mali müşavir bürosunda çalışıyorum. stajı başlatma sınavını kazandım 2 yılımı doldurdum 1 yıl sonra sınava girip ruhsatımı alıp büromu açıcam inşallah
hadi hayırlısı tatlım sevindim adına :119:
çok çabuk pes ettinnnn:26:
ama yapamıyorum yaa onun yerine sürekli yürüsemmmmmmmmm :))
valla zaten peygamber efendımızın sunnetlerını yapsak hem cennete gıderız hemde tıg gıbı oluruzalınmıorum zaten hiçbirimizde alınmamalıyız kızçelerimiz hepimizin hedefi war ama çok hızlı ama yawaş biraz yol katetmeğe çalışıoruz kesinlikle dost acı söler ama doğruları söler ii ki warsınız zaten biraz kurcaladım da yemeği bu kadar abartılı bi biz türk milleti yiyo peygamberimiz demişki ölmemek için yemeliyiz 2 hurmayla günü bitirirmiş biz yemek yemek için yaşıoz sanki FELSEFEMİZ YAŞAMAK İÇİN YEMEK YEMEK KIZLAR
supersın lazkızı aferın sana masallah bende acıkogretım 4.sınıfım bıtcek ama bıtemıyo calısamıyom bebıstenamin canım teşekkür ederimmm
10 saat yurusen yarım saat yaptıgın spora tekabul edıyo ve tum vucudun degıl sadece bacakların calısıyo tercıh senın hızlı kg vermek ıstıyosan bedenın sert olsun ıstıyosan o acıyı 5.gun cekmelisin yoksa işler yaşama yapamıyorum yaa onun yerine sürekli yürüsemmmmmmmmm :))
ama yapamıyorum yaa onun yerine sürekli yürüsemmmmmmmmm :))
şimdi sana ıkı resım tercihi sen yap alıntılamayın sılcemama yapamıyorum yaa onun yerine sürekli yürüsemmmmmmmmm :))
valla zaten peygamber efendımızın sunnetlerını yapsak hem cennete gıderız hemde tıg gıbı oluruz
supersın lazkızı aferın sana masallah bende acıkogretım 4.sınıfım bıtcek ama bıtemıyo calısamıyom bebısten
önceki gün yaptım dün yapmadım bugün yapsam olur mu sporu? dengesizlik olmaz dimii?????
şimdi sana ıkı resım tercihi sen yap alıntılamayın sılcem
Eki Görüntüle 681427
Eki Görüntüle 681428 1 ayda bu hale gelmek ıstıyosan yap yok istemiyosan sen bilin
Ama hareket lerin cd sini alıcam aynı zaman da bn çok tempolu yürümeye başladım ewimde uzak işe gece yatmadan mekik bapıcaz dayanıcaz
şimdi sana ıkı resım tercihi sen yap alıntılamayın sılcem
Eki Görüntüle 681427
Eki Görüntüle 681428 1 ayda bu hale gelmek ıstıyosan yap yok istemiyosan sen bilin
Merhaba bayanlar bende kilo vermek istiyorum :) bu sabah kahvaltılık buğday gevreğimi yedim ve yeşil çayımı yudumluyorum yeşil çayı hiç sevmiyorum umarım alışırım:)
olurrrrrrrrr. baştan yapcaksın canım 1den tekrar başla yılmak yok
okuyorum ama uzuyo okul tek tuk ders verıyorum ole gıdıyo bırakırmıyımteşekkür ederim canımmmm. tatlım sakın yarım bırakma ne olursa olsun bitir.
eet alıntılamayın demıstım ama ne ıse nasıl sılcem o fotoları bakımortadakimi sizsiniz ilk resımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?