yee kuzum yeee can boğazdan gelirrr...tartıya cıkınca morallerın dıbe vurunca sakın uzulme ama...
ne dıonnn sen yaaa ne dedın sennn oldumu be mankensın dedım tassın dedım be kuzum bugun az yede dengele....
ağlama ağlama olan olmusss pişman olacagın bişeyi bi daha yapmazsın
midyeler hariç süper... ama o midyeler güzelim menüleri götürdü tatlım
salak kafam engel olamadım offf
günaydın babylerrr...
dun ve bugun yiyeceklerim bibebir aynı (ayran detoxu yapıom kg verırım durdugu ıcın)
sabah
1 haşlanmıs yumurta,4 zeytin,bir kibrit kutusu peynir,1domates bir salatalık 1 bardak yeşil çay
kahvaltıdan sonra her iki saatte bir max 22.00 kadar bu karışımdan buyukçene bir kase
2lt yagsız ayranın içine
4yemek kasıgı haslanmıs bulgur
4yemek kasıgı haslanmıs nohut
4yemek kasgı haslanmıs yesıl mercımek
2salatalık rendesi
günaydın babylerrr...
dun ve bugun yiyeceklerim bibebir aynı (ayran detoxu yapıom kg verırım durdugu ıcın)
sabah
1 haşlanmıs yumurta,4 zeytin,bir kibrit kutusu peynir,1domates bir salatalık 1 bardak yeşil çay
kahvaltıdan sonra her iki saatte bir max 22.00 kadar bu karışımdan buyukçene bir kase
2lt yagsız ayranın içine
4yemek kasıgı haslanmıs bulgur
4yemek kasıgı haslanmıs nohut
4yemek kasgı haslanmıs yesıl mercımek
2salatalık rendesi
kızlar cok ıgrenc olcak biliyorum ama bu karısım midedeki tum yağları dışkı yoluyla atıyo ...işte bu süpersinnnnnnnnnnn hayatımmmmmmmm
bu karışım zayıflamak için değil heee yanlış olmasın dedım gıbı mıdeyı temizliyoo bızzat bogggharikaaa
kızlar cok ıgrenc olcak biliyorum ama bu karısım midedeki tum yağları dışkı yoluyla atıyo ...
bu karışım zayıflamak için değil heee yanlış olmasın dedım gıbı mıdeyı temizliyoo bızzat boggggördum gozumlennn yag tapakasını
kızlar cok ıgrenc olcak biliyorum ama bu karısım midedeki tum yağları dışkı yoluyla atıyo ...
bu karışım zayıflamak için değil heee yanlış olmasın dedım gıbı mıdeyı temizliyoo bızzat boggggördum gozumlennn yag tapakasını
Kızlar günaydınn ben de kilo verme derdindeyim beni de alın aranızaaabahsettiğiniz jilliam egzersizine nasıl başlamalıyım? Geçmişe baktım biraz ama egzersizin nasıl yapılcağına dair bişey bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirimm :) hepimize kolaylıklarr
tatlım hoşgeldinnnn. tabiki başlamalısın :) bu egzersiz 3 aşama
level1
level2
level3
youtube de videoları var. her on günde bir level atlıyorsun
jillian michaels 30 day shred yazdığında hemen çıkıyor video tatlım
evet tatlım gayet ciddiyim ...yapın anam ama ayda 1 kez yapılabılıyo...ciddimisin sen?biz de yapmalıyızzzz
ciddi misin? tatlım bizde yapalım tam hazırlanışı yazar mısın? kaynatıyozmu nasıll olcak? kaç gün?
Sağol canım buldum videoyu ben de bugün başlıycam :)
Günaydınnnn :) Dün spordan sonra tartıldım mucize gibi:)) 64.7 çıktım normalde 66/67 arasıydım bu kadar kısa sürede iyi kilo vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?