yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Çikolataya karşı bu kadar dik durmanızdan çok etkilendim gerçekten

Çikolataya karşı bu kadar dik durmanızdan çok etkilendim gerçekten
geçenlerde bir firmanın sahıbı jest yapmış ofisteki herkese milka beyaz gofret getirmiş amanınnı en sevdiğim çikolata ibret olsun bak bu sana anlatıyımda dınle koca gun onumde durdu durdu elimi sirmedim en sonunda (mali müşavirim babam olurda ) ahhh canım benımm nasılda dusunurmus babasını dedı 2.çikolotayı burnumun dıbınde cıtırdata cıtırdata yedı ve bır tek parca almadım eşime dogum gunu pastası yaptıydım resmen ıcım gıttı ama yemedım aslaaa cunku bılıyorum kı bır kere dokunsam gerısı gelcek...

canım seni tebrik ediyorum azmin süper semt olarak nerdeydın canım?

tebrikler tatlım çok azimlisin..

Gerçekten süpersiniz ya. İrade sahibi insanlara bayılıyorum. Bende aslında yemeyeceğim diyorum ama babam önümde iştahla yiyince dayanamıyorum :26:

Gerçekten süpersiniz ya. İrade sahibi insanlara bayılıyorum. Bende aslında yemeyeceğim diyorum ama babam önümde iştahla yiyince dayanamıyorum :26:

ben dün akşam evde patlıcan közleme yerken annem ve kardeşim aynı sofrada patates kızartması köfte yedilerrrrr ama 1 tane bile yemedımmm

ben dün akşam evde patlıcan közleme yerken annem ve kardeşim aynı sofrada patates kızartması köfte yedilerrrrr ama 1 tane bile yemedımmm
köfte yiyebilirsin ama tatlım mesela 3 köfte 1 kase çorba yanında da salata ideal bi akşam yemeği bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…