hele bi yaz gelsin ben de yüzmeye gidicem her pazartesi..yüzmek benim için vazgeçilmeztabiki bu arada jilliana devam :118::118::118:
içmiyom zatenn kuzuma kıyamam osledımm şafak 6
aynen ben ole yaptım bızzatideal kg ulaşınca haftada 3 e ındırcem
kıyılmaz tabi yayamaz bocukk
Eki Görüntüle 681444 baksana teyzesı
ben bilmiyorum yüzmeyi
kızlarrr bişi sorcammmmm ..
Ben akşam amerikan salatası yapıp yemeği düşünüyorum acaba rejime engel olur mu ????
AA ÖĞRENSEN YA BEBEĞİM Bİ KARIKOCA PEK SEWERİK YÜZMEYİ HER HAFTO SONU GİDERİZ.YAZIN.ben bilmiyorum yüzmeyi
kızlarrr bişi sorcammmmm ..
Ben akşam amerikan salatası yapıp yemeği düşünüyorum acaba rejime engel olur mu ????
aaa neden ki tatlım?basit aslında ben 4 yaşımdan beri yüzüyorum adeta denize aşığım :112::112:
mayonez koymazsan bir şey olmaz canım
AA ÖĞRENSEN YA BEBEĞİM Bİ KARIKOCA PEK SEWERİK YÜZMEYİ HER HAFTO SONU GİDERİZ.YAZIN.
moyanez falan oldumu gugum he hiç oldumu
çok telaş yapıyorum canım korkuyorum
o zaman da lezzetli olmaz kı((
kuzum sen bence rejim den wazgeç yanında patates kızart colada aço zaman da lezzetli olmaz kı((
ay parmağına sağlıkcanım bende sen kilo vermek istemiyorsun bol bol mayonez sıkabilirsin tatlımmmm
eğer sağlığını düşünüyorsan kilo vermek istiyorsan bir şeylerden vazgeçmelisin. Bizde mayonez yemeği biliriz canım. en sevdiğim şeydir mayonez, kola, çitoz, nescafe..... Ama lezzeti kalmaz diye de devam etmiyorum ne yazıkkikuzum sen bence rejim den wazgeç yanında patates kızart colada aç
ay parmağına sağlık
çok telaş yapıyorum canım korkuyorum
doğrudur canım inanırım..herşey tamemen rahat olmakla alakalı aslında kendini rahat bırakırsan üstesinden gelirsin..ben nasıl yüzme öğrendiğimi bilmiyorum mesela yazları yaklaşık 4 ay yazlıkta kalırız yani kalırdık evlenene kadar,ve ben 12 de gider akşam 8 e kadar yüzerdim..küçükken de beni bi atmışlar suya çırpına çırpına öğrenmişim işte..
eğer sağlığını düşünüyorsan kilo vermek istiyorsan bir şeylerden vazgeçmelisin. Bizde mayonez yemeği biliriz canım. en sevdiğim şeydir mayonez, kola, çitoz, nescafe..... Ama lezzeti kalmaz diye de devam etmiyorum ne yazıkki
yeye en cok ellerı tatlı buda ızmırde halasından goruntu içim gidio gorunceeölülümmmm şu güzelliğe bakk oyşşş tam ısırmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?