çok fark varrrrrrrr sadeve 1 ayda mı bu kadar oldu??????????
tamam tekrardan başlicamyalnız bir sorum var her gün bir level mi yapıcaz yoksa bir level on gün mü ??????
merhaba bayanlar bende kilo vermek istiyorum :) bu sabah kahvaltılık buğday gevreğimi yedim ve yeşil çayımı yudumluyorum yeşil çayı hiç sevmiyorum umarım alışırım:)
1 level 10 gün. 10 gün sonra level 2'ye geçiceksin canım
sorun degıl guselim ınsanlık halı olur sildim cıkmaz ınsallah bı daha sagol darısı hepinizin basınaecmel özür dilerim alıntılamayın demenı yanlış anladımbu arad süper görünüyordun maşşalh
sorun degıl guselim ınsanlık halı olur sildim cıkmaz ınsallah bı daha sagol darısı hepinizin basına
kiraz saplı çilekli doğadan lar war yeşil çayın portakallısı war c witaminli çok güzel kokuo sen iste yeteki seçenek bolllll
bu program kg verdırmıyo sıkılastırıyo tatlım sen dıyetle desteklersen kg verirsin ancak sen bi baslada bakalım bırakabılcen mıay başlicam yaaaa ben 20 gün yapsam yeter çok kilom yok çünkü :))
kiraz saplı çilekli doğadan lar war yeşil çayın portakallısı war c witaminli çok güzel kokuo sen iste yeteki seçenek bolllll
bu program kg verdırmıyo sıkılastırıyo tatlım sen dıyetle desteklersen kg verirsin ancak sen bi baslada bakalım bırakabılcen mısıgara gıbı tıryakılık yapıo yapmayınca kendını suclu hıssedıyosun
ben 30 gün bitsede devam edicem bırakmıcam canımbu program kg verdırmıyo sıkılastırıyo tatlım sen dıyetle desteklersen kg verirsin ancak sen bi baslada bakalım bırakabılcen mısıgara gıbı tıryakılık yapıo yapmayınca kendını suclu hıssedıyosun
bende dogusun yeşil cayını içiyorum yeşil elmalı super kokuyo nargile gıbı bu arada 2 yıldır nargıle ıcemıyom burnumda tutuyo kokusuoglumsuz bır yere gıtmıyom oda solusun ıstemıyom kotu anne olamam
ben 30 gün bitsede devam edicem bırakmıcam canım
bende dogusun yeşil cayını içiyorum yeşil elmalı super kokuyo nargile gıbı bu arada 2 yıldır nargıle ıcemıyom burnumda tutuyo kokusuoglumsuz bır yere gıtmıyom oda solusun ıstemıyom kotu anne olamam
ben de öyle düşünüyorum hayat felsefesi haline getiricem
kesınlıkle canım sağlıklı beslenme + spor.... izne çıktığımda jillianı akşamları yine devam edicem gündüzleride koşuya çıkıcam
içmiyom zatenn kuzuma kıyamam osledımm şafak 6içme tatlım kıyamam ben bebişimeeeeee yaaaa
aynen ben ole yaptım bızzatideal kg ulaşınca haftada 3 e ındırcemben de öyle düşünüyorum hayat felsefesi haline getiricem
kıyılmaz tabi yayamaz bocukkbence de içme annesi kıyılır mı hiç ona can o cannn
içmiyom zatenn kuzuma kıyamam osledımm şafak 6
aynen ben ole yaptım bızzatideal kg ulaşınca haftada 3 e ındırcem
kıyılmaz tabi yayamaz bocukk
Eki Görüntüle 681444 baksana teyzesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?