selam kızlar
Herkese kilo vermeye yolunda başarılar
ama canım çekti yaaaaaaaaaa
ben karışmıyorum canım ne söylediysem fayda etmiyor çünkü yiyebilirsin.
yeye en cok ellerı tatlı buda ızmırde halasından goruntu içim gidio goruncee
Eki Görüntüle 681446
Eki Görüntüle 681447
yeye en cok ellerı tatlı buda ızmırde halasından goruntu içim gidio goruncee
Eki Görüntüle 681446
Eki Görüntüle 681447
kızçeler yeemek ne saman yicez
ben acıktım artık yesek mi? :125::125::125:
gel ben sana öğreteyım cnm 3 yıl yuzme koçlugu yaptım lisansım var unıbasket yaz kampındakı yuzme bilmeyen genç kucuk herkeseben bilmiyorum yüzmeyi
aynen denizsiz bir hayat dusunemıyorum denız olmayan memlekette bıle yasayamam benaaa neden ki tatlım?basit aslında ben 4 yaşımdan beri yüzüyorum adeta denize aşığım :112::112:
hehhh benı anlatıyo ama tek bır fark var ben 2.5 yasında ogrenmişim yuzmeyı aynı sekılde babam ıskeleden atmıs benıdoğrudur canım inanırım..herşey tamemen rahat olmakla alakalı aslında kendini rahat bırakırsan üstesinden gelirsin..ben nasıl yüzme öğrendiğimi bilmiyorum mesela yazları yaklaşık 4 ay yazlıkta kalırız yani kalırdık evlenene kadar,ve ben 12 de gider akşam 8 e kadar yüzerdim..küçükken de beni bi atmışlar suya çırpına çırpına öğrenmişim işte..
sagolll cnm ılk kez bunu dıyen oldu eşime benzetiyolar geneldecanım sana çok benziyor oğluşunn..
yüce yarabbim yaşasın yemek yicezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gel ben sana öğreteyım cnm 3 yıl yuzme koçlugu yaptım lisansım var unıbasket yaz kampındakı yuzme bilmeyen genç kucuk herkese
aynen denizsiz bir hayat dusunemıyorum denız olmayan memlekette bıle yasayamam ben
hehhh benı anlatıyo ama tek bır fark var ben 2.5 yasında ogrenmişim yuzmeyı aynı sekılde babam ıskeleden atmıs benı
bu arada babamda eskı balıkadam
sagolll cnm ılk kez bunu dıyen oldu eşime benzetiyolar genelde
ben çıkıorum kızlar sonrada bankalara gidicem 1 saate falan dönerim hoşçakalın
aslında evet oğretmek ıcın herseyı yaparım ama işten ve evden vakıt bulup kafamı bı dısarı uzatsam en once sana kosardım ve seve seve ogretırdım bıtanem yüzmeyi iyi bilen biriyle yüz suyun ustune yuzu koyun yatırsın senı gobusten kolunu uzatarak tutusun sende nefes alış verısı yap nesefı ıyı alıpvermek demek yuzmek telaş yapmadan sakınce kalırsan su senı kaldırıcak zaten ben usda hıc hareket etmem esasında esım dıyo duba gıbı su ustunde sabıtsın nefensımı tutunca duruyom dıyom guluyo eşımde sen gıbı panık ama paletle yuzebılıyo bı oyle denesen yanı sole esım yuzerken yuzuyo sabıt durunca cumburlop su dıbıne ılla ya elı ya ayagı hareket etcek hep ılerı gıtcekcanım ciddi öğretirmisinnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?