yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

üretim hatası bunlar tatlımmm

kızlar merhabaaa :)
geçen hafta tartıldımğımda 64 kiloydum dün tartıldım 63 olmuşum. zorla 1 kilo vermişim ( çok üzüldüm
ama pes etmicem. Rİze çayı içiyordum hep onu da bıraktım. Dün akşam ben de yeşil çay aldım artık onu içicem. çayıma 3 şeker atıyordum 2ye düşürdüm bir dahaki hafta 1e düşürcem sonra bırakıca şekeri. Bir anda bırakılmıyor :))
spora tekrardan başladım. çok terletiyor yaa çok yoruyor ama bırakmıcam:)

üretim hatası bunlar tatlımmm

cem yılmazın son çekimini izleyin bak adam kabul etmiş hatalıyız biz en eski wersiyonuz kadınlar son teknoloji dio zaten görüldüğü gibi beyin hücrelerri az bunların çok sewiorum aşığım hala daha ama abi adam gel beni boğ dio

ahhh erkekler ahhh bizi hiç anlamıyorlarrr
kızlar bozmayın moralinizi aman beee bende 5 erkek var büromda biri babam malı musavırım olur kendısı 2 stajyer 1 kidemli abimiz var nalii kel nalii sonra 2 arkadaşız aynı kulvarda emin olun bu buro sahibinin kızı olmamda bişi değiştirmiyo yanlız iş yapmaktan asla gocunmayın ben copte topluyom wcde temizliyom evim gibi goruyorum ben yaptıkça mutlu oluyorum cunku bende kullanıyorum buroyu...
yanlız su bi gerçek stajyerlere tabiri caizse cirkin bi tabir olcak ama daha alt basit işleri veriyoz sagı solu onlar bızden daha fazla topluyolar... bu boyle hangi musavırlık burosuna gıdersenız gıdın sonuc asla degışmıyo ...

ama her sabah yaptıgımız iş... once elektirik süpürgesi acılır masalar monitorler nemli cam beziyle silinir yerlere hafif camasr suyu ile paspas yapılır ayda bir bardaklar çamasır suyuna basılır haftada bir arka bahce yıkanır ve wc çamasır suyuyla guselce temizlenir 2 gunde bir copler dokulur... herkes sırayla bişi yapar erkegı kadını yok bu işin fakat malesefkı erkekler bu konuda cok ustun koru yapıyolar ben ozellıkle her işi sırayla yaptırıyorum kı hepsine bir kere elim degsın yoksa allah kerım bız ayakkabılarımızı kapıda cıkarıyoruz ev ayakkabısı yada terlıgı getırıyoz senede 3 kere tum klosorlerı ındırıyoz bole ama cok memnunum evım gıbı oylekı bazen oglum gelıyo yerlerde emekliyo emeklesın hıc sorun degıl bılıyom kı hergun temızlenıyo ve evim gibi

bende iş yerınde tek bayanımi, öncede çok yaşadım o tarz şeyleri ama şimdi tıfıllığım geçti çayım bıle onume gelıyor kımse umrumda değil

tatlımmmmmm şekeri birden bırak sana yararı yokkkkk malesefff

:) kız ne kadar kızsanızda boğamıyorsunuz dimi :)

tatlım benıde yanına alır mısın :)

bende iş yerınde tek bayanımi, öncede çok yaşadım o tarz şeyleri ama şimdi tıfıllığım geçti çayım bıle onume gelıyor kımse umrumda değil
oda yanlıs guselim yani caycı varsa ok de hıckımse kımsenın bıseyını yapmak zorunda değil...
gel bacım gel kız bız senle koca gun lak lak ederız babam ondan bayan almıyo cenem dusuk yaaa ah bı bılse buralarda takıldıgımı kulaklarımdan tavana çiviler benii
ayyy yok kıyamam kii çok seviyorum ben 5. yılımıza giricez hala aşk bitmedi biter diyenlere inat daha da güçlendi..
maşallah allah sonuna kadar daim etsin oglan olmadan once bızde oleydık ama degısık sımdı cok farklı herşeyyy neden bilmiyom sevgı konusunda degısıklık olmadı ama durulduk sankı arabadan kafa cıkarıp yanıyorsunn fuatt abı dıe yoldan gecenlere bagaran cılgın bız ana baba olunca pıstık sanki onune gelen taxicilere korna basıp el sallıyoduk ahahaha adam tanıdık sanıyo zaar onlarda sallıyodu ayy o gunlerımı osledımm beee bebe bızı durgunlaştırdı artık eskısı kadar gorusemez olduk c.hayatımızda durgunlaştı tabısııı ondan mı acaba ne zaman adam bana yanassa ya uykudan kalkar avaz avaz aglar yada yan yana oturturmaz bırımızden bırını doverr totosunu yedıgım

:) kız ne güzel seviyon goncanı totosunu yediğim hahaha :) koptum yaaa

EWET SEN ŞANSLISIN BURANIN PERAKENDE SATIŞIDA VAR MÜŞTRİLERDE GİRİO YANİ ÇOK SAĞLIKSIZ Bİ ORTAM Bİ GÜN YAP 2 GÜN YAP 3 TE WAZGEÇİOSUN İSTER İSTEMEZ...
:) kız ne kadar kızsanızda boğamıyorsunuz dimi :)
AYNEN YA KIYAMAM BEN ONA BEBEK GİBİ BAKIORUM SÜTÜ ÇORBASI YEMEĞİ MİS KOKULU ŞEYLERLE YIKAYIP ÜTÜLERKEN EŞYAALRINI BÖLE İÇİME SOKASIM GELİO TAM 10.YILIMIZ DAYIZ BİRLİKTELİĞE BAŞLIYALI 10 YILDIR HİÇ EKSİLMEDİ HALA AYNI DERECE AŞKIM

BENİDE AL BE GUGUM FOT.ÇEKERİM ÇİÇEKLERİNİZİ SULARIM YEŞİL ÇAY YAPARIM...................BİZDE KAHVECİYLE ANLAŞTİK SADE SODAMA LİMON KATIRIORUM ŞEKERSİZ TÜRK KAHVEMİ İÇİORUM OH BE HEPSİ ÖNÜME GELİO

maşallah tatlım Allah bozmasın... Afiyettt olsunnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…