yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

inşallah tamam demem canım

afiyet olsun canımmmmm

afiet olsun kuşum süper menüler o biri benim Tok tutuo diolar doğrumu hiç denedin mi kendini

yok kız pasta koyarmıyım :) pasta dedinde akşam kardeşim istedi iş çıkışı alcam ona

ay ne bileyim valla çölde serap misali herşeyi tatlıya benzetir oldum kardeşin yicek sen öyle bakıcak mısın?ben pastaya dayanamam aslaa

yok kız pasta koyarmıyım :) pasta dedinde akşam kardeşim istedi iş çıkışı alcam ona

ay en zoruda bu demi canım ya uffff walla bende öteki topikte kızçem tarif werdi onu yaptım yaptığm akşam 8 tane yedim nerden bilim son yiyişim olcağına sabah size aşık olcağımı nerden bilim ah hepsini yerdim walla bila yerdimmmmm

bayılırım kavagaya Ama çok halsizim herşey tamam da kızlar bu halsızlık ne olcak

geçti gitti tatlım sukur...
kızlar enerjısı olmayanlar vıtamın ıcın... kg aldırmayan bır vıtamın var gınvıt eşim mumessıl ya toplayıp getrıyo bana numune

ay ne bileyim valla çölde serap misali herşeyi tatlıya benzetir oldum kardeşin yicek sen öyle bakıcak mısın?ben pastaya dayanamam aslaa

o yerken ben görmicem canım ben iş çıkışı alıp kardeşime vercem sonra kursum var kursa gidicem ben dönene kadar o yer zaten :)

Son düzenleyen: Moderatör:

zoru başarmam lazım canımmm iyikide geldin canımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…