yemege cıkıyorum kızlar ben 1 saate gelirim mucuxxx
yemediğin için veremıyorsun canım. vucuda bir şey girmiyorki hiç 1 kaşık sebzeyle olmazzzz veremezsinnnYa canım inan ben bu yediklerin kadar bile yemiyorum ama niye veremiyorum anlmdm bi türlü
ama şunu itiraf etmeliyim kızlar bundan 4 sene önce ilk işe başladımda48 kg dım 1 sende 55 oldum sonra bi baktım 60 1buçuk senede 12 kg aldım hep ekmek arası hep sonra bi silkelendim ve tam 47 e düştüm naptın dersenizzz yemedim su su su su ayran meyve suyu galate ekmek yok kokluodum allah canımı alsın bide bu aktarlarda karışık çaylardan ama ölücem sandı insanlar gece uyanıo dum uykularda.sonra nişan oldum düğün balayı gayet fitim sonra yasmin d.k.hapına başladım eh hem hormon ilacı hem ewliliğin rahatlığı hem de bebek gibi yemek seçen koca güzel sağlıksız seyler sewer oldum mu ben 65 sonra 63 e düştüm ahan da burdayım en büyük derdim göbişim kalçalarımı falan sewiorum
yemediğin için veremıyorsun canım. vucuda bir şey girmiyorki hiç 1 kaşık sebzeyle olmazzzz veremezsinnn
bende evlenınce kilo alırmıyım ki acaba ?
yiynce de kendimi suçlu hissedyrm ama ve canım da fazla istemiyor zaten benim en büyük sorunum kalçalarım ve basen bölgem yoksa diğer yerlerm çok iyi onlardan kurtuldam yeter valla
bitanem ben çok şeyler geçirdim yaşadım ewlenince öyle rahatladım ki fazla rahatlamışım heralde
kızlar bende yemeğe kaçıorum çok gecikmem gidim bakim daha menüye bile bakmadım süpriiiizzzzz
:) ozaman 1 kaşık değil en az 4 kaşık yicen tamammı
ben 1,5 ayda 7 kg verdım tatlım uzun suredır diyetteyim şükür gidiyo ama yavas gıtmesıne tahammulum yok bak benım albume baya verdım ben arkadaş olarak eklım senı
anlaştık canımTmam tatlım anlaştık
MaşALLAH sana tmm eklerim hemen.. Kısaca bahsedermisin neler yaptığını ben eskiye yönelik tek tek bakmak zor geliyorda :)
anlaştık canım
tatlım yemekte ecmel birazdan gelir onun azmine hayranımmmmmmm
bi yemek yedim geldim bir sürü şey konuşmuşsunuz fıstıklarrr
75 kilo bi çıtır aman aman
hoşgeldin tatlımmmmm afiyet olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?