- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
yarın tatrı gunu bakalım ne olcekkk abowww en cok senı merak edıyom ben cok degısmem cunku artık goruntu olarak fazla bı degısımde olmaz bende:26: ama sennn cok umutluyummvardır tabi tatlımmmm.ben yarın başlardım detoksa ama cumartesi yemek kermesi var... davetliyim tabiki yağlı şeyler yemeyeceğim ama diyetime uygun şeyler yiyeceğim mecburen o yüzden pazartesi detoksa başlarım
canımmmmmmm benimmmmm senin o yeşil badyli foton var ya ordakı gıbı dumduz bir karın istiyorum ve yılmadan devam ediyorum spor yaparken hep o halimi hayal ediyorumm az kaldııı bugun 7. günyarın tatrı gunu bakalım ne olcekkk abowww en cok senı merak edıyom ben cok degısmem cunku artık goruntu olarak fazla bı degısımde olmaz bende:26: ama sennn cok umutluyumm
yaramazlık edip ölçmüşündürde sen şimdibel bölgemde incelmeyi hissedebiliyorum ve kalçalarım sanki sıkılaştı yarın ölçücez bakalım
yaramazlık edip ölçmüşündürde sen şimdiyapmadın demi öle bişi tartıyada çıkmadın
benim de bacaklarım şimdiden sertleşti sankii.hergün biraz daha fazla terliyorum.2. ve 3. levellara baktım da epey zor hareketler var nasıl yapıcam endişesi şimdiden sardı beni :18::18::18::18:
yok canımmmmm yarın sabah tartılıcam hayırlısıyla mutlu haberleri paylaşıcam inşallahhhhhhh
korkma canım yapılıyo 1 çok efor sarfettırıyo 2 sert hareketler yaptırıyo 3 ikisinin karısımı gıbıbenim de bacaklarım şimdiden sertleşti sankii.hergün biraz daha fazla terliyorum.2. ve 3. levellara baktım da epey zor hareketler var nasıl yapıcam endişesi şimdiden sardı beni :18::18::18::18:
ben de tartı yok öğrenemicem kaç kilo olduğumu :84::84: sabah bişey yemeden en sağlıklı sonucu alırmışız,sabahın köründe de eczaneye gidip tartılsam çok gülerler bana :115::115: uzunca bir müddet sadece ölçülmekle yetinmeliyim..anneme gittiğimde tartılırım hem daha çok sevindirik olurum bi anda birsürü kilo gittiğini görünce
korkma canım yapılıyo 1 çok efor sarfettırıyo 2 sert hareketler yaptırıyo 3 ikisinin karısımı gıbı
soluk soluğa kalıyorum yaparken eşim dün ölcen şimdi diyor sonra da spordan öldü deriz komik olur diyo :113: kıskandı da beni kendisinin poposu yemedi yapmadı dün sıpa neyse mesela ilk gün şınav yapamıyordum asla dün 5 kere tam anlamıyla olmasa da yani yere tam eğilemesem de zorladım yaptımsanırım 2ye kadar epey gelişicez ve onları da rahatlıkla yapıcaz
hiç sorma tatlım ya şınavda bende 4 ü geçemedim maleseff
Günaydın kızlar nasılsınız dün pat die çıktım ortaklar birbirne girdi ortaklar kapıştı delircektim olay bana ceryan etti napıcam bilmiorum çok gerginim bademciklerim de şişti sinirden titriorum geçmişe dönüp bakamadım önemli bişi war mı
aksam 6 dan sonrada
2köfte 2 minik patates 2 avuç leblebi
3 bardak yeşil çay 2 bardak elma suyu
10mekik
üzülme tatlım kadınlar bu konuda çok başarılı değiller hem kol kasları için ideal bi hareket ben zaten kol kaslarım güçlensin istemiyorum kiii :44: (ne yapayım böyle avutuyorum kendimi)
daha ne olsun hepsi biribirinden herşeyi saklıo ama ortda tek fino köpeği ben o gelio bana bu gelio bana hesap soruo aralarında halledemiolar arada kaldım çaresizce bi dünyada işim war mart ı kapatıcam daha uffffffffff dua edin bana benle uğraşamasınlartatlımmm menun güzel.. Senın neyin var ne oldu?
göbek gitsin göbek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?