yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ohh olsun onlara benımkıde ole ne var len bu hareketlerde dıe baslayıp hehh hehh dıe kaldıydı gıcık suratlı gergedan yavruları
hiç sorma tatlım ya şınavda bende 4 ü geçemedim maleseff
ben şimdilerde 30 çekiyom

Son düzenleme:

ah şu göbeekler yokmu onun yüzünden midemize yazık zavallımın suçu ne göbek anca yatıyor yağla büyüyor büyüyor mideyi,beyni hiiiç düşünmüyor...rahat şey nolcak

iş yerinde böyle şeyler olması çok üzücü canım dualarım seninleeeee

iş yerinde böyle şeyler olması çok üzücü canım dualarım seninleeeee

saol tatlım ben çok kırılganım bi de hepsi erkek tek bayan benim bide böle şuçlarcasına bağrılınca kan beynime sıçrıyo

göbekten rahatı yok ha yasayın bak ben açım ne tırtıklasam die düşünorum o 4köşe dünya umrnda değil

bende aynı şekil canım 6 erkek tek bayan benım ve çok üzerime geliyorlar. bayan olduğum için onların bardaklarına kadar çöplerine kadar dökmek zorundaymışım. yemek yedıkelrınde bılaşıklarını yıkamak zorundaymışım büroyu ben temızlemek zorundaymışım. bende kavga ettım ben hizmetçi değilim diye o gunden beri benımle konuşmuyorlar. Konuşmasınlarda ben gelir işimi yapar giderim. Kullanmaya çalışıyorlar resmen.. stajım bitsen zaten durmayacağım burda

alla alla ne demk canım bayansın diye her işi sen yapıcakmışsın olur mu öyle saçmalık..ses çıkartınca tepkini belli edince de konuşmuyorlar şunlara bak boşver tatlım konuşmasınlar işin neyse onu yap herkes kendi çöpünü döksün kendi bulaşığını yıkasın kendi masasını silsin aaaa çok kızarım böyle şeylere..takma kafana seninle ilgili bi durum yok boşver..

Napıyım sabah geç kalınca mecbur okuldan yedim

ters ters bakmalar laf sokmalar okadar gıcık oluyorum ki 3 senedir aynı şey ama yınede sabredıyorum

kıamam sana ya bende 6 erkek içindeyim ve hepsi ortak alahtan biz o dewreyi atlattık wc bile temizletceklerdi utanmasalar ben de bi açtım ağzımı ewe temizlikçi tutuorum ben 2 ayda 1 siz dalga mı geçionuz bırakayım işi temzlikçi olaım o zman burda die allhtan patron az insaflıda bana hak werdi....ama bu tamamen kendi aralarında alcek wercek dawası derken bana sıçradı olay ..neyse tatlım anlıcağınız berbatım akşam ewde eşimlede kawga ettim anlattım bak gerginim hayatım haberin olsun böle böle oldu die yarım saat geçti neymiş terslemişim ya yarım saat önce paylaştım sıkıntımı az anlayış göster ya yokkk o anlıomuş beni ama bn ona kötü dawranmışım heppp pohohlucam hep sewcem okşucam gülümsemem hep takılı olcak yüzümde bende insanım ya bende

ahhh erkekler ahhh bizi hiç anlamıyorlarrr

bizde aynı şekilde kavga ettik akşam zaten sinirlerim bozuk gelmişim eve iş yerinde bi sıkıntı yaşadım yok niye bana böyle davrandın,niye ilgilenmiyorsun,kötü davranıyorsun birde onunl kavga ettik iyice gerildim oturdum ağladım sinirden sonra da hadi dışarı çıkalım dedi arkadaşlarla buluştuk işte..anlamıyor hiç halimden hep kendisini düşünüyor..hepsimi aynı bu erkeklerin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…