yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

gayet güzeldi tatlımm benim biraz işlerim var uzak kalıcam öpüyorum sizi..arada girebilirsem görüşürüzzz öptümm sizleri

kızlarrr şekersiz türk kahvesi molası varmı isteyennnnn

Eki Görüntüle 682589

bayılırım güzeliiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm süper gelir başım çatlıo ağrıdan üstünüze sağlık...
....bi tabak çorba
....5,6 tane haşlanmış tavuk eti kuşbaşı
....2çorba kaşığı pilav (ekmek yemicem diye)

ii mi abartmışım mı?

tatlım süperrrrr gayet iyi aynen böyle devam et menünü çok beğendımmmmm

Bendende bunlar :
Yarım kase tuzsuz sebze çobası
Beyaz lahana yemeği
yoğurt
patatesli sulu tavuk ( ama ben sadece içinden tavuklarını ve havuçlarını yedim )

wowwww sende süpersin tatlımmm bugün menüleriniz harikaaaa işte böyle oldukça daha çok hırslanıyorum bennnn ayhhh afiyet olsun tatlımmmm

Bendende bunlar :
Yarım kase tuzsuz sebze çobası
Beyaz lahana yemeği
yoğurt
patatesli sulu tavuk ( ama ben sadece içinden tavuklarını ve havuçlarını yedim )
uuuuuuffff süper bi yıldızda sana
wowwww sende süpersin tatlımmm bugün menüleriniz harikaaaa işte böyle oldukça daha çok hırslanıyorum bennnn ayhhh afiyet olsun tatlımmmm

aynen ya sürekli yiyen değilde sizlerle geçio ya wakit yememek üzere dahada hırslanıorum yemeğe ekmek bandıranlara ııııyy diorum ne iğrenç bu akşam eşimle cd ciye gitcez bakalım bende mekiklerden level1 geçim artık çok geç kaldım kııızzz anammm biz hırstan ottuğumuz yerde zayıflarmışız...

ay nerde o günler :) sabah bi kalkıyorum göbek yok benım pazartesi level 2 günüm başlıyor o gun ayran detoksunada başlıcam bakalım hayırlısı artık

tatlım sen ne yidin bu gün çıkmadın galiba hiç
sonunda bi aferin kaptık ii mi gargimm senden de bi aferim beklliorum
aferınn aferınnn

gittim bi türlü gelemedim yahuu cacık varı yemegımı yedım
halıları yıkamaya gonderdıydım paşam yok dıe onlar geldı yerleri sildim koltukları çektım halıalrı serıp indim yorulmusum bayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…