yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

merhaba bayanlar bende kilo vermek istiyorum :) bu sabah kahvaltılık buğday gevreğimi yedim ve yeşil çayımı yudumluyorum yeşil çayı hiç sevmiyorum umarım alışırım :)

kiraz saplı çilekli doğadan lar war yeşil çayın portakallısı war c witaminli çok güzel kokuo sen iste yeteki seçenek bolllll

ay başlicam yaaaa ben 20 gün yapsam yeter çok kilom yok çünkü :))
bu program kg verdırmıyo sıkılastırıyo tatlım sen dıyetle desteklersen kg verirsin ancak sen bi baslada bakalım bırakabılcen mı sıgara gıbı tıryakılık yapıo yapmayınca kendını suclu hıssedıyosun

kiraz saplı çilekli doğadan lar war yeşil çayın portakallısı war c witaminli çok güzel kokuo sen iste yeteki seçenek bolllll

alışsam çok iyi olacak çok faydalıymış herkes öyle söylüyor bugün ilk kez içiyorum içtim :) limonlusunu da meyveli olanları da deneyeceğim :) teşekkürler

baya aşka geldim ben hemen eve gitmek istiyorumm

bende dogusun yeşil cayını içiyorum yeşil elmalı super kokuyo nargile gıbı bu arada 2 yıldır nargıle ıcemıyom burnumda tutuyo kokusu oglumsuz bır yere gıtmıyom oda solusun ıstemıyom kotu anne olamam

bence de içme annesi kıyılır mı hiç ona can o cannn

kesınlıkle canım sağlıklı beslenme + spor.... izne çıktığımda jillianı akşamları yine devam edicem gündüzleride koşuya çıkıcam

hele bi yaz gelsin ben de yüzmeye gidicem her pazartesi..yüzmek benim için vazgeçilmez tabiki bu arada jilliana devam :118::118::118:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…