teşekkür ederimmmgayet güzel doydum
vallahi bende salataya okadar alıştım ki aşk yaşıyoruz
ben de öyle enfes bi akdeniz salata söyledim annemin tavuk külbastısından çok az yedim az protein de alayım diye..bugünü de böyle geçirdim
gayet güzeldi tatlımmbenim biraz işlerim var uzak kalıcam öpüyorum sizi..arada girebilirsem görüşürüzzz öptümm sizleri
bayılırım güzeliiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm süper gelir başım çatlıo ağrıdan üstünüze sağlık...
....bi tabak çorba
....5,6 tane haşlanmış tavuk eti kuşbaşı
....2çorba kaşığı pilav (ekmek yemicem diye)
ii mi abartmışım mı?
tatlım sen ne yidin bu gün çıkmadın galiba hiçtatlım süperrrrr gayet iyi aynen böyle devam et menünü çok beğendımmmmm
tatlım sen ne yidin bu gün çıkmadın galiba hiç
sonunda bi aferin kaptık ii mi gargimm senden de bi aferim beklliorum
afiet olsun balkızımçıktım tatlım çıktım bol yeşillikli güzel bir salata yaptım kendime ohhhhh misssss
yok almadım az yiorum ya aç gibi karnım mideme dounmasın diye..canımmm ağrı kesici aldın mı?
tatlım süperrrrr gayet iyi aynen böyle devam et menünü çok beğendımmmmm
afiet olsun balkızım
yok almadım az yiorum ya aç gibi karnım mideme dounmasın diye..
Bendende bunlar :
Yarım kase tuzsuz sebze çobası
Beyaz lahana yemeği
yoğurt
patatesli sulu tavuk ( ama ben sadece içinden tavuklarını ve havuçlarını yedim )
uuuuuuffff süper bi yıldızda sanaBendende bunlar :
Yarım kase tuzsuz sebze çobası
Beyaz lahana yemeği
yoğurt
patatesli sulu tavuk ( ama ben sadece içinden tavuklarını ve havuçlarını yedim )
wowwww sende süpersin tatlımmm bugün menüleriniz harikaaaa işte böyle oldukça daha çok hırslanıyorum bennnn ayhhh afiyet olsun tatlımmmm
uuuuuuffff süper bi yıldızda sana
aynen ya sürekli yiyen değilde sizlerle geçio ya wakit yememek üzere dahada hırslanıorum yemeğe ekmek bandıranlaraııııyy diorum ne iğrenç bu akşam eşimle cd ciye gitcez bakalım bende mekiklerden level1 geçim artık çok geç kaldım kııızzz anammm biz hırstan ottuğumuz yerde zayıflarmışız...
aferınn aferınnntatlım sen ne yidin bu gün çıkmadın galiba hiç
sonunda bi aferin kaptık ii mi gargimm senden de bi aferim beklliorum
oh oh oh günün sporuaferınn aferınnn
gittim bi türlü gelemedim yahuu cacık varı yemegımı yedım
halıları yıkamaya gonderdıydım paşam yok dıe onlar geldı yerleri sildim koltukları çektım halıalrı serıp indimyorulmusum bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?