olcak daha ne giyceğime karar veremedim
anladım canım herşeyin yolunda olmasına sewindim.zaten vericeğin kadar kg verdin be kuşum ama dikkat yinede abartma tamam mı
madem mutlu etmio seni dewam et tatlım bnde sonun da 60 gördüm bi yeter diorum bi tamam diorum kafam karıştı50 kg da kaldım canım yaaa
madem mutlu etmio seni dewam et tatlım bnde sonun da 60 gördüm bi yeter diorum bi tamam diorum kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?