yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

bugun diyete basladım
sporu artık finaller bitince baslarım
sabah kahvaltı da domates salatalık zeytın peynır yedım sekersiz cay
öğlen semizotlu yoğurt
aksam bi kase çorba ile patlıcan salatası
ekmeği hayatımdan çıkatmaya çalıorum inşallah başarırım :)

hoşggeldin canım emin ol ekmeği bırakınca bir daha yemiyorsun

Hoşgeldin aramıza. Ekmeği kesmek iyi fikir. Ben de eskiden beyaz ekmeği çok tüketirdim. Ama şimdi günde 2-3 dilim tam buğday veya çavdar ekmeği yiyorum. Ekmeği kesmek istemedim ben tamamen; çünkü vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var :)

Arkadaşlar merhaba.
Bu sabah kalktım. Bugün diyete başlayalı tam 1 hafta oluyor; o yüzden tartılmam gerektiğini fark ettim. Tartıya çıkınca sonuç iyi sayılır aslında. 1 kilo vermişim. Haftada 1 kilo fena değil sanki. Oysa her gün 1 saatlik yürüyüş ve egzersiz de yapıyorum ama daha çok beklerdim açıkçası. Galiba içtiğim migren ilacı son 1-2 ayda kilo almama neden oldu. Her neyse istikrarla devam :)
Sabah uyandım ve yarım saatlik yürüyüş yaptım Geldim, kahvaltımı yaptım.
Kahvaltı: Domates, salatalık, 2 adet zeytin, azcık peynir, 1 tane haşlanmış yumurta, şekersiz çay, 2 dilim çavdar ekmeği
Ara: 1 paket limonlu form bisküvi, 2 adet galeta, 1 bardak yarım yağlı süt
Öğlen: Henüz yemedim ama çorba ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.

bnde öyleyım ve birden kesmek zor oluyor

bugün sabah kahvaltı da domates salatalık peynir zeytin ve bi bardak meyvesuyu :)
meyvesuyu şeker ama sabah baska bişi bulamadım :S

öğleden de melemen yapmıs annem azıcık ondan yedım

akşam yemeğinde de bi kase çorba ve 2 tane biber dolması yedım suyu da aklıma geldıkce içiyorum kızlarr sizce çok mu yiyorum

Selam bitanelerim napıosunuz
gofredom afiet olsun nasılsın iimisin
ecmelim ne oldu nerdesin nie istifa ettin babandan mı kocandan mı ya nie bıraktın
laskısım çok pardon da nerdesin nie diet yapmıosun tarılma günü değilmidi bugün alooooooooooooooooooo
ck yoldaşım nasınnnn allah yardımcın olsun toplantıların su gibi geçsin........
........bana gelince diete dewam , ama kocamın işle ilgili katılması gereken bi etkinlik var ona canım çok sıkkın biliosunuz beni resmen eridim btittimmmmm sinirden , ehliyete yazıldım araba kullanmayı bilip sewen biri olarak sonunda ehliet alıcam ay sonu çok yoğundum ,,,, ve beklenen gün patron hopppp libya ya gitti kabus gibi günler başladı ......
Kg 60,80 tartıldım laskısım sabah dietin yapamadığını bu kocam için kendi kendimi yemem zayıflatcak gari beni

topig dağıldı bebeğimmmmmmmmmm

Ama en azından 55 e az kaldı 65 tim ilk başaldığım da şimdi 60 yni 55 e az kaldı ama hiç kimse yok burda ben detek başıma biliosunuz gerginim yeterince zaten balık beyinlimi öldürüp ewde cam mezarlık ta saklamayı düşünüorum kimse görmesin kimseye bakmasın mutlu mesut yaşayalım :84::84::84::84::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…