Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilecek. YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERiLMEKTEDiR, DENENMiŞTiR
(ayran detoksu, zayıflama, ayran diyeti, detoks, ayran detoks, ayran detoksu tarifi, ayran detoksu nasıl yapılır)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.
2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektir.
2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.
Karışım yeniden yapılacak. İdrarınızdan yağların çıktığını göreceksiniz
yani olurda bence birebir uymak dogru tum gun karnın kazınıyo dayanamassın tansiyonun filan düşer mazallah...ecmel bakliyatların hepsi haşlanıyo dimi nohut, mercimek falan ? birde 2 saatte bir değilde 3 satte 1 içsek ne olur?
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilecek. YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERiLMEKTEDiR, DENENMiŞTiR
(ayran detoksu, zayıflama, ayran diyeti, detoks, ayran detoks, ayran detoksu tarifi, ayran detoksu nasıl yapılır)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.
2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektir.
2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.
Karışım yeniden yapılacak. İdrarınızdan yağların çıktığını göreceksiniz
yani olurda bence birebir uymak dogru tum gun karnın kazınıyo dayanamassın tansiyonun filan düşer mazallah...
yanlız çalışanlar için zor değil mi bu tatlım iş yerine nasıl getiricez 2 saatte 1 kase çorbadan bahsediyoruz çok zor olur ben yapamam bunu..
slm kızlar kahvaltımı yaptım burdayım, acayip ödem var vücudumda hissediyorum nasıl atarım sizce
slm kızlar kahvaltımı yaptım burdayım, acayip ödem var vücudumda hissediyorum nasıl atarım sizce
yogurt kovasına koy getır mantıklıyanlız çalışanlar için zor değil mi bu tatlım iş yerine nasıl getiricez 2 saatte 1 kase çorbadan bahsediyoruz çok zor olur ben yapamam bunu..
sabah 8de kahvaltı edıyorum 10-12-2-4-6-8-10 arada aksaklıklar oluyo son partıyı ıcmeyebiliyorum cnmanladım canım peki içmeye saat kaçta başlıyorsun canım saat en son 10 da mı bırakıyorsun ?
yok ben bole oluyorum tek gunde bıtıyo zaten ben bıraz daha az koyuyorum ayranıda baklıyatlarıdayalnız bu 4yk bakliyatlar 2 gün için geçerliymiş çünkü haşlanınca 2 katına çıkıyo. o yüzden 1.gün 2 kaşık, 2.gün 2 kaşık(haşlanmamış) olarak hazırlancakmış doğru mu?
tatlım telefondaydım kusura bakmaecmel sabah kaçtan akşam kaça kadar içiyorsun canım?
sorun değil tatlım.yogurt kovasına koy getır mantıklı
sabah 8de kahvaltı edıyorum 10-12-2-4-6-8-10 arada aksaklıklar oluyo son partıyı ıcmeyebiliyorum cnm
yok ben bole oluyorum tek gunde bıtıyo zaten ben bıraz daha az koyuyorum ayranıda baklıyatlarıda
tatlım telefondaydım kusura bakma
oda ne ımıss merak ettım dogrusu benım dıyete basladıgımdan berı wc sorunum yok sabah aksam olmak uzere ıkı partı çıkıyom zaten ama denemekte fayda varacı çehreyi denediniz mi? Ben 2 ayda bir yapıyorum . Feci derecede wc'ye çıkarıyor. şişliklerim gidiyor
acı çehreyi denediniz mi? Ben 2 ayda bir yapıyorum . Feci derecede wc'ye çıkarıyor. şişliklerim gidiyor
acı çehreyi denediniz mi? Ben 2 ayda bir yapıyorum . Feci derecede wc'ye çıkarıyor. şişliklerim gidiyor
oda ne ımıss merak ettım dogrusu benım dıyete basladıgımdan berı wc sorunum yok sabah aksam olmak uzere ıkı partı çıkıyom zaten ama denemekte fayda var
çekilmemiş karabiber gibi kücük bir şey 2 tane felan çiğneyip bol su içiyorsun 1 saate kadar wcye çıkarıyor ama öyle böyle değil sıvı halde .
bide ödem için maydonoz yararlıdır.
aktarlarda mı var bende alımm madem yahuu su kg yapıştı kaldı gıtmıyoo bı turlu:26: 7 kg gitti 70 de takılı kaldımmçekilmemiş karabiber gibi kücük bir şey 2 tane felan çiğneyip bol su içiyorsun 1 saate kadar wcye çıkarıyor ama öyle böyle değil sıvı halde .
bide ödem için maydonoz yararlıdır.
aktarlarda mı var bende alımm madem yahuu su kg yapıştı kaldı gıtmıyoo bı turlu:26: 7 kg gitti 70 de takılı kaldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?