ohh olsun onlara benımkıde ole ne var len bu hareketlerde dıe baslayıp hehh hehh dıe kaldıydısoluk soluğa kalıyorum yaparken eşim dün ölcen şimdi diyor sonra da spordan öldü deriz komik olur diyo :113: kıskandı da beni kendisinin poposu yemedi yapmadı dün sıpa neyse mesela ilk gün şınav yapamıyordum asla dün 5 kere tam anlamıyla olmasa da yani yere tam eğilemesem de zorladım yaptımsanırım 2ye kadar epey gelişicez ve onları da rahatlıkla yapıcaz
ben şimdilerde 30 çekiyomhiç sorma tatlım ya şınavda bende 4 ü geçemedim maleseff
ohh olsun onlara benımkıde ole ne var len bu hareketlerde dıe baslayıp hehh hehh dıe kaldıydıgıcık suratlı gergedan yavruları
ben şimdilerde 30 çekiyom
selam kızlar
buraya gelip toparlanamadım demek istemiyorum.sizinde şevkinizi topiğiniz pozitif enerjisini bozmak istemiyorum
sizleri takipteyim en kısa sürede katılacagım aranıza
daha ne olsun hepsi biribirinden herşeyi saklıo ama ortda tek fino köpeği ben o gelio bana bu gelio bana hesap soruo aralarında halledemiolar arada kaldım çaresizce bi dünyada işim war mart ı kapatıcam daha uffffffffff dua edin bana benle uğraşamasınlar
bnmde tek derdim göbeğim
evet 30 hemıde o zencı hatunun yaptıgı gıbı tam şınav baya geliştirdim kendımı
daha ne olsun hepsi biribirinden herşeyi saklıo ama ortda tek fino köpeği ben o gelio bana bu gelio bana hesap soruo aralarında halledemiolar arada kaldım çaresizce bi dünyada işim war mart ı kapatıcam daha uffffffffff dua edin bana benle uğraşamasınlar
bnmde tek derdim göbeğim
ah şu göbeekler yokmu onun yüzünden midemize yazık zavallımın suçu ne göbek anca yatıyor yağla büyüyor büyüyor mideyi,beyni hiiiç düşünmüyor...rahat şey nolcak
iş yerinde böyle şeyler olması çok üzücü canım dualarım seninleeeee
saol tatlım ben çok kırılganım bi de hepsi erkek tek bayan benim bide böle şuçlarcasına bağrılınca kan beynime sıçrıyo
göbekten rahatı yok ha yasayın bak ben açım ne tırtıklasam die düşünorum o 4köşe dünya umrnda değil
bende aynı şekil canım 6 erkek tek bayan benım ve çok üzerime geliyorlar. bayan olduğum için onların bardaklarına kadar çöplerine kadar dökmek zorundaymışım. yemek yedıkelrınde bılaşıklarını yıkamak zorundaymışım büroyu ben temızlemek zorundaymışım. bende kavga ettım ben hizmetçi değilim diye o gunden beri benımle konuşmuyorlar. Konuşmasınlarda ben gelir işimi yapar giderim. Kullanmaya çalışıyorlar resmen..stajım bitsen zaten durmayacağım burda
yee kuzum yeee can boğazdan gelirrr...tartıya cıkınca morallerın dıbe vurunca sakın uzulme ama...
ne dıonnn sen yaaa ne dedın sennn oldumu be mankensın dedım tassın dedım be kuzum bugun az yede dengele....
ağlama ağlama olan olmusss pişman olacagın bişeyi bi daha yapmazsın
alla alla ne demk canım bayansın diye her işi sen yapıcakmışsın olur mu öyle saçmalık..ses çıkartınca tepkini belli edince de konuşmuyorlar şunlara bak boşver tatlım konuşmasınlar işin neyse onu yap herkes kendi çöpünü döksün kendi bulaşığını yıkasın kendi masasını silsin aaaa çok kızarım böyle şeylere..takma kafana seninle ilgili bi durum yok boşver..
Napıyım sabah geç kalınca mecbur okuldan yedim
bende aynı şekil canım 6 erkek tek bayan benım ve çok üzerime geliyorlar. Bayan olduğum için onların bardaklarına kadar çöplerine kadar dökmek zorundaymışım. Yemek yedıkelrınde bılaşıklarını yıkamak zorundaymışım büroyu ben temızlemek zorundaymışım. Bende kavga ettım ben hizmetçi değilim diye o gunden beri benımle konuşmuyorlar. Konuşmasınlarda ben gelir işimi yapar giderim. Kullanmaya çalışıyorlar resmen..Stajım bitsen zaten durmayacağım burda
kıamam sana ya bende 6 erkek içindeyim ve hepsi ortak alahtan biz o dewreyi atlattık wc bile temizletceklerdi utanmasalar ben de bi açtım ağzımı ewe temizlikçi tutuorum ben 2 ayda 1 siz dalga mı geçionuz bırakayım işi temzlikçi olaım o zman burda die allhtan patron az insaflıda bana hak werdi....ama bu tamamen kendi aralarında alcek wercek dawası derken bana sıçradı olay ..neyse tatlım anlıcağınız berbatım akşam ewde eşimlede kawga ettim anlattım bak gerginim hayatım haberin olsun böle böle oldu die yarım saat geçti neymiş terslemişim ya yarım saat önce paylaştım sıkıntımı az anlayış göster ya yokkk o anlıomuş beni ama bn ona kötü dawranmışım heppp pohohlucam hep sewcem okşucam gülümsemem hep takılı olcak yüzümde bende insanım ya bende
kıamam sana ya bende 6 erkek içindeyim ve hepsi ortak alahtan biz o dewreyi atlattık wc bile temizletceklerdi utanmasalar ben de bi açtım ağzımı ewe temizlikçi tutuorum ben 2 ayda 1 siz dalga mı geçionuz bırakayım işi temzlikçi olaım o zman burda die allhtan patron az insaflıda bana hak werdi....ama bu tamamen kendi aralarında alcek wercek dawası derken bana sıçradı olay ..neyse tatlım anlıcağınız berbatım akşam ewde eşimlede kawga ettim anlattım bak gerginim hayatım haberin olsun böle böle oldu die yarım saat geçti neymiş terslemişim ya yarım saat önce paylaştım sıkıntımı az anlayış göster ya yokkk o anlıomuş beni ama bn ona kötü dawranmışım heppp pohohlucam hep sewcem okşucam gülümsemem hep takılı olcak yüzümde bende insanım ya bende
Bende yaklaşık 1 ay önce diyete başladım.. 59 kiloydum şuan 56 kiloyum ödemim gitti kilo vermeye devam ediyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?