yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

sagol cnm benım tesekkur ederim ama ınan kı o donemın dısında kocam bambaska bırıdır her kadının evlşenmek ıstedıgı bır adam kenan ımırzalıoglu gıbı yakısıklı bir o kadar kibar beyefendi bir o kada romantık ask dolu ne bilim maşallah dıyım dogum zamanı adama buyumu yaptılar dıe dusunmedım degıl biliyomusun ? her hafta elnde bir buket cıcek eve gelir benım ıstemedıgım hıcbısı yapmaz mulayımdır ozunde o donem aslan kesıldı

ama nasıll :26: şimdi azalttım umarım içmem zamanla

umarım yok veneficusum ben dün bi dilim kepekli ekmek için 40 takla attım ecmelime lazkızımada yedim azarı oturdum aşağı nescafe selülüt yapıo beyni uğuşturuo acıktırıo dişleri karartıo bile bile ne bu işkence bırak kuzum papatya çayı süper mışıl mışıl esnersinde

anlıorum bebeğim allah seni sınamış ozaman dielim allah mutluluğunuzu daim etsin hepimiz bilelim eeşlerimizin kıymetini tabi.....

evetttt çok kızdıkkkkk çokkk ama ciddiyim güldüğüme bakma bir anda bırakmalısın kafanda bitirmelisin...

kızlar sigara kulanan var mı aranızda ben içmiorum bebek düşündüğüm için ama içen war mı nikotin tok tutma özelliği warmış ta merak etm
bende içmiyorum cnm
ahahahah koptum kız cımcıme sende kafasın alınmadın dımı dost acı soler unutma bıze degıl kendıne yaparsın papatyada oalbılır tabı ama yeşil cayın yag yakma ozellıgı var unutmayın

evett artık bende içmicem nescafe, sigara içmiyorum, muhasebeciler bilgisayar başında oturduklerı bellı :) pekı sektor ne kızlar ben otomotiv sektorundeyım

evett artık bende içmicem nescafe, sigara içmiyorum, muhasebeciler bilgisayar başında oturduklerı bellı :) pekı sektor ne kızlar ben otomotiv sektorundeyım

mali müşavir bürosunda çalışıyorum. stajı başlatma sınavını kazandım 2 yılımı doldurdum 1 yıl sonra sınava girip ruhsatımı alıp büromu açıcam inşallah

ben de sigara içmiyorum kızlar arada çok canım isterse bira içiyorum bazen de şarap

Son düzenleme:
alınmıorum zaten hiçbirimizde alınmamalıyız kızçelerimiz hepimizin hedefi war ama çok hızlı ama yawaş biraz yol katetmeğe çalışıoruz kesinlikle dost acı söler ama doğruları söler ii ki warsınız zaten biraz kurcaladım da yemeği bu kadar abartılı bi biz türk milleti yiyo peygamberimiz demişki ölmemek için yemeliyiz 2 hurmayla günü bitirirmiş biz yemek yemek için yaşıoz sanki FELSEFEMİZ YAŞAMAK İÇİN YEMEK YEMEK KIZLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…