öpüyom hayatım kolay gelee bugun level 1 yarısını bıtırmıs olacagız yehuuubak cuma gunu mezurayla olcumde yapcan yanlız kg degıl heee
45 dk yürüyebildim gelince de maden suyu içtim belki ilerleyen saatlerde limonlu çay ya da bitki çayı içerim
ooo çok iyi ozaman canım süpersinnn yaaaalevel 1 i yaptım bende bugun, normalde fıtnesa gidiyorum 3 gun
10 kg verebilcek miyiz kızlaaaaar yani belli bi kilodan sonra vermek zorlaşıyo ve yavaşlıyo,olur mu dersiniz
boyum 1.61 yada 1.60
kilom 63.4 falan olması lazım.
hedefim 53 yani yaza kadar 10 kghedefin kaç tatlım?
poğaça olmamış tatlımmmmm hamur işinden ve yağlı şeylerden uzak durmalısınSabah: 1 poğaça
Öğle: Çok az menemen ve 2 dilim çavdar ekmeği
Akşam: 2 tane köfte(ekmeksiz), ve vazgeçilmezim fıstıklı çikolatam :109:
Yarın sınavım olduğu için spor yok.
kızlar herkese günaydınndün maalesef ki ölçüyü inanılmaz kaçırdım ölçü ne kelime bildiğin kalori yuttum bana çook kızın kendime engel olamadım kendimi çok kötü hissettim yedikten sonra ama yaklaşık 50 tane midye yedim...asla dayanamam midyeye arkadaşlarla buluştuk herkes yemek istediği şeyi söyledi ben salata dedim kimse bana uymadı midyeciye gittik ve ben tam 50 tane midye yedim kıtlıktan çıkmışçasına saldırdım ki 50 tane önceye göre yediğimin yarısı...offf ben ne yaptım çok pişmanım....
offffff naptınnnn hele ki senden hiç beklemezdım tatlımmmmm gitti bütün diyettt 50 midyeeedövimmi seni şimdiiii ama kıyamam da ceza vercez sana herkezle ortak bi karar alıp
günaydın kızlarrr...
dövün,ceza verin herşeyi yapabilirsiniz off allamm çok moralim bozuk ya1 midye 9 kaloriymiş ben 450 kalori aldımmmm
dünkü bildirimimi yapayım ben
sabah
1 simit,peynir,yeşil çay
ara
adaçayı,şekersiz kahve
öğle
bezelyeli mısırlı ton balıklı pilav
1 büyük bardak light ayran
ara
15 tane çağla
8 tane çilek
akşam
50 adet midye
gün içinde toplam 2,5 litre su içildi...jillian michaels 3.day yapıldı...
yee kuzum yeee can boğazdan gelirrr...tartıya cıkınca morallerın dıbe vurunca sakın uzulme ama...Sabah: 1 poğaça
Öğle: Çok az menemen ve 2 dilim çavdar ekmeği
Akşam: 2 tane köfte(ekmeksiz), ve vazgeçilmezim fıstıklı çikolatam :109:
Yarın sınavım olduğu için spor yok.
kızlar herkese günaydınndün maalesef ki ölçüyü inanılmaz kaçırdım ölçü ne kelime bildiğin kalori yuttum bana çook kızın kendime engel olamadım kendimi çok kötü hissettim yedikten sonra ama yaklaşık 50 tane midye yedim...asla dayanamam midyeye arkadaşlarla buluştuk herkes yemek istediği şeyi söyledi ben salata dedim kimse bana uymadı midyeciye gittik ve ben tam 50 tane midye yedim kıtlıktan çıkmışçasına saldırdım ki 50 tane önceye göre yediğimin yarısı...offf ben ne yaptım çok pişmanım....
ağlama ağlama olan olmusss pişman olacagın bişeyi bi daha yapmazsındünkü bildirimimi yapayım ben
sabah
1 simit,peynir,yeşil çay
ara
adaçayı,şekersiz kahve
öğle
bezelyeli mısırlı ton balıklı pilav
1 büyük bardak light ayran
ara
15 tane çağla
8 tane çilek
akşam
50 adet midye
gün içinde toplam 2,5 litre su içildi...jillian michaels 3.day yapıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?