yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ayy benımde hamıle gibi göbeğimmmmmmm :) lahmacun deme kız kokusu geldı burnuma vallahi

:)) valla ne yalan söyleyim benimde geldi burnuma kokusu ama yok dayancaz biraz sabır regl dönemlerine doğru fark edersiniz ki iştah inanılmaz açılıyor ve şiddetli yeme isteiği oluşuyor bu durumda ben ne yaptım akşam bi canım yemek çekti size anlatamam ölüyordum neredeyse inat ettim yemedim salatık dilimledim hemen , yoğurt yedim 1 kaç tanede çilek yedim aldı iştahımı rahatladım :)

tatlım regl döneminde canın çok tatlı isterse ufak kase vanilyalı pudıng ye 100 kalori

hehhh işte aferin canımm nefsi tutmak denir buna bizde nefsimizi terbiye edeceğiz inşallah kutluyorum senı

tatlım regl döneminde canın çok tatlı isterse ufak kase vanilyalı pudıng ye 100 kalori
ben bir tane hurma yıyom kesıyo oda az kalorı sanırım

bu arada menu gusel canınız ceker ıse hamileyken yapıyodum ben google amcaya yemekler yazıp gorsellerı acıp monıtoru yalıyoduk bız şubat annelerı topiği olarak

Kızlar benide alırmsnz aranızaaa kilo vermem lazımmm
hoşgeldin buyur kaç kg sun boyun kaç yarışmaya nerden katılıyon iş??? vermek ıstedıgın kg
vee bızımle 30 day shred sporu yaparmısın_???(1 ayda 10 cm ıncelme garantısı verıyo you tubede videoları var)

allahım ne olur tum arkadaşlarımla bana hazıran sonuna kadar 10 kgyu vermesı nasip et amın bızım ırademızı sen saglam tut yarabbı ....
amin yaradım duy bu kullarını
aynen bi hamiş göbeğide bende war kesicem bigün

çukalata ben çok istiorum regl dönmm yaklaşnca saol ya o pudingi saklıyım bidahakine yerim

Ben şu 30 day sporunu indiremedim. Artık kotadan gidecek mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…