sagol cnm benım tesekkur ederim ama ınan kı o donemın dısında kocam bambaska bırıdır her kadının evlşenmek ıstedıgı bır adam kenan ımırzalıoglu gıbı yakısıklı bir o kadar kibar beyefendi bir o kada romantık ask dolu ne bilim maşallah dıyım dogum zamanı adama buyumu yaptılar dıe dusunmedım degıl biliyomusun ? her hafta elnde bir buket cıcek eve gelir benım ıstemedıgım hıcbısı yapmaz mulayımdır ozunde o donem aslan kesıldıemeliiiimmmmmmmmmmmmm yemin ederim utandım kendim den 2 zorlukta werem olmuş gibi ağlayıp şikayet eden ben abiiimmm korktummm senden allah seni ewladınla yüzünü güldürsün bu zorluğun sana gani gani mutlulukla dönsün anlattıklarına çok kötü yorumlar yapmamk için zor duruorum bi tanem ama yinede sen azimle ewladın la mutlusun maşallah kardeşim herkesin harcı değil anlattıkların allahım yüzünü güldürsün o kocanın da burnu sürtünmekten yara olsunaffet çok kızdım
ara olarak şekersiz bi türk kahwe ve bol hertürlü bitki çayı ama şeker naynnnnnnnnnnnnnnnnnn
afiyet olsun kuşum burayı muhasebeciler zayıflıyor diye başlıkmı atsak ne
ama nasıll :26: şimdi azalttım umarım içmem zamanla
ama nasıll :26: şimdi azalttım umarım içmem zamanla
kızlar sigara kulanan var mı aranızda ben içmiorum bebek düşündüğüm için ama içen war mı nikotin tok tutma özelliği warmış ta merak etm
sagol cnm benım tesekkur ederim ama ınan kı o donemın dısında kocam bambaska bırıdır her kadının evlşenmek ıstedıgı bır adam kenan ımırzalıoglu gıbı yakısıklı bir o kadar kibar beyefendi bir o kada romantık ask dolu ne bilim maşallah dıyım dogum zamanı adama buyumu yaptılar dıe dusunmedım degıl biliyomusun ? her hafta elnde bir buket cıcek eve gelir benım ıstemedıgım hıcbısı yapmaz mulayımdır ozunde o donem aslan kesıldı
umarım yok veneficusum ben dün bi dilim kepekli ekmek için 40 takla attım ecmelime lazkızımada yedim azarı oturdum aşağı nescafe selülüt yapıo beyni uğuşturuo acıktırıo dişleri karartıo bile bile ne bu işkence bırak kuzum papatya çayı süper mışıl mışıl esnersinde
tatlım güzel olur ama pilav çok yeme
bende içmiyorum cnmkızlar sigara kulanan var mı aranızda ben içmiorum bebek düşündüğüm için ama içen war mı nikotin tok tutma özelliği warmış ta merak etm
ahahahah koptum kız cımcıme sende kafasın alınmadın dımı dost acı soler unutma bıze degıl kendıne yaparsın papatyada oalbılır tabı ama yeşil cayın yag yakma ozellıgı var unutmayınumarım yok veneficusum ben dün bi dilim kepekli ekmek için 40 takla attım ecmelime lazkızımada yedim azarı oturdum aşağı nescafe selülüt yapıo beyni uğuşturuo acıktırıo dişleri karartıo bile bile ne bu işkence bırak kuzum papatya çayı süper mışıl mışıl esnersinde
çok çabuk pes ettin... benim 5. gun olmasına rağmen hala ağrılarım var fakat vazgeçmiyormmmmm
yok tatlım kaşık miktarı koydum bezelyelerle birlikte 7 kaşık üzerine de 1 kase ton balığı dökücem suyunu süzüp..yanına yine yoğurt vazgeçilmez
evett artık bende içmicem nescafe, sigara içmiyorum, muhasebeciler bilgisayar başında oturduklerı bellı :) pekı sektor ne kızlar ben otomotiv sektorundeyım
bravo ben malı musavır burosundayımevett artık bende içmicem nescafe, sigara içmiyorum, muhasebeciler bilgisayar başında oturduklerı bellı :) pekı sektor ne kızlar ben otomotiv sektorundeyım
tatlım heryerim çok ağrıyor yaaaaaa yapamıyorum zor geldi hareketler(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?