75 kiloym cnm 65 olmk istyrm İnşaalh
hoşgeldin tatlım gerekli cewapları ecmele werip tabiki armıza katılırsınkızlar benide alırmsnz aranızaaa kilo vermem lazımmm
çiko yeme tatlımmmmmmmmmm
sen bana yakınsın boyun kaç tatlım nerede yasıyosun ne işle mesgulsun bende bu yola cıkarden 77 kg ile basladım 70,1 kgyum su anda hedefım 6075 kiloym cnm 65 olmk istyrm İnşaalh
hoşgeldin buyur kaç kg sun boyun kaç yarışmaya nerden katılıyon iş??? vermek ıstedıgın kg
vee bızımle 30 day shred sporu yaparmısın_???(1 ayda 10 cm ıncelme garantısı verıyo you tubede videoları var)
teee allahım kız gardıyaan mıyım benhoşgeldin tatlım gerekli cewapları ecmele werip tabiki armıza katılırsın
yokkkk töbe yemem çiğneyip tükürsem olurmu(çok mide bulandırıcı özür ama içimden geldi )
hoşgeldin tatlım gerekli cewapları ecmele werip tabiki armıza katılırsın
yokkkk töbe yemem çiğneyip tükürsem olurmu(çok mide bulandırıcı özür ama içimden geldi )
teee allahım kız gardıyaan mıyım benmapusane gardıyanıı
olmazzz ne fenasın kızz cıkolata dıe bırsey yok bız gormedık gormeyecegız...
ooo sen benle aynısınnn hadı bakım azmett kendı kulvarımda bırını gormek superr o zaman odevın canım bu akşamdan ıtıbaren bu spora baslıyon bak gor dıyetlede desteklersen sonuc tum bedenınde kalca bel basta olmak uzere 10 cm ınceliyosun ben 7 cm ınceldım ama sporun son levelınde çozuttuydum...Canm 170 boyum 75 kilym çalşmyrm şu an 65 olmak istiyorum. zayflmk içn ne gerekysa yaparm valla :)
buyrun efemmmmGargimmmmmmmmmmmm
senibuyrun efemmmm
seniseviyorum seniiiiiiii
seviyorum seniiiiiiii
bende siziiii canlar hemıde cokk heykesıı cokkkk sevıyorum ılham kaynaklarım benımseni
seni
bendebi çok sewiorum
sadece bu kadar mı yedın sabah bişiler daha yemelısın tatlım kg vercem dıe besınsız kalma az az ye sık ye yoksa dıyetı bıraktıgın an fazlasıyla gerı alırsınn...:26:yarın tartı günü dimi umarım 61 olmuşumdur.((
sabah- bir bardak yeşil çay.
öğle: bir kaşık sebze yemeği. yarım ekmek
bende siziiii canlar hemıde cokk heykesıı cokkkk sevıyorum ılham kaynaklarım benım
yarın tartı günü dimi umarım 61 olmuşumdur.((
sabah- bir bardak yeşil çay.
öğle: bir kaşık sebze yemeği. yarım ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?