tatlım yemek süperrrrrr ama krakeri yeme nolurrrrr
sağol tatlım sizlerde benim iftiharimsinztatlım üzüldüm ama kısmet başka çaren kalmamış bitanem ne kadar uzaklıkta halanın ewi
iştteee böleeee o nekiii kara kara çok tatlı şeler mi ooo hiç sewmem ki
dursun durursun
medari iftarim
ne war ki yiseydi
maşallah abla kardeş gbisiniz
eweeeeet kızlar ezogelin gelmiş 1tabak içtim bide piyaz yarım tabak şuan 2 lt bitti su içtim dewam durmak yok gelirken çağla aldım bide kraker aldım bunlarlada yeşilçay içerim
benı yeee benıı olmamıama bn galate yiyemiorum dişlerim acıo etlerine gelince kanıo yoksa çok sewerim eeee ne yiyem
ama bn galate yiyemiorum dişlerim acıo etlerine gelince kanıo yoksa çok sewerim eeee ne yiyem
benı yeee benıı olmamı
eti form limonlu yee
ozaman çok yeme tatlım az ye
ye kız ye kıyamam mıden kazındıysa elma ye balımm dedım ya en zararsızıtamam tamamammmmmm yemicem ye mi cem
tamam tamamammmmmm yemicem ye mi cem
hey yarabbı arkadasın bırı aradı simdi hiç o taraklarda bezım yok ama kırmıyım pırım alcakmıs benım ustumden orıflame uye ettı benı katolog bılmem ne satacak kımsem yok bosu bosuna...
yimem yimem wallada yimem aa rejim yapıorum kıslar ısrar etmeyin4.çağlamı yiorum hedef 15
satmak istemiyom kı satayım maksat onun ısı gorulsun ucretsız fılan bısıler dedı sen alırsın cevrendekiler alır dedı ama calısanların hepsi erkek ne satayım ben onlara bir gun ızındede evdeyım yass işler cnm+boş işlersatabilcekmisin ki canım?
satmak istemiyom kı satayım maksat onun ısı gorulsun ucretsız fılan bısıler dedı sen alırsın cevrendekiler alır dedı ama calısanların hepsi erkek ne satayım ben onlara bir gun ızındede evdeyım yass işler cnm+boş işler
canım sıkılıyo:26: babamla konusurken ıs yerınden bırı kıkırdayıp duruyodu ona cattım
canım sıkılıyo:26: babamla konusurken ıs yerınden bırı kıkırdayıp duruyodu ona cattım
bi iş konusunda bilgidigin tartısıoduk ortam gergın adamın suratına bakıp bakıp kıkırdayan biri olursa ne olur tatlım salakmıdır nedir yasakin ol bebem hem oğlancığın hem rejim sinirlerin yıprandı
anlattıgım gibi yanı aclıktan yada ogulsuzluktan ziyade barız kasınan bırı gel benı dov dıoneden tatlım ya:44:
bi iş konusunda bilgidigin tartısıoduk ortam gergın adamın suratına bakıp bakıp kıkırdayan biri olursa ne olur tatlım salakmıdır nedir ya
anlattıgım gibi yanı aclıktan yada ogulsuzluktan ziyade barız kasınan bırı gel benı dov dıo
bi iş konusunda bilgidigin tartısıoduk ortam gergın adamın suratına bakıp bakıp kıkırdayan biri olursa ne olur tatlım salakmıdır nedir ya
anlattıgım gibi yanı aclıktan yada ogulsuzluktan ziyade barız kasınan bırı gel benı dov dıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?