yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

kızlar ben mamalarımı yedim inanılmaz keyif aldım yerken pek güzel oldu benim yemeğim..bezelyeli pilava mısır ve ton balığı kattım yanında da 1 büyük bardak light ayran içtimmm ımmm nefisti

ecmel bende çok ağladım kuzumdan ayrı kaldığım gunler, bi gun kuzumsuz zorla misafirliğe gittik herkes onu soruyor anlatıyor başladım ağlamaya ama ne ağlama. salıya bişey kalmadı sabret hem o kokladığından değildir diğer minik yapıyor diye taklıt edıyordur, gelince hiç oraya gitmemiş gibi devam edecek herşey hiç merak etme...

kızlar ben mamalarımı yedim inanılmaz keyif aldım yerken pek güzel oldu benim yemeğim..bezelyeli pilava mısır ve ton balığı kattım yanında da 1 büyük bardak light ayran içtimmm ımmm nefisti

ohhhhh doydumu karnişşş afiyet olsunnn canımmmm bende yedim vallahi bende yerken büyük keyif alıyorum

inşallah guselim benı unutur bana kuser yanasmaz dıede endıselerım var
ohhhhh mısss nasıl gusel gozukuyo benıı jumbul jumbul cacık gıbı seyden ııdır

ecme millet annesıne çocuğunu bırakıp tatıle gidiyor sen mecburiyetten gondermışsın, asla unutmaz senı gördüğü an hiç oraya gitmemiş gibi davranacak endişelenme

ecme millet annesıne çocuğunu bırakıp tatıle gidiyor sen mecburiyetten gondermışsın, asla unutmaz senı gördüğü an hiç oraya gitmemiş gibi davranacak endişelenme
ya buyuk olur ok de el kadar bebegı bırakıpta hıcbır yere gıdemem ben oglumsuz yedıgım yemegım bıle bogazımdan gecmıyo gızlı saklı yapıomusum gıbı gelıyo

biz artık biriz, canızzz, dostuz. Herşeyimizi paylaşıcaz içimizi dökücezzz gülücez, eğlenicez. Yeri geldimi ağlayacağızzzzz

Çikolata yemeden nasıl duruyorsunuz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…