yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Selam kıslar napıosunuz herşey yolundamı bizim balık beyinli bugün gitti işe bakalım kötüleşirse ayağı izin alıp gelicek yine...
Sabah bi tane poğaça yedim ama minicik gerçekten çok küçük :18::18: Ama çok pişmanım
öğlen sadece çorba 1 kase 2kaşık ıspnak bi küçük kutu yoyurt yicem geldi atıştırmalığa bi armutum var 5 li bitki çay aldım belki faydası olur die
akşamada tavuklu patates yemeği pilav we tatlım var bn sadece tavuktan yicem
bi de meyve üstüneeee
1 buçuk lt suyumu bitirmek üzereim

Arkadaşlar merhabalar.
Uzun bir süredir foruma giremiyordum, finallar, sınavlar, ödevler vs. Ama şimdi okul bitti, tatile girdim. Kışın sağlıksız beslendim hep, 61-62 kiloyla üniversiteye başlamıştım oysaki. Kışın abur cubur ne bulduysam yedim. Şu an ise 67 kiloyum maalesef. Ama şimdi kaçar yolu yok. Benim de hedefim sizler gibi 10 kilo vermek.Bu arada boyum da kısa 1.60, 57 kilo olmak hedefim. Giydiğim kıyafetleri üstüme yakıştırmıyorum artık, kilo verip kıyafet ancak o zaman almayı düşünüyorum. Umarım birlikte güzelce fazla kilolarımızdan kurtuluruz. 4 gündür diyetteyim. Sabah yediklerim: Domates, salatalık, azcık peynir, birkaç zeytin, 2 küçük dilim çavdar ekmeği, bir fincan da şekersiz çay... Kahvaltıdan sonra da özellikle kalçalarımı çalıştıran hareketler yapıyorum. Bol bol su tüketmek de önemli tabi, onu da yapmaya çalışıyorum. Haydi hepimiz için hayırlısı...

günaydın kızlarrr naporsunuz ben epey mutluyum ailemden her gören zayıflamışsın diyor öyle mutlu oluyorum ki anlatamam.yanlız sanki sabah kahvaltı yapmadığımda daha bi güzel gidiyordu kilolar şimdi verdiğimi hissetmiyorum fazla o yüzden bu sabah yine acı nescafemi içerek başladım güne.dün izin günümdü bildirim yapmasam çok daha iyi olur sanırım kekler,kısırlar havada uçuştu

hoşgeldin tatlımmmm çalışıomsun yaş kaççç
walla canım bnde pazar günümü yazmadım inan ki laskısım tefe koyarda oynatır bni.....nasılsın ii misin sadece kahwe içerek baygınlık geçirmiomusun

walla canım bnde pazar günümü yazmadım inan ki laskısım tefe koyarda oynatır bni.....nasılsın ii misin sadece kahwe içerek baygınlık geçirmiomusun

iyiym canım dinlendim dün bugün işe kalkıp gelmek zor geldi.sabah aç oluyorum aslında ama kahveyi içince iştahım kesiliyor tamamen.hiç açlık hissetmiyorum öğleye kadar.

ahhh sizi sizi pazar gunu kaçın su hamur ıslerınden ....
Ben naptın bergırat ormanlarına pıknıge gıttık annem esım eymen ben mangal yaptık sabahta peynır zeytın yumurta yok ole benım oldugum yerde hamur ısı yasssak!!

afiet olsun bi tanem ondan ben hala yerimde sayıorum dimi çok haklısın eşşek kafam eşşek kafam :92::92::92::92:

ben tartılamadım bu yakında sabahın köründe dayımlara inemiyorum ee akşam da tartılsam doğru sonuç vermicek moralim bozulcak ama inceldim hissediyorum kıyafetlerimden.koca gitmeden önce kapri almıştık epey oturmuştu şuan üzerimde fakat ben habire çekiştiriyorum düşüyor dötümden

ahahah supeyyy demekkı oluyo balımm benımde su anda uzerımde 42 beden pantolonum var kıyafetlerımın hepsı makınede yıkanıyo mecburen bunu gıydım esofman bıle daha dar olurdu heralde cuval gıbı ıcıne oglumda rahatcana gırer çok mutluyummm kızlarrr

Bestem hamur ısı bu dıyette yenılecek en son sey un=direkt kg
yanıı ne bılımm ben tatlarını unuttum kızlar ama bakınız bir oruç dagıtmaya yettı benı az yesem 17 saat dayanamıyorum cok yedıgımdede gordugunuz 2,5 kg 1 haftada aldım ne demek bu hareketsız yıyıp yatınca akamda ezan geç okunuyo 8,30dan sonra yıyınce bole oldu asırı hassas dıyet rabbımın yoluna feda olsun kglarım gerı toparlarım ama onun dısında hamurlu bısı yemedım yememde kepeklıde olsa 3 dilim ekmek gerı dondu işte

günaydın kızlar bu aralar kafam dalgın olduğu için pek uğrayamadımmm
neyin war kuzum ii misin

walla sadece pazarları kaçıo tatlım ama oda yetio bütün haftamı çöpe atmaya hiç biyere çıkmamak hiç gezmemek hiç misafirliğe gitmemek yani tamamen sosyal yaşamdan kopmak gerekio ben her nekadar irademi tutsam da bak nuraya sucuklu tost sölüolar papates ekmek sölüolar o koku war ya bütün dükkanı sarıo ben direk su çay elma hemen bişiler tıkıorum ağzıma unutuorum gidio ama dışarda yada bi çewreye girdi mi olmuo ama çok haklsıın eğer istediğimiz hedefe ulaşıcaksak şayet insanların kalbini kırmalıyız kendimizi üzmektense...:26::26:

Hoşbulduk öncelikle. Yok çalışmıyorum, üniversite öğrencisiyim. 1. yılımı tamamladım ve tatile girdim. 19 yaşındayım.

Dün sadece sabah kahvaltımı yazmışım. Öğleni de yazayım: Semizotu yemeği, 1 adet yeşil elma, 2 adet erik
Dün akşam da 1 tabak meyveli nesfit. Akşam 10 gibi de da elma ve yeşil çay.

Bugün ise:Aç karnına ılık su.
Yarım saatlik yürüyüş.
Kahvaltı: 2 dilim etimek, domates, salatalık, peynir, 3 tane zeytin, 1,5 fincan şekersiz çay.
Kahvaltı sonrası ara: 1 adet galeta, form bisküvi, 1 su bard. süt.
Öğle yemeği: Türlü ve yoğurt.

Hoşbulduk öncelikle. Yok çalışmıyorum, üniversite öğrencisiyim. 1. yılımı tamamladım ve tatile girdim. 19 yaşındayım.

çok güzel tatlım herşey olması gerektiği gibi süpersin walla 1 ayda 10 kg sence werebilirmiyim ben son 1 ayım çünkü

Gayret edersen neden olmasın, inanmak çokk önemli. 10 olmadı 7 filan olsun olmaz mı? 1 ayda 10 kilo biraz fazla gibi geldi bana ama spor, jimnastij filan olabilir.Bu arada boyunuz ve kilonuz kaçtı acaba?

Gayret edersen neden olmasın, inanmak çokk önemli. 10 olmadı 7 filan olsun olmaz mı? 1 ayda 10 kilo biraz fazla gibi geldi bana ama spor, jimnastij filan olabilir.Bu arada boyunuz ve kilonuz kaçtı acaba?

bak ilk sayfaya aç orda hepimizin yazılı ben 65 kg la başladım 63te burayı keşfettim şimdi de 61,7 yim

neyin war bi taenm bi yaramazlık yok demi anneeeemmmm merak ederim bn bilion nettinnn.....bu arada tablonun son hali güzel olmuş düzene sokmuşsuunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…