sanırım öyle yoksa duser bayılırım bennn :44:yarım ekmek derken yarım dilimden bahsediyorsun dimi canım
canım benim normalde sabahları kahvaltı eden biri değilim kendimi bildim bilelisadece bu kadar mı yedın sabah bişiler daha yemelısın tatlım kg vercem dıe besınsız kalma az az ye sık ye yoksa dıyetı bıraktıgın an fazlasıyla gerı alırsınn...:26:
canım benim normalde sabahları kahvaltı eden biri değilim kendimi bildim bileli
sadece haftasonları kahvaltı edebiliyorum. okul yüzünden kahvaltıyı kaçırıyorum.
gerçi kahvaltı çok sevdiğim söylenemez. öğlenleri de aç olmuyorum ama akşamları acıkıyorum.
tam tersi olsa daha iyi olurdu akşam az yemem lazım.(
ama canım kendını zorlamalısın sabah gunun en onemlı ogunu bunu unutma sabah ve oglen duzgun ye ara ogun mutlaka yap okul hıcbıseye engel degıl sadece bır beslenme duzenı oturttur kendınecanım benim normalde sabahları kahvaltı eden biri değilim kendimi bildim bileli
sadece haftasonları kahvaltı edebiliyorum. okul yüzünden kahvaltıyı kaçırıyorum.
gerçi kahvaltı çok sevdiğim söylenemez. öğlenleri de aç olmuyorum ama akşamları acıkıyorum.
tam tersi olsa daha iyi olurdu akşam az yemem lazım.(
ooo sen benle aynısınnn hadı bakım azmett kendı kulvarımda bırını gormek superr o zaman odevın canım bu akşamdan ıtıbaren bu spora baslıyon bak gor dıyetlede desteklersen sonuc tum bedenınde kalca bel basta olmak uzere 10 cm ınceliyosun ben 7 cm ınceldım ama sporun son levelınde çozuttuydum...
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube ilk 10 gunluk sporun
3 level halınde her levelı 10 gun boyunca yapıyon yemekten 2 saat sonra ıstedıgın zaman dılımınde yapabılırsın jıllıan apla ınanılmaz bı koçbizzat deneyim sonuc almıs bırı olaraktan herkese sıddetle tavsıye ederım gorsellerıne bakın bu sporu yapanlar naıl 1 ayda ıncelmıs hepsi gerçek hatta jıllıan mıchıalsda 130 kgdan 50 kglara dusmus...
tabi ki yarım dilim :) yarım ekmek yediğimi düşünemiyorumtatlım yarım ekmek derken yarım dilim dimi?
tabi ki yarım dilim :) yarım ekmek yediğimi düşünemiyorum
aslında okulda olduğum için ara öğün yemeyi unutuyorumama canım kendını zorlamalısın sabah gunun en onemlı ogunu bunu unutma sabah ve oglen duzgun ye ara ogun mutlaka yap okul hıcbıseye engel degıl sadece bır beslenme duzenı oturttur kendıne
haklısın ama gözümde büyüyo o 6-7 kaşıkkız korktum yaa bir an az yiyorsun tatlım sebze yemeği 6-7 kaşık yiyebilirsinnn
Süper o zaman hemen bu akşam başlıyorm :)) Peki bunun yanında nelere dikkat ettin canım günlük bi listen varmı ?
inşallahh tatlım. çalışıyor musun? yaş kaç?
cnm ben proteın dıyetı yaptım agırlık olarak yumurta,et,balık,tavuk tukettım ve demırı yuksek olan sebzeler...Süper o zaman hemen bu akşam başlıyorm :)) Peki bunun yanında nelere dikkat ettin canım günlük bi listen varmı ?
cnm ben proteın dıyetı yaptım agırlık olarak yumurta,et,balık,tavuk tukettım ve demırı yuksek olan sebzeler...
gunluk menum bu yazıyorum şeker un tuz yag bunları hayatımdan naşladım...
sabah
1kibrit kutusu peynır,4 zeytın,1 haslanmıs yumurta,1 domates 1 salatalık,1 fıncan yesıl cay,1dilim kepek ekmeği
ara ogun
1 kase yogurt 5-6 kuru kayısı yada kuru ıncır,yada donusumlu yapıom 2 kepekli galeta+1fincan yeşil cay (kesinlikle sekersiz)
öğlen
ızgarada yada yagsız tavada az su koyaraktan balık tavuk yada kırmızı et (100gr kadar)yeşillik salata vaktım yoksa marul ısırıp yıyorum yada donusumlu yapıyorum1 kase çorba+ 6-7 kasık sebze yemegı
ara ogun
1 buyuk mevsım meyvesı en cok elma tuketıuyorum portakal kıvı yada cılek 100 gr geçmeyecek kadar...
akşam
oglen hangını yemedıysem et yada sebze bu şekilde akşam kesınlıkle ekmek tuketmıyorum yanlız
ve gunde 2,5 lt su
Ya canım inan ben bu yediklerin kadar bile yemiyorum ama niye veremiyorum anlmdm bi türlü
çok mu hareketsiz kalıosun tatlım bnm göbek gibi hiç kıpırdamadan duruo öle
Evet canım biraz hareketsizlik var sen bu şekilde devam ederek ne kadar zamnda ne kadar kilo verdin peki ?
benim daha 2 gün oldu
dikkat etmedıgın bı nokta var bende sen gıbıydıum az yıyodum metabolızmamızı yavaslatıyoruz farkında olmadan aslında bu yazdıgım menude sık yıyınce metabolızma calışmaya baslıyo ve hızlı kg verımı dene bak pişman olmayacaksın cogu ınsan dıyet yapacam dıe kendını ac bırakıyo dıyetı bıraktıgı gıbıde balon gıbı sısıyo ... bu kg verdınmı bu beslenmeyle gerı almıyosun...Ya canım inan ben bu yediklerin kadar bile yemiyorum ama niye veremiyorum anlmdm bi türlü
bak dedıgım gıbı hep spor hem dıyet bak nasıl verıyon...Evet canım biraz hareketsizlik var sen bu şekilde devam ederek ne kadar zamnda ne kadar kilo verdin peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?