hepimizin azmi süperr bayrampaşacanım seni tebrik ediyorum azmin süperSemt olarak nerdeydın canım?
sizler gibi eminim sizde nelerden vazgeciyosunuztebrikler tatlımçok azimlisin..
aferın kız sana bravo ben gidiyim su cacık gıbı olan seyi içmeye eve cıkcamben dün akşam evde patlıcan közleme yerken annem ve kardeşim aynı sofrada patates kızartması köfte yedilerrrrrama 1 tane bile yemedımmm
evet büyük patatesler pişmek bilmiyor,küçük küçük al at fırına yarın saatte yumuşacık oluyor
hepimizin azmi süperr bayrampaşa
sizler gibi eminim sizde nelerden vazgeciyosunuz
aferın kız sana bravo ben gidiyim su cacık gıbı olan seyi içmeye eve cıkcam
şu istanbula bi gelemedim yaa çok istiyorum :95: en yakın arkadaşım sarıyerde oturuyor kaç kere istedim bi türlü gidemedim
tatlım bana gel başımın üstünde yerin varrrr
sağol canım benimminşallah gelicem birgün
kızlar ara için 25 tane çağla ve 8 tane çilek fazla mı sizce?
15 çağla yap sen sunu cılek normal
kızlar ara için 25 tane çağla ve 8 tane çilek fazla mı sizce?
kızlar annemin fotosunu ekledim bakın bakalım benziyormuyuzzzzzzzzzzz
çok benziyorsunuz hem de ben sen sandım annen de maşallah çok güzelmiş
cacık vari yemegımı yedım geldım
tatlım üzüldüm ama kısmet başka çaren kalmamış bitanem ne kadar uzaklıkta halanın ewitatlım ben çalışıyorum ogluma annem bakıyo aslında ama sorumlu oldugu anne ve babası var ızmırde arada onların yanlarına gıtmesı gerekıo 10 gun kadar ne ıse koca kıstır gıtmıyo artık bı dolasayım dıyodu kayınvalidemı cagırdım gelemem tasınacam ev bakıyorum dedı gelmedı ıstende cıkamıycagıma gore 10 gun gun eşiminde sınavları vardı ızmırde bekarken bıraktıgı okuluna af cıkınca tamamlamaya calısıyo sınav zamanları fılan gıdıyo onada ızmır yolu gorununce halası yanı gorumcem sagolsun gonder ben bakarım dedı 3 cocugu var kadınında biri oglumla akran bakıyo sagolsun ılk kez ayrı kalıyorum ıcım kopuyo zorunlu olmasam gondermezdım...
10 gunlugune ne bakıcı bulabılırım nede kres bulabıldım...
yazık aksam eve geliş saatlerım yaklasınca tum odaları gezıp benı arıyomus bulamıyıncada aglıyomus kuzummmm annen kurban olsun sana fazlalıkmıs gıbı attım sankı basımdan ne zor bısı yaa
iştteee böleeee o nekiii kara kara çok tatlı şeler mi ooo hiç sewmem kiÇikolata yemeden nasıl duruyorsunuz ya
dursun durursunBen yemeden duramıyorum. Her gün bir fıstıklı çikolata mutlaka yemem lazım
medari iftarimgeçenlerde bir firmanın sahıbı jest yapmış ofisteki herkese milka beyaz gofret getirmiş amanınnı en sevdiğim çikolata ibret olsun bak bu sana anlatıyımda dınle koca gun onumde durdu durdu elimi sirmedim en sonunda (mali müşavirim babam olurda ) ahhh canım benımm nasılda dusunurmus babasını dedı 2.çikolotayı burnumun dıbınde cıtırdata cıtırdata yedı ve bır tek parca almadım eşime dogum gunu pastası yaptıydım resmen ıcım gıttı ama yemedım aslaaa cunku bılıyorum kı bır kere dokunsam gerısı gelcek...
ne war ki yiseydi15 çağla yap sen sunu cılek normal
maşallah abla kardeş gbisinizkızlar annemin fotosunu ekledim bakın bakalım benziyormuyuzzzzzzzzzzz
tatlım üzüldüm ama kısmet başka çaren kalmamış bitanem ne kadar uzaklıkta halanın ewi
iştteee böleeee o nekiii kara kara çok tatlı şeler mi ooo hiç sewmem ki
dursun durursun
medari iftarim
ne war ki yiseydi
maşallah abla kardeş gbisiniz
eweeeeet kızlar ezogelin gelmiş 1tabak içtim bide piyaz yarım tabak şuan 2 lt bitti su içtim dewam durmak yok gelirken çağla aldım bide kraker aldım bunlarlada yeşilçay içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?