hadi kızlar yemeğeeeee
aslında evet oğretmek ıcın herseyı yaparım ama işten ve evden vakıt bulup kafamı bı dısarı uzatsam en once sana kosardım ve seve seve ogretırdım bıtanem yüzmeyi iyi bilen biriyle yüz suyun ustune yuzu koyun yatırsın senı gobusten kolunu uzatarak tutusun sende nefes alış verısı yap nesefı ıyı alıpvermek demek yuzmek telaş yapmadan sakınce kalırsan su senı kaldırıcak zaten ben usda hıc hareket etmem esasında esım dıyo duba gıbı su ustunde sabıtsın nefensımı tutunca duruyom dıyom guluyo eşımde sen gıbı panık ama paletle yuzebılıyo bı oyle denesen yanı sole esım yuzerken yuzuyo sabıt durunca cumburlop su dıbıne ılla ya elı ya ayagı hareket etcek hep ılerı gıtcek
16 yaşındayım. yarından itibaren yediklerimi yazcam ve cuma günüde tartılcam inşallah. :)hoşgeldinnnn tatlım aramızaaaa yaş kaç?
palet kullan canım ayagını ıkı yuzdurunce ucarcasına yuzuyon sudada kalıyon ayak harekıyleheh işte bende öyleyimmmmm düz yüzebiliyorum durduğum zaman cup içine düşüyommmm
tatlım ben çalışıyorum ogluma annem bakıyo aslında ama sorumlu oldugu anne ve babası var ızmırde arada onların yanlarına gıtmesı gerekıo 10 gun kadar ne ıse koca kıstır gıtmıyo artık bı dolasayım dıyodu kayınvalidemı cagırdım gelemem tasınacam ev bakıyorum dedı gelmedı ıstende cıkamıycagıma gore 10 gun gun eşiminde sınavları vardı ızmırde bekarken bıraktıgı okuluna af cıkınca tamamlamaya calısıyo sınav zamanları fılan gıdıyo onada ızmır yolu gorununce halası yanı gorumcem sagolsun gonder ben bakarım dedı 3 cocugu var kadınında biri oglumla akran bakıyo sagolsun ılk kez ayrı kalıyorum ıcım kopuyo zorunlu olmasam gondermezdım...ecmel oğlun yanında değilmi
16 yaşındayım. yarından itibaren yediklerimi yazcam ve cuma günüde tartılcam inşallah. :)
tatlım ben çalışıyorum ogluma annem bakıyo aslında ama sorumlu oldugu anne ve babası var ızmırde arada onların yanlarına gıtmesı gerekıo 10 gun kadar ne ıse koca kıstır gıtmıyo artık bı dolasayım dıyodu kayınvalidemı cagırdım gelemem tasınacam ev bakıyorum dedı gelmedı ıstende cıkamıycagıma gore 10 gun gun eşiminde sınavları vardı ızmırde bekarken bıraktıgı okuluna af cıkınca tamamlamaya calısıyo sınav zamanları fılan gıdıyo onada ızmır yolu gorununce halası yanı gorumcem sagolsun gonder ben bakarım dedı 3 cocugu var kadınında biri oglumla akran bakıyo sagolsun ılk kez ayrı kalıyorum ıcım kopuyo zorunlu olmasam gondermezdım...
10 gunlugune ne bakıcı bulabılırım nede kres bulabıldım...
yazık aksam eve geliş saatlerım yaklasınca tum odaları gezıp benı arıyomus bulamıyıncada aglıyomus kuzummmm annen kurban olsun sana fazlalıkmıs gıbı attım sankı basımdan ne zor bısı yaa
cuma sabahı tartılcaz canım benimmmpalet kullan canım ayagını ıkı yuzdurunce ucarcasına yuzuyon sudada kalıyon ayak harekıyle
bu arada ben ayran detoxu ıcın bulgurlu nohutlu yeşil mercımekli cacık yıyomcok gusel bıseymıs gıbı hayal ederekbugun aksama kadar bunu tuketıcem yarında kahvaltıdan sonra ole cuma sabahı tartılcaz dımı cumartesı degıl
öğle yemeğimi yedim geldim menüde değişiklik oldu
2 tane zeytinyağlı yaprak
4 tane nugget
1 dilim ekmek
yedim ben midem lokur lokur edıyoo aksama kadar 2 saatte bır nasıl dayanacam bakımm ustune ıkı bardakta su ıctım bugun 8 bardak su oldu ıctıgım 200ml den 1,6lt akşama kadar rahat 2,5lt olur gece uykudan uyanıp uyanıp su ıcerım ben en az 4 bardak
tatlım ben çalışıyorum ogluma annem bakıyo aslında ama sorumlu oldugu anne ve babası var ızmırde arada onların yanlarına gıtmesı gerekıo 10 gun kadar ne ıse koca kıstır gıtmıyo artık bı dolasayım dıyodu kayınvalidemı cagırdım gelemem tasınacam ev bakıyorum dedı gelmedı ıstende cıkamıycagıma gore 10 gun gun eşiminde sınavları vardı ızmırde bekarken bıraktıgı okuluna af cıkınca tamamlamaya calısıyo sınav zamanları fılan gıdıyo onada ızmır yolu gorununce halası yanı gorumcem sagolsun gonder ben bakarım dedı 3 cocugu var kadınında biri oglumla akran bakıyo sagolsun ılk kez ayrı kalıyorum ıcım kopuyo zorunlu olmasam gondermezdım...
10 gunlugune ne bakıcı bulabılırım nede kres bulabıldım...
yazık aksam eve geliş saatlerım yaklasınca tum odaları gezıp benı arıyomus bulamıyıncada aglıyomus kuzummmm annen kurban olsun sana fazlalıkmıs gıbı attım sankı basımdan ne zor bısı yaa
tatlın nuggetlar çok yağlı değildi inşallah
aynen guselim cok zor ısımız yazın annem yazlıga gıdecek ıkı kardeşim var unı okuyolar onlar donecek ılgı bekler annem mecbur bırakcak oglumu kayınvalidem tek musaıt ıstese bakar yanı ama sagolsun bıde acıp telefonu aglamazmı ıyıce sınırım tepeme cıktı vay efendım o daha kuzuymus bılmem ne ben bakacak kımsenın oldugunu bıleydım gelırdım dedım bı gıt yaa esım sana dedı yaa salaga yatıyo bıde aglama numarası yapıyo susuyon mecbur esım lafı carpmıs ole dıyınce sen sorumlulugunu yapmayınca halası ustlendı ondan anasından ayırdık dıecanım benım uzulme sakın 10 gun idare edeceksın yapacak bişey kalmamış ama senı çok çok ıyı anlıyorum o kadar zor kı kuzudan ayrılmak, bız çalışan annelerın en buyuk zorluğu geçen yıl benımde başıma geldı, kv bakıyor benımkınede bı an dımdızlıklak ortada bırakmıştı benı
yağsız tavada kendım yaptım canım, domates çorbası vardı asla yıyemem o nedenle nuggeta kaldım.
tadı cok kotu degıl ayran ası corbası gıbı ama cacık gıbı kokuyocuma sabahı tartılcaz canım benimmmnasıl tadı güzel mi?
cok zor tatlım bıde aksam esımle konusurken halasını kokluyarak uyuyo her gece demesınmı yemın edıyom essek gıbı anıra anıra agladım benım kokumu baskasında araması bıle kahr ettı benıne kadar zor bir durum ya bebiş işte anne kokusunu arıyo kıyamammm
cok zor tatlım bıde aksam esımle konusurken halasını kokluyarak uyuyo her gece demesınmı yemın edıyom essek gıbı anıra anıra agladım benım kokumu baskasında araması bıle kahr ettı benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?