alın size pasta koleksiyonum ben yaptım hepsinide
Eki Görüntüle 681863
Eki Görüntüle 681864
Eki Görüntüle 681866
vuvvvv hoşgeldın menu super zayıflamaya hosgeldinkızlar merhabaaaa :) ben de geldim okuyodum bi kaç gündür ben de katılayım dedim,benim de hedefim 10kg vermek yaza kadar. Boyum1.60 kilom 58 diye tahmin ediyorum en son öleydi. yaklaşık bir haftadır dikkat ediyorum yediklerime kendimce karatayvari bir diyet uyguluyorum küçük kaçamaklarla bide her gün yürüyüş yapmayı planlamıştım ama daha 2 gün yapabildim biri 40 dk biri 50 dk,bugün de öğrencilere okulda halk oyunu öğretmeye başladım acayip yoruldum bakalım nasıl gidecek. ben 1 haftadır şekeri bıraktım kahveyi zaten şekersiz içerdim çayı şekersiz içemiyodum onu başardım gibi.ekmeği bıraktım bi de simit pogaca filan yok hamur işi yok.
sabah8.00) 1 domates-1 salatalık-1yemek kaşığı loru karışıtıryorum-(1 haşlanmış yumurta hergün değil)-şekersiz çay
bazen yarım ceviz ya da tam ceviz
okulda tenefüste10.00) bazen-minik bitter çikolata var 12grlık ve şekersiz çay
bazen- karışık kuruyemişim var minik doğanmış bikaçtane ondan ve şekersiz çay
öğleyin12-13 gibi) okulda yersem;ne çıkarsa herbirinden azar azar ,makarna dan 2 kaşık,sebzeden 2 kaşık,çorba normal bazen bulgur
öğelden sonra:şekersiz çay içiyorum tenefüslerde yarım paket şekersiz ikisi bir arada kahve içiyorum
akşam17-18 gibi) çorba bulgur kuru bakliyat gibi şeyler yiyorum yanında yogurt yada ayran
(19-20) yürüyüş saati
20.00 limonlu çay saati 5 çaybrd içiyorum
yeşilçay kullanmıyorum limonlu çay da ii gelmezmi ve ya normal çayın bi zararı var mıdır ki ?
2 tanesı oglumun bırı babasınınuyy harika hepsi ellerine sağlık canım bunlar eymene sürprizdi galiba
kızlar merhabaaaa :) ben de geldim okuyodum bi kaç gündür ben de katılayım dedim,benim de hedefim 10kg vermek yaza kadar. Boyum1.60 kilom 58 diye tahmin ediyorum en son öleydi. yaklaşık bir haftadır dikkat ediyorum yediklerime kendimce karatayvari bir diyet uyguluyorum küçük kaçamaklarla bide her gün yürüyüş yapmayı planlamıştım ama daha 2 gün yapabildim biri 40 dk biri 50 dk,bugün de öğrencilere okulda halk oyunu öğretmeye başladım acayip yoruldum bakalım nasıl gidecek. ben 1 haftadır şekeri bıraktım kahveyi zaten şekersiz içerdim çayı şekersiz içemiyodum onu başardım gibi.ekmeği bıraktım bi de simit pogaca filan yok hamur işi yok.
sabah8.00) 1 domates-1 salatalık-1yemek kaşığı loru karışıtıryorum-(1 haşlanmış yumurta hergün değil)-şekersiz çay
öğleyin12-13 gibi) okulda yersem;ne çıkarsa herbirinden azar azar ,makarna dan 2 kaşık,sebzeden 2 kaşık,çorba normal bazen bulgur
öğelden sonra:şekersiz çay içiyorum tenefüslerde yarım paket şekersiz ikisi bir arada kahve içiyorum
akşam17-18 gibi) çorba bulgur kuru bakliyat gibi şeyler yiyorum yanında yogurt yada ayran
(19-20) yürüyüş saati
yeşilçay kullanmıyorum limonlu çay da ii gelmezmi ve ya normal çayın bi zararı var mıdır ki ?
vuvvvv hoşgeldın menu super zayıflamaya hosgeldin
2 tanesı oglumun bırı babasının
kızlar merhabaaaa :) ben de geldim okuyodum bi kaç gündür ben de katılayım dedim,benim de hedefim 10kg vermek yaza kadar. Boyum1.60 kilom 58 diye tahmin ediyorum en son öleydi. yaklaşık bir haftadır dikkat ediyorum yediklerime kendimce karatayvari bir diyet uyguluyorum küçük kaçamaklarla bide her gün yürüyüş yapmayı planlamıştım ama daha 2 gün yapabildim biri 40 dk biri 50 dk,bugün de öğrencilere okulda halk oyunu öğretmeye başladım acayip yoruldum bakalım nasıl gidecek. ben 1 haftadır şekeri bıraktım kahveyi zaten şekersiz içerdim çayı şekersiz içemiyodum onu başardım gibi.ekmeği bıraktım bi de simit pogaca filan yok hamur işi yok.
(19-20) yürüyüş saati
(19-20) yürüyüş saati
farkettim de baya yiyomuşum gibi geldi:) ben bugün ne yedim onu söliyim size iyi mi kötü mü bakın
sabah-kahvaltı yapmadım
ara-saat10.00- bi tane light süt vardı onu içtim zorla içemem hiç soğuk süt
öğle-12.00- 2 kaşık makarna
1 kepçe patatesli taze fasulye
2 kepçe çok sulu tarhana çorbası
12.30-dayanamadım dondurma yedim(50 kalorilik)
14.00-yarım paket ikisi birarada kahve
akşam-17.00-bir tabak bulgurpilavı
1 kase yalancı işkembe çorbası
3 kaşık yogurt
su içemiyorum fazla 7de yürüyüşe çıkmayı planlıyorum gelince de limonlu çay içerim
farkettim de baya yiyomuşum gibi geldi:) ben bugün ne yedim onu söliyim size iyi mi kötü mü bakın
sabah-kahvaltı yapmadım
ara-saat10.00- bi tane light süt vardı onu içtim zorla içemem hiç soğuk süt
öğle-12.00- 2 kaşık makarna
1 kepçe patatesli taze fasulye
2 kepçe çok sulu tarhana çorbası
12.30-dayanamadım dondurma yedim(50 kalorilik)
14.00-yarım paket ikisi birarada kahve
akşam-17.00-bir tabak bulgurpilavı
1 kase yalancı işkembe çorbası
3 kaşık yogurt
su içemiyorum fazla 7de yürüyüşe çıkmayı planlıyorum gelince de limonlu çay içerim
kızlar dun sipariz verdim bi siteden saç düzleştiricisi+saç maşası
duzlestırıcı braunun satin hair 7 serisi boyalı saçlar için olanı
masada babylissin seramik dijital maşası 25mm doğal dalgalı bakımlı olmak iyidir.daha gelmediler amma...
hepsi tocama kıtkançlıktan olsunn dıee nıhahahah
kahveyi de sırf toklaştırıyo diye içiyorum aslında imkan olsa türk kahvesi içsem daha iyi olur
kızlar dun sipariz verdim bi siteden saç düzleştiricisi+saç maşası
duzlestırıcı braunun satin hair 7 serisi boyalı saçlar için olanı
masada babylissin seramik dijital maşası 25mm doğal dalgalı bakımlı olmak iyidir.daha gelmediler amma...
hepsi tocama kıtkançlıktan olsunn dıee nıhahahah
aaa aşkım bulgur pilavı cok saglıklıdır cıg köfte bile yıyebiliriz biz diyetteyeken ama marullu lavaşlı degılbulgur pilavı hariç menün güzel tatlımmm tebrik ederimmmmmmmm
hayatım braunun duzleştiriciyi 100tlne kadara aldın canım? bende almak istiyorum
aaa aşkım bulgur pilavı cok saglıklıdır cıg köfte bile yıyebiliriz biz diyetteyeken ama marullu lavaşlı degıl
hayatım braunun duzleştiriciyi 100tl
babyliss maşasını 57 tlye aldım iyi fiyat demi
ben çıkıorum yarın anlatırım hoşçakalın öptümmmmmmmmmm
bak bakım kalorı lıstesıne bulgur kac kalorı en masum şeyycanım ciddimisin bulgurdan bişey olmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?