yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Detoks da ne uyguluyorsun

ben bunu yapcam canım
ün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilecek. YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERiLMEKTEDiR, DENENMiŞTiR…
(ayran detoksu, zayıflama, ayran diyeti, detoks, ayran detoks, ayran detoksu tarifi, ayran detoksu nasıl yapılır)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.

2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.

Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektir.
2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.
Karışım yeniden yapılacak. İdrarınızdan yağların çıktığını göreceksiniz…

ayyy yazık ama ya

ayyy yazık ama ya
sımdı gofredocugum mısafır vasr dıyınce aklıma bu geldı mısarıfe sız bekleyın ben gelıyom dıyıp yarım saat ıcerde kalması cok kotu olurdu

ahahah ıyı oldu kız cocuk 100 kg rahat var dua etsın bence ama solemedık cocuga yolda gıderken atlar gıbı arkadan attırmadı ıyıkı buroda boşalltı depoyu

yok kızlar kola içmem..içersem devamı gelebilir bunu göze alamam.ben şuanda çok acıktı inanılmaz elim ayağım titriyor..tansiyonummu düştü ne oldu acaba??

muhtemelen bugün ben de öyle olurum

yok kızlar kola içmem..içersem devamı gelebilir bunu göze alamam.ben şuanda çok acıktı inanılmaz elim ayağım titriyor..tansiyonummu düştü ne oldu acaba??
su kaybedıyosun bıtanem telefonla bı kumpır fılan sıparıs ett haslama patates keser muz yıyebılırsın:44: aklıma baska bısı gelmıyo:26:

Emeğine sağlık en son 21 . 22 dedğin o arada sadece ayranmı içilecek sabah kahvaltısından sonra
arada bişey yenmeyecek doğru anladım dimi

bacım sen ne fene oldun ecmelim acık ara mı wersen sen diyete olmucak böle insanları hamburger olrak görcez zaten yakında ....
.babymax die bebek arabası war mıiş üstüne anakucağı gibi oturtma sepeti de warmış 700 tl almışlar yiğenim hiç kullanamadan araya soğuklar girmiş vs.. 150 tl satıolar mış bende baktım ama çok açıklayıcı bilgi bulamadım altın mı bu 700 e almışalrda 150e satıolar çok tatlı ama tel.e gönderdi fot.şirin bişi

Son düzenleme:
bi yöndende iyi olmuş aslında içi dışına çıkmış

Emeğine sağlık en son 21 . 22 dedğin o arada sadece ayranmı içilecek sabah kahvaltısından sonra

Canım ben bunu yaptım 1 güncük. 1 kilo gitti. Gerçekten verdiriyor

evet tatlım kahvaltıdan sonra yeşil çay su hariç başka hiç bişey yenmicek sadece ayran içiceksin 2 saatte bir.

diyelim saat 8de kahvaltı yaptın. 10'da içmeye başladın
10:1kase
12:1kase
2: 1kase
4: 1 kase
6: 1kase
8: 1 kase
10: 1 kase (son) böyle tatlım

yok tatlım alma baby max kullanıslı degıl yanı kenarda bekler bı işe yaramaz acıkca dıyım ben oglumda almayıp pişman oldugum bi araba var 2012 yılının en ıyı bebek arabası seçildi kraft twist premium arabanın lastıklerı bıle cıkıyo mukemmel bısı ve hıc sarsıntı yok dogumdan ıtıbaren guvenle kullanabılcegın bısı 800-900tl cok rahat alırsın onu arabaların fiyatlarından haberın yok sanırım 1000-1500-2500-3000 bıne kadar arabalar var asagısı kullanılcak gıbı degıl zaten ne yolda gıdıyo ne bi dogru durust katlanıyo ne arabaya sıgıyo bebek dusunen bacılar kenara 6000-7000tl atmadan karar vermesın ben kredı cektım oglum dogmadan doum masrafı 1000 tlyı buluyo bılgınıze...

Son düzenleme:
su kaybedıyosun bıtanem telefonla bı kumpır fılan sıparıs ett haslama patates keser muz yıyebılırsın:44: aklıma baska bısı gelmıyo:26:

en iyisi ben şimdi kalori almıyım boşuna su içeyim bol bol su kaybımı önlesin yeter..akşama patates artık..

biraz tuzlu ayran havuç suyu ve muz aldır birilerine ya bak güven bana
ewet
yaaa nesi kötü ki benim okadar paralarım yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…