yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

kızlar bişi dicem yiğenim aradı baybmax bebek arabaı üstünde ana kucağı takılanlardan 700 tl almışlar şimdi baston tip alınca bunu satıolar 150 tl baktım..... netten ama bide sizilerin fikrini alaım dedim duyanınız war mı bu markaı

ben de geldim tatlışlarımm fakat ben çok kötüyüm kızlar inanılmaz bağırsaklarım bozulmuş fena ishal olmuşum

ben de geldim tatlışlarımm fakat ben çok kötüyüm kızlar inanılmaz bağırsaklarım bozulmuş fena ishal olmuşum
bol bol su tuket bıtanem bagırsak enfeksıyonu var dıkkat et ama olsun bızım ıcın ıshal olmak ıyı bısı bol bol su ıc
kı su atıcan cunkuuu geçmiş olsunn en kotu ıhtımal bı haslama patates ye akşama

aynen laz kızı yarın tartı gunu keske bende ıshal olsamda 1 kg eksılırdım ama nerdeeee 2 gundur cumbul cumbul sey yıyom genede bısı yok

hahaah aklıma ne geldı bizim buroda eskı çalışanlardan bırını geçenlerde baska firmaların birine geçirdik sorumlu olarak ne ıse çocuk hafif saftırık bişi babam iki gun peş peşe evraklarını topla gel burda çalışalım fırmaya gelemıycem ben dedı ahahhaha muzurluk ya bıızım elemanlara mursıl aldırdım akşam ustu lahmacuın ısmarladım yanınada ayran mursılıde ıcıne bı gusel kattım ertesı gunu cocuk geldı ayyyyy kıvranıp duruyooo mutabakat yapıyolar abıı sen dur ben gelıyom dıyo gıdıyo yarım saat yok oturuyo tam baslıycak ahhah abı motoru bozmusum kusura bakma dedı catlıyom anlatırken bıle babam bı azarladıı totonadamı sahıp çıkamıyon artık dışardan bagırıyooo ufuuuuukk yatıya mı kaldın yavrucugummm.... ertesi gun içimiz koptu gulmektennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…