aaa o da ne kiii :)
çok tatlısın bence canım ne var ki yüzünde anlamadımyok dedın ya yuzunde bısı dıye farkettım kı hıc yuzumu eklememısım
Ben yemeden duramıyorum. Her gün bir fıstıklı çikolata mutlaka yemem lazım
Ben yemeden duramıyorum. Her gün bir fıstıklı çikolata mutlaka yemem lazım
yakaladım yakaladım 2. oyunbozan burda
biz gelmeyiz böyle gazlara...hem fıstıklı çikolata da neymiş canım iğneeeençç :120:
Çikolataya karşı bu kadar dik durmanızdan çok etkilendim gerçekten
geçenlerde bir firmanın sahıbı jest yapmış ofisteki herkese milka beyaz gofret getirmiş amanınnı en sevdiğim çikolata ibret olsun bak bu sana anlatıyımda dınle koca gun onumde durdu durdu elimi sirmedim en sonunda (mali müşavirim babam olurda ) ahhh canım benımm nasılda dusunurmus babasını dedı 2.çikolotayı burnumun dıbınde cıtırdata cıtırdata yedı ve bır tek parca almadım eşime dogum gunu pastası yaptıydım resmen ıcım gıttı ama yemedım aslaaa cunku bılıyorum kı bır kere dokunsam gerısı gelcek...Çikolataya karşı bu kadar dik durmanızdan çok etkilendim gerçekten
geçenlerde bir firmanın sahıbı jest yapmış ofisteki herkese milka beyaz gofret getirmiş amanınnı en sevdiğim çikolata ibret olsun bak bu sana anlatıyımda dınle koca gun onumde durdu durdu elimi sirmedim en sonunda (mali müşavirim babam olurda ) ahhh canım benımm nasılda dusunurmus babasını dedı 2.çikolotayı burnumun dıbınde cıtırdata cıtırdata yedı ve bır tek parca almadım eşime dogum gunu pastası yaptıydım resmen ıcım gıttı ama yemedım aslaaa cunku bılıyorum kı bır kere dokunsam gerısı gelcek...
geçenlerde bir firmanın sahıbı jest yapmış ofisteki herkese milka beyaz gofret getirmiş amanınnı en sevdiğim çikolata ibret olsun bak bu sana anlatıyımda dınle koca gun onumde durdu durdu elimi sirmedim en sonunda (mali müşavirim babam olurda ) ahhh canım benımm nasılda dusunurmus babasını dedı 2.çikolotayı burnumun dıbınde cıtırdata cıtırdata yedı ve bır tek parca almadım eşime dogum gunu pastası yaptıydım resmen ıcım gıttı ama yemedım aslaaa cunku bılıyorum kı bır kere dokunsam gerısı gelcek...
Gerçekten süpersiniz ya. İrade sahibi insanlara bayılıyorum. Bende aslında yemeyeceğim diyorum ama babam önümde iştahla yiyince dayanamıyorum :26:
köfte yiyebilirsin ama tatlım mesela 3 köfte 1 kase çorba yanında da salata ideal bi akşam yemeği bence...ben dün akşam evde patlıcan közleme yerken annem ve kardeşim aynı sofrada patates kızartması köfte yedilerrrrrama 1 tane bile yemedımmm
canım fırında yapmadı yağda kızarttı o yüzden yemedimköfte yiyebilirsin ama tatlım mesela 3 köfte 1 kase çorba yanında da salata ideal bi akşam yemeği bence...
canım fırında yapmadı yağda kızarttı o yüzden yemedim
hımmm anladım tatlım..annene söyle ayırsın seninkileri fırında ya da ızgara da yap sen de ye kıyamamiçi gider insanın...
hafta sonu büyük patates alıcam fırında pişircem içine bezelye mısır koycam ohh misss kumpir gibi
Biz annemle denedik o patates işini sanırım 2 saat sonunda pişmişti
Biz annemle denedik o patates işini sanırım 2 saat sonunda pişmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?