kolay değil tabi canım. Şimdi kolay değil diyorum ama anne olmadan senın yaşadıklarını anlamam gerçekten imkansız Allah sabır versin canımmmoyle lazkızı ama off off anne olmak cok gusel ama dayanılmaz yanları cok fenaaa gelsın artık salı aksamı
kızlar ben mamalarımı yediminanılmaz keyif aldım yerken pek güzel oldu benim yemeğim..bezelyeli pilava mısır ve ton balığı kattım yanında da 1 büyük bardak light ayran içtimmm ımmm nefisti
ohhhhh doydumu karnişşş afiyet olsunnn canımmmm bende yedim vallahi bende yerken büyük keyif alıyorum
inşallah guselim benı unutur bana kuser yanasmaz dıede endıselerım varecmel bende çok ağladım kuzumdan ayrı kaldığım gunler, bi gun kuzumsuz zorla misafirliğe gittik herkes onu soruyor anlatıyor başladım ağlamaya ama ne ağlama. salıya bişey kalmadı sabret hem o kokladığından değildir diğer minik yapıyor diye taklıt edıyordur, gelince hiç oraya gitmemiş gibi devam edecek herşey hiç merak etme...
ohhhhh mısss nasıl gusel gozukuyo benıı jumbul jumbul cacık gıbı seyden ııdırkızlar ben mamalarımı yediminanılmaz keyif aldım yerken pek güzel oldu benim yemeğim..bezelyeli pilava mısır ve ton balığı kattım yanında da 1 büyük bardak light ayran içtimmm ımmm nefisti
teşekkür ederim canımmmmmhem de nasıl doymaktıka basa sana da afiyet olsun şekerrr
ya buyuk olur ok de el kadar bebegı bırakıpta hıcbır yere gıdemem ben oglumsuz yedıgım yemegım bıle bogazımdan gecmıyo gızlı saklı yapıomusum gıbı gelıyoecme millet annesıne çocuğunu bırakıp tatıle gidiyor sen mecburiyetten gondermışsın, asla unutmaz senı gördüğü an hiç oraya gitmemiş gibi davranacak endişelenme
ya buyuk olur ok de el kadar bebegı bırakıpta hıcbır yere gıdemem ben oglumsuz yedıgım yemegım bıle bogazımdan gecmıyo gızlı saklı yapıomusum gıbı gelıyo
ozur dılerım kızlar kusura bakmayın kendı derdımle sızı sıkmanında bı anlamı yokoturup ağlıcam ama şimdi ben
ozur dılerım kızlar kusura bakmayın kendı derdımle sızı sıkmanında bı anlamı yok
dıyetten konusalım bız
anladım bıtanem senlık bısı yok ben senın ıcın bı poz ekledım gordun mu ???yok tatlım o yüzden söylemedim hep diyetten mi konuşcazzzzz. Üzüldüğüm için öyle yazdım tatlım.
anladım bıtanem senlık bısı yok ben senın ıcın bı poz ekledım gordun mu ???
canımmmm çok güzelsinnnn helede gözlerinnn cennet gibi
o ne kokuyo mu ben hıc bılmıyom ole bısı bızım koyde yokÇikolata yemeden nasıl duruyorsunuz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?