geldim kuzumyalnız kaldımmmmm kimsecikler yokkkkkkkk
aferınn aferınnn
mersi
gittim bi türlü gelemedim yahuu cacık varı yemegımı yedım
halıları yıkamaya gonderdıydım paşam yok dıe onlar geldı yerleri sildim koltukları çektım halıalrı serıp indimyorulmusum bayaa
valla sorma benım koltuklarda eşek gıbı agır ıkı kısı zor cekıyoz dusun ıclerı esya doludaoh oh oh günün sporuşimdi misss gibi olmuştur evinnn
valla sorma benım koltuklarda eşek gıbı agır ıkı kısı zor cekıyoz dusun ıclerı esya doludagardırobun yarısı orda
ne ise ole işte sen naptın
kızlar bişi dicem yiğenim aradı baybmax bebek arabaı üstünde ana kucağı takılanlardan 700 tl almışlar şimdi baston tip alınca bunu satıolar 150 tl baktım..... netten ama bide sizilerin fikrini alaım dedim duyanınız war mı bu markaı
aynı bınada mınnos en alt katı ıs yerım en ust katı evımgeldim kuzum
ewin işyerine yakın galiba
ben de geldim tatlışlarımm fakat ben çok kötüyüm kızlar inanılmaz bağırsaklarım bozulmuş fena ishal olmuşum
bol bol su tuket bıtanem bagırsak enfeksıyonu var dıkkat et ama olsun bızım ıcın ıshal olmak ıyı bısıben de geldim tatlışlarımm fakat ben çok kötüyüm kızlar inanılmaz bağırsaklarım bozulmuş fena ishal olmuşum
ooo kıyamam ben kuzumaaaa ama bence çok iyiiii keşke bende olsam
bol bol su tuket bıtanem bagırsak enfeksıyonu var dıkkat et ama olsun bızım ıcın ıshal olmak ıyı bısıbol bol su ıc
kı su atıcan cunkuuu geçmiş olsunn en kotu ıhtımal bı haslama patates ye akşama
karın ağrım oluyor çok fazla akşama da misafir gelicek off yandım ben
kıyamam sana blıyorum kola yasak ama zero bı kola al ıshalı anında kesıyo :18:karın ağrım oluyor çok fazla akşama da misafir gelicek off yandım ben
aman yarabbi ne ballısın kuzum sen öleaynı bınada mınnos en alt katı ıs yerım en ust katı evım
ben de geldim tatlışlarımm fakat ben çok kötüyüm kızlar inanılmaz bağırsaklarım bozulmuş fena ishal olmuşum
kıyamam sana blıyorum kola yasak ama zero bı kola al ıshalı anında kesıyo :18:
kıyamam sana blıyorum kola yasak ama zero bı kola al ıshalı anında kesıyo :18:
ay nerde o günler :) sabah bi kalkıyorum göbek yokbenım pazartesi level 2 günüm başlıyor o gun ayran detoksunada başlıcam bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?