yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

valla zaten peygamber efendımızın sunnetlerını yapsak hem cennete gıderız hemde tıg gıbı oluruz
amin canım teşekkür ederimmm
supersın lazkızı aferın sana masallah bende acıkogretım 4.sınıfım bıtcek ama bıtemıyo calısamıyom bebısten

ama yapamıyorum yaa onun yerine sürekli yürüsemmmmmmmmm :))
10 saat yurusen yarım saat yaptıgın spora tekabul edıyo ve tum vucudun degıl sadece bacakların calısıyo tercıh senın hızlı kg vermek ıstıyosan bedenın sert olsun ıstıyosan o acıyı 5.gun cekmelisin yoksa işler yaş

ama yapamıyorum yaa onun yerine sürekli yürüsemmmmmmmmm :))

tatlım olmaz bari bi aksam tempolu koş bi akşam hareket yap yürümek sadece bacak kaslarını çalıştırır güzelim mesela bnm sorunum göbeğim diğer heryanım normal görünüo mekik ağırlıklı çalışıorum

önceki gün yaptım dün yapmadım bugün yapsam olur mu sporu? dengesizlik olmaz dimii?????

teşekkür ederim canımmmm. tatlım sakın yarım bırakma ne olursa olsun bitir.

Ama hareket lerin cd sini alıcam aynı zaman da bn çok tempolu yürümeye başladım ewimde uzak işe gece yatmadan mekik bapıcaz dayanıcaz

Merhaba bayanlar bende kilo vermek istiyorum :) bu sabah kahvaltılık buğday gevreğimi yedim ve yeşil çayımı yudumluyorum yeşil çayı hiç sevmiyorum umarım alışırım :)

Ben daha eşime sölemedim rejim yaptığımı dikkat ediom yemicem dedim beyaz leblebi kflex aldım o cips yerken kuru kuru ben de ondan yiyim die süt içemiorum ben en büyük sorunumda o zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…