nereye yazdın yavrum sor bakımm ben google amca gıbıyım her konuda fıkrım vargargim bebek arabasıyla il ilgili bişi yazdım bi bilgin war mı
Detoks da ne uyguluyorsun
hahaah aklıma ne geldı bizim buroda eskı çalışanlardan bırını geçenlerde baska firmaların birine geçirdik sorumlu olarak ne ıse çocuk hafif saftırık bişi babam iki gun peş peşe evraklarını topla gel burda çalışalım fırmaya gelemıycem ben dedı ahahhaha muzurluk ya bıızım elemanlara mursıl aldırdım akşam ustu lahmacuın ısmarladım yanınada ayran mursılıde ıcıne bı gusel kattım ertesı gunu cocuk geldı ayyyyy kıvranıp duruyooomutabakat yapıyolar abıı sen dur ben gelıyom dıyo gıdıyo yarım saat yok oturuyo tam baslıycak ahhah abı motoru bozmusum kusura bakma dedı catlıyom anlatırken bıle babam bı azarladıı totonadamı sahıp çıkamıyon artık dışardan bagırıyooo ufuuuuukk yatıya mı kaldın yavrucugummm.... ertesi gun içimiz koptu gulmektennn
sımdı gofredocugum mısafır vasr dıyınce aklıma bu geldı mısarıfe sız bekleyın ben gelıyom dıyıp yarım saat ıcerde kalması cok kotu olurduayyy yazık ama ya
muhtemelen bugün ben de öyle olurumsımdı gofredocugum mısafır vasr dıyınce aklıma bu geldı mısarıfe sız bekleyın ben gelıyom dıyıp yarım saat ıcerde kalması cok kotu olurdu
ahahah ıyı oldu kız cocuk 100 kg rahat vardua etsın bence ama solemedık cocuga yolda gıderken atlar gıbı arkadan attırmadı ıyıkı buroda boşalltı depoyu
su kaybedıyosun bıtanem telefonla bı kumpır fılan sıparıs ett haslama patates keser muz yıyebılırsın:44: aklıma baska bısı gelmıyo:26:yok kızlar kola içmem..içersem devamı gelebilir bunu göze alamam.ben şuanda çok acıktı inanılmaz elim ayağım titriyor..tansiyonummu düştü ne oldu acaba??
yok kızlar kola içmem..içersem devamı gelebilir bunu göze alamam.ben şuanda çok acıktı inanılmaz elim ayağım titriyor..tansiyonummu düştü ne oldu acaba??
ben bunu yapcam canım
ün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilecek. YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERiLMEKTEDiR, DENENMiŞTiR…
(ayran detoksu, zayıflama, ayran diyeti, detoks, ayran detoks, ayran detoksu tarifi, ayran detoksu nasıl yapılır)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.
2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektir.
2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.
Karışım yeniden yapılacak. İdrarınızdan yağların çıktığını göreceksiniz…
hahaah aklıma ne geldı bizim buroda eskı çalışanlardan bırını geçenlerde baska firmaların birine geçirdik sorumlu olarak ne ıse çocuk hafif saftırık bişi babam iki gun peş peşe evraklarını topla gel burda çalışalım fırmaya gelemıycem ben dedı ahahhaha muzurluk ya bıızım elemanlara mursıl aldırdım akşam ustu lahmacuın ısmarladım yanınada ayran mursılıde ıcıne bı gusel kattım ertesı gunu cocuk geldı ayyyyy kıvranıp duruyooomutabakat yapıyolar abıı sen dur ben gelıyom dıyo gıdıyo yarım saat yok oturuyo tam baslıycak ahhah abı motoru bozmusum kusura bakma dedı catlıyom anlatırken bıle babam bı azarladıı totonadamı sahıp çıkamıyon artık dışardan bagırıyooo ufuuuuukk yatıya mı kaldın yavrucugummm.... ertesi gun içimiz koptu gulmektennn
bi yöndende iyi olmuş aslında içi dışına çıkmışsımdı gofredocugum mısafır vasr dıyınce aklıma bu geldı mısarıfe sız bekleyın ben gelıyom dıyıp yarım saat ıcerde kalması cok kotu olurdu
ahahah ıyı oldu kız cocuk 100 kg rahat vardua etsın bence ama solemedık cocuga yolda gıderken atlar gıbı arkadan attırmadı ıyıkı buroda boşalltı depoyu
ben bunu yapcam canım
ün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilecek. YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERiLMEKTEDiR, DENENMiŞTiR…
(ayran detoksu, zayıflama, ayran diyeti, detoks, ayran detoks, ayran detoksu tarifi, ayran detoksu nasıl yapılır)
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
tatlım tavuk dokunmuş olmasın?
ben bunu yapcam canım
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
Emeğine sağlık en son 21 . 22 dedğin o arada sadece ayranmı içilecek sabah kahvaltısından sonra
arada bişey yenmeyecek doğru anladım dimi
Emeğine sağlık en son 21 . 22 dedğin o arada sadece ayranmı içilecek sabah kahvaltısından sonra
arada bişey yenmeyecek doğru anladım dimi
yok tatlım alma baby max kullanıslı degıl yanı kenarda bekler bı işe yaramaz acıkca dıyım ben oglumda almayıp pişman oldugum bi araba var 2012 yılının en ıyı bebek arabası seçildi kraft twist premium arabanın lastıklerı bıle cıkıyo mukemmel bısı ve hıc sarsıntı yok dogumdan ıtıbaren guvenle kullanabılcegın bısı 800-900tl cok rahat alırsın onu arabaların fiyatlarından haberın yok sanırım 1000-1500-2500-3000 bıne kadar arabalar var asagısı kullanılcak gıbı degıl zaten ne yolda gıdıyo ne bi dogru durust katlanıyo ne arabaya sıgıyo bebek dusunen bacılar kenara 6000-7000tl atmadan karar vermesın ben kredı cektım oglum dogmadan doum masrafı 1000 tlyı buluyo bılgınıze...bacım sen ne fene oldun ecmelim acık ara mı wersen sen diyete olmucak böle insanları hamburger olrak görcez zaten yakında ....
.babymax die bebek arabası war mıi üstüne anakucağı gibi oturtma sepeti de warmış 700 tl almışlar yiğenim hiç kullanamadan araya soğuklar girmiş vs.. 150 tl satıolar mış bende baktım ama çok açıklayıcı bilgi bulamadım altın mı bu 700 e almışalrda 150e satıolar çok tatlı ama tel.e gönderdi fot.şirin bişi
Canım ben bunu yaptım 1 güncük. 1 kilo gitti. Gerçekten verdiriyor
su kaybedıyosun bıtanem telefonla bı kumpır fılan sıparıs ett haslama patates keser muz yıyebılırsın:44: aklıma baska bısı gelmıyo:26:
biraz tuzlu ayran havuç suyu ve muz aldır birilerine ya bak güven banayok kızlar kola içmem..içersem devamı gelebilir bunu göze alamam.ben şuanda çok acıktı inanılmaz elim ayağım titriyor..tansiyonummu düştü ne oldu acaba??
ewetsu kaybedıyosun bıtanem telefonla bı kumpır fılan sıparıs ett haslama patates keser muz yıyebılırsın:44: aklıma baska bısı gelmıyo:26:
yaaa nesi kötü ki benim okadar paralarım yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkyok tatlım alma baby max kullanıslı degıl yanı kenarda bekler bı işe yaramaz acıkca dıyım ben oglumda almayıp pişman oldugum bi araba var 2012 yılının en ıyı bebek arabası seçildi kraft twist premium arabanın lastıklerı bıle cıkıyo mukemmel bısı ve hıc sarsıntı yok dogumdan ıtıbaren guvenle kullanabılcegın bısı 800-900tl cok rahat alırsın onu arabaların fiyatlarından haberın yok sanırım 1000-1500-2500-3000 bıne kadar arabalar var asagısı kullanılcak gıbı degıl zaten ne yolda gıdıyo ne bi dogru durust katlanıyo ne arabaya sıgıyo bebek dusunen bacılar kenara 6000-7000tl atmadan karar vermesın ben kredı cektım oglum dogmadan doum masrafı 1000 tlyı buluyo bılgınıze...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?