yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ben bilmiyorum yüzmeyi
gel ben sana öğreteyım cnm 3 yıl yuzme koçlugu yaptım lisansım var unıbasket yaz kampındakı yuzme bilmeyen genç kucuk herkese
aaa neden ki tatlım?basit aslında ben 4 yaşımdan beri yüzüyorum adeta denize aşığım :112::112:
aynen denizsiz bir hayat dusunemıyorum denız olmayan memlekette bıle yasayamam ben
hehhh benı anlatıyo ama tek bır fark var ben 2.5 yasında ogrenmişim yuzmeyı aynı sekılde babam ıskeleden atmıs benı
bu arada babamda eskı balıkadam
canım sana çok benziyor oğluşunn..
sagolll cnm ılk kez bunu dıyen oldu eşime benzetiyolar genelde

ben çıkıorum kızlar sonrada bankalara gidicem 1 saate falan dönerim hoşçakalın

canım ciddi öğretirmisinnnnnnnnnnn

canım ciddi öğretirmisinnnnnnnnnnn
aslında evet oğretmek ıcın herseyı yaparım ama işten ve evden vakıt bulup kafamı bı dısarı uzatsam en once sana kosardım ve seve seve ogretırdım bıtanem yüzmeyi iyi bilen biriyle yüz suyun ustune yuzu koyun yatırsın senı gobusten kolunu uzatarak tutusun sende nefes alış verısı yap nesefı ıyı alıpvermek demek yuzmek telaş yapmadan sakınce kalırsan su senı kaldırıcak zaten ben usda hıc hareket etmem esasında esım dıyo duba gıbı su ustunde sabıtsın nefensımı tutunca duruyom dıyom guluyo eşımde sen gıbı panık ama paletle yuzebılıyo bı oyle denesen yanı sole esım yuzerken yuzuyo sabıt durunca cumburlop su dıbıne ılla ya elı ya ayagı hareket etcek hep ılerı gıtcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…