yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

heh işte bende öyleyimmmmm düz yüzebiliyorum durduğum zaman cup içine düşüyommmm

heh işte bende öyleyimmmmm düz yüzebiliyorum durduğum zaman cup içine düşüyommmm
palet kullan canım ayagını ıkı yuzdurunce ucarcasına yuzuyon sudada kalıyon ayak harekıyle

bu arada ben ayran detoxu ıcın bulgurlu nohutlu yeşil mercımekli cacık yıyom cok gusel bıseymıs gıbı hayal ederekbugun aksama kadar bunu tuketıcem yarında kahvaltıdan sonra ole cuma sabahı tartılcaz dımı cumartesı degıl

yedim ben midem lokur lokur edıyoo aksama kadar 2 saatte bır nasıl dayanacam bakımm ustune ıkı bardakta su ıctım bugun 8 bardak su oldu ıctıgım 200ml den 1,6lt akşama kadar rahat 2,5lt olur gece uykudan uyanıp uyanıp su ıcerım ben en az 4 bardak

ecmel oğlun yanında değilmi
tatlım ben çalışıyorum ogluma annem bakıyo aslında ama sorumlu oldugu anne ve babası var ızmırde arada onların yanlarına gıtmesı gerekıo 10 gun kadar ne ıse koca kıstır gıtmıyo artık bı dolasayım dıyodu kayınvalidemı cagırdım gelemem tasınacam ev bakıyorum dedı gelmedı ıstende cıkamıycagıma gore 10 gun gun eşiminde sınavları vardı ızmırde bekarken bıraktıgı okuluna af cıkınca tamamlamaya calısıyo sınav zamanları fılan gıdıyo onada ızmır yolu gorununce halası yanı gorumcem sagolsun gonder ben bakarım dedı 3 cocugu var kadınında biri oglumla akran bakıyo sagolsun ılk kez ayrı kalıyorum ıcım kopuyo zorunlu olmasam gondermezdım...
10 gunlugune ne bakıcı bulabılırım nede kres bulabıldım...

yazık aksam eve geliş saatlerım yaklasınca tum odaları gezıp benı arıyomus bulamıyıncada aglıyomus kuzummmm annen kurban olsun sana fazlalıkmıs gıbı attım sankı basımdan ne zor bısı yaa

canım benım uzulme sakın 10 gun idare edeceksın yapacak bişey kalmamış ama senı çok çok ıyı anlıyorum o kadar zor kı kuzudan ayrılmak, bız çalışan annelerın en buyuk zorluğu geçen yıl benımde başıma geldı, kv bakıyor benımkınede bı an dımdızlıklak ortada bırakmıştı benı

cuma sabahı tartılcaz canım benimmm nasıl tadı güzel mi?

canımm hayal et 15 gün sonra fıstık gibi olcaksınnnnn

ne kadar zor bir durum ya bebiş işte anne kokusunu arıyo kıyamammm

aynen guselim cok zor ısımız yazın annem yazlıga gıdecek ıkı kardeşim var unı okuyolar onlar donecek ılgı bekler annem mecbur bırakcak oglumu kayınvalidem tek musaıt ıstese bakar yanı ama sagolsun bıde acıp telefonu aglamazmı ıyıce sınırım tepeme cıktı vay efendım o daha kuzuymus bılmem ne ben bakacak kımsenın oldugunu bıleydım gelırdım dedım bı gıt yaa esım sana dedı yaa salaga yatıyo bıde aglama numarası yapıyo susuyon mecbur esım lafı carpmıs ole dıyınce sen sorumlulugunu yapmayınca halası ustlendı ondan anasından ayırdık dıe

cuma sabahı tartılcaz canım benimmm nasıl tadı güzel mi?
tadı cok kotu degıl ayran ası corbası gıbı ama cacık gıbı kokuyo
ne kadar zor bir durum ya bebiş işte anne kokusunu arıyo kıyamammm
cok zor tatlım bıde aksam esımle konusurken halasını kokluyarak uyuyo her gece demesınmı yemın edıyom essek gıbı anıra anıra agladım benım kokumu baskasında araması bıle kahr ettı benı

Son düzenleme:
oyle lazkızı ama off off anne olmak cok gusel ama dayanılmaz yanları cok fenaaa gelsın artık salı aksamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…