oglumu sevıyom ole totosunu yedıgım pıpısını yedıgım balım kaymagım arap şüktüm oglumu bole sevıyom teyzelerı:) kız ne güzel seviyon goncanı totosunu yediğim hahaha :) koptum yaaa
maşallah maşallah ben kocamın ayaklarımı opuyodum devamlı en sevdıgım yerı ayakları o yokken t-shirtleriyle yatardım ne bilim yaaa bi kere hırsımı alamadım ıcımden ole bı sevesım geldıkı adamın kolunu bı ısırmısım yandım allah dıye bagırıyoduEWET SEN ŞANSLISIN BURANIN PERAKENDE SATIŞIDA VAR MÜŞTRİLERDE GİRİO YANİ ÇOK SAĞLIKSIZ Bİ ORTAM Bİ GÜN YAP 2 GÜN YAP 3 TE WAZGEÇİOSUN İSTER İSTEMEZ...
AYNEN YA KIYAMAM BEN ONA BEBEK GİBİ BAKIORUM SÜTÜ ÇORBASI YEMEĞİ MİS KOKULU ŞEYLERLE YIKAYIP ÜTÜLERKEN EŞYAALRINI BÖLE İÇİME SOKASIM GELİO TAM 10.YILIMIZ DAYIZ BİRLİKTELİĞE BAŞLIYALI 10 YILDIR HİÇ EKSİLMEDİ HALA AYNI DERECE AŞKIM
BENİDE AL BE GUGUM FOT.ÇEKERİM ÇİÇEKLERİNİZİ SULARIM YEŞİL ÇAY YAPARIM...................BİZDE KAHVECİYLE ANLAŞTİK SADE SODAMA LİMON KATIRIORUM ŞEKERSİZ TÜRK KAHVEMİ İÇİORUM OH BE HEPSİ ÖNÜME GELİO
tatlımmm hoş geldinnnn peki bu 3 kiloyu nasıl verdin ödem giderici diyet mi?
Bugün öğlen menüm .. Tavuk ciğeri sote:)
oglumu sevıyom ole totosunu yedıgım pıpısını yedıgım balım kaymagım arap şüktüm oglumu bole sevıyom teyzelerıyayamazz aaaah edıyomus bana kızınca ole bagırıyo eller hazır patlatmaya
maşallah maşallah ben kocamın ayaklarımı opuyodum devamlı en sevdıgım yerı ayakları o yokken t-shirtleriyle yatardım ne bilim yaaa bi kere hırsımı alamadım ıcımden ole bı sevesım geldıkı adamın kolunu bı ısırmısım yandım allah dıye bagırıyoduama bebek olunca kocalar 2.plana dusuyo evlat bambaşka kım ne derse desınnn
Sabahları muhakkak ilk kalktığımda sıcağa yakın suyumu içtim sonrasında 1 yumurta haşlaması , bir dilim kepek ekmeği , salatalık ve yeşil çay öğle tutsuz iş yerinde diyet yemek alıyrm mesla ne oluyor ıspanak ve yoğurt , çorba , tuvuk haşlama , et haşlama, pırasa vs kesinlikle hayatımdan pilav , makarna , ekmek , şeker , unlu mamüller çıkarttım bol su içiyorum desem yalan olur iş yoğun olduğu için sık sık wc ye gitmemek için pek içmiyorum akşamları fırsat buldukça yürüyorum ve akşam 1 kase yoğurt meyve , çorba salata geçiştiyorum
ayyy evlenesim geliyo böyle okuyunca
ewlilik kötü bişi değil bebeğim sanırım birazcık aşka birazcık şansa ihtiyac war
çok iyi ya süpersin canımmm o zaman artık beraberizzzzz
sardunya hoşgeldın cnm supersın
lazkızı evlen yavrucum gusel bısı ama sececegın kısıyı cok ıyı secmelısın
İnşALALH beraberiz insan yalnız başına diyet yaptığı zaman hevesi kırlıyor ihmal edebiliyor ve tekrar yemeye başlıyor.. Göbeğimi görenler hamilemisin diye soruyorlardı bıkmıştım artık şuan 3 kilonun bile vücudu ne kadar değiştirdiğinin farkına vardım Sabahlrı pek kahvaltıya vakşt bulamıyorum 1 haftadır her sabah sıcak suyumu içtikten sonra formun mısır gevreği ve ayran tüketiyorum müthiş tok tutuyor ayran içmeyenleriniz varsa kahvaltıdan sonra saat 10 gb ara öğün olarak mutlaka için vücudu dengede tutuyr ve tokluk hissi veriyor tansiyon düşüklüğü de yaşamıyorsunuz ben fazla zorlamıyorum kendimi sağlığım açısından yacvaş kilo verme taraftarıyım... Ve haftanın 1günü kendime ödül veriyrm ya lahmacun ya da pide yiyorum buna rağmen zayıflıyorum :)
ayy benımde hamıle gibi göbeğimmmmmmm :) lahmacun deme kız kokusu geldı burnuma vallahi
sardunya hoşgeldın cnm supersın
lazkızı evlen yavrucum gusel bısı ama sececegın kısıyı cok ıyı secmelısın
valla kokusu bana da geldi kızlar:)ögggh...ben göbişime mini liposakşın yaptırcam kesin...bu yaz rahatça bikini giymek istiyoruuuuuuum:)))
ben kendıme odul versem burger kıngın en buyuk menusunu yerdım patatesı kolası ennnn buyugunu ve acı sos ranch soss lu ohhhhhhhhgozlerım dondu bır annn ama yapmayacagımmmmm çık aklımdan
ben kendıme odul versem burger kıngın en buyuk menusunu yerdım patatesı kolası ennnn buyugunu ve acı sos ranch soss lu ohhhhhhhhgozlerım dondu bır annn ama yapmayacagımmmmm çık aklımdan
o fast foodlar yapıyor ne yapıyorsa zaten,hınzırlar:)barbekü sosa bulanmış bir big mc e hiçbir zaman karşı koyamıyorum doğrusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?