yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

aferın hayatımmm teşekkürlerr tercuman oldun hislerime idrardan ziyade ben dışkımda gördüm yanii

yanlız çalışanlar için zor değil mi bu tatlım iş yerine nasıl getiricez 2 saatte 1 kase çorbadan bahsediyoruz çok zor olur ben yapamam bunu..

yalnız bu 4yk bakliyatlar 2 gün için geçerliymiş çünkü haşlanınca 2 katına çıkıyo. o yüzden 1.gün 2 kaşık, 2.gün 2 kaşık(haşlanmamış) olarak hazırlancakmış doğru mu?

yanlız çalışanlar için zor değil mi bu tatlım iş yerine nasıl getiricez 2 saatte 1 kase çorbadan bahsediyoruz çok zor olur ben yapamam bunu..
yogurt kovasına koy getır mantıklı
anladım canım peki içmeye saat kaçta başlıyorsun canım saat en son 10 da mı bırakıyorsun ?
sabah 8de kahvaltı edıyorum 10-12-2-4-6-8-10 arada aksaklıklar oluyo son partıyı ıcmeyebiliyorum cnm
yalnız bu 4yk bakliyatlar 2 gün için geçerliymiş çünkü haşlanınca 2 katına çıkıyo. o yüzden 1.gün 2 kaşık, 2.gün 2 kaşık(haşlanmamış) olarak hazırlancakmış doğru mu?
yok ben bole oluyorum tek gunde bıtıyo zaten ben bıraz daha az koyuyorum ayranıda baklıyatlarıda
ecmel sabah kaçtan akşam kaça kadar içiyorsun canım?
tatlım telefondaydım kusura bakma

sorun değil tatlım.
şimdi bi sitede okudumda bakliyatları haşlayıp 2ye bölün diyo yarısı 1. gün için diğer yarısı2. gün için

acı çehreyi denediniz mi? Ben 2 ayda bir yapıyorum . Feci derecede wc'ye çıkarıyor. şişliklerim gidiyor
oda ne ımıss merak ettım dogrusu benım dıyete basladıgımdan berı wc sorunum yok sabah aksam olmak uzere ıkı partı çıkıyom zaten ama denemekte fayda var

oda ne ımıss merak ettım dogrusu benım dıyete basladıgımdan berı wc sorunum yok sabah aksam olmak uzere ıkı partı çıkıyom zaten ama denemekte fayda var

çekilmemiş karabiber gibi kücük bir şey 2 tane felan çiğneyip bol su içiyorsun 1 saate kadar wcye çıkarıyor ama öyle böyle değil sıvı halde .
bide ödem için maydonoz yararlıdır.

çekilmemiş karabiber gibi kücük bir şey 2 tane felan çiğneyip bol su içiyorsun 1 saate kadar wcye çıkarıyor ama öyle böyle değil sıvı halde .
bide ödem için maydonoz yararlıdır.
aktarlarda mı var bende alımm madem yahuu su kg yapıştı kaldı gıtmıyoo bı turlu:26: 7 kg gitti 70 de takılı kaldımm

aktarlarda mı var bende alımm madem yahuu su kg yapıştı kaldı gıtmıyoo bı turlu:26: 7 kg gitti 70 de takılı kaldımm

vardır tabi tatlımmmm.ben yarın başlardım detoksa ama cumartesi yemek kermesi var... davetliyim tabiki yağlı şeyler yemeyeceğim ama diyetime uygun şeyler yiyeceğim mecburen o yüzden pazartesi detoksa başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…