canım bu direk yağdan gidiyor dimi?
yavrucum saglıgından önemlı ıshal olmanın sebebı akşamkı mıdyeler ben sana dıyım dıyet yaptın ustune onlar agır geldı sonuc ıshal ya bı kola ıc ya bı patates ye yıgılıp kalırsın allah korusun...en iyisi ben şimdi kalori almıyım boşuna su içeyim bol bol su kaybımı önlesin yeter..akşama patates artık..
Evet canım ayran yoğurt yağ yakar. Özellikle göbekteki yağları. İçindeki nohut, bulgur da vücudun güçsüz kalmasını engelliyor. Akşama doğru içtikçe bıkıyorsunuz biraz ama olsun. Sonuç güzel oluyor. Ben 2 haftadır 6'dan sonra hiç birşey yemiyorum, yediklerime dikkat ediyorum. İşte 1 günde bu detoksu yaptım toplamda 3 kilo verdim. Bakalım devam ediyorum haftaya 1 gün daha yapıcam bu detoksu. 2 gün üst üste yapamam diye hafta da 1 yapayım dedim
ayda 1 kezden fazla yapmayın dıo uzmanlar dıkkat edın benım bugun ayran detoxunda 2.gunum... aksam son ama bende cok kg verdırmıyo gecen ay 1 kg vermıstım bu ay oda olmaz...bunyem cabuk kg vermıyo:26:Evet canım ayran yoğurt yağ yakar. Özellikle göbekteki yağları. İçindeki nohut, bulgur da vücudun güçsüz kalmasını engelliyor. Akşama doğru içtikçe bıkıyorsunuz biraz ama olsun. Sonuç güzel oluyor. Ben 2 haftadır 6'dan sonra hiç birşey yemiyorum, yediklerime dikkat ediyorum. İşte 1 günde bu detoksu yaptım toplamda 3 kilo verdim. Bakalım devam ediyorum haftaya 1 gün daha yapıcam bu detoksu. 2 gün üst üste yapamam diye hafta da 1 yapayım dedim
yavrucum saglıgından önemlı ıshal olmanın sebebı akşamkı mıdyeler ben sana dıyım dıyet yaptın ustune onlar agır geldı sonuc ıshal ya bı kola ıc ya bı patates ye yıgılıp kalırsın allah korusun...
canım süpersin yaaaa inşallah istediğin kiloya ulaşırsınbende pazartesi yapıcam inşallah. ve her ay yapmayı planlıyorum sakıncası olmaz sanırım
dolabımda dünden kalan ayranım var onu mu içsem acaba?dün midye yedim onun pişmanlığıyla şuanda kalori almak istemiyorum sonuçta ishal olmasaydım onu yemicektim..ayran içeyim mi ne dersiniz?
dolabımda dünden kalan ayranım var onu mu içsem acaba?dün midye yedim onun pişmanlığıyla şuanda kalori almak istemiyorum sonuçta ishal olmasaydım onu yemicektim..ayran içeyim mi ne dersiniz?
ayda 1 kezden fazla yapmayın dıo uzmanlar dıkkat edın benım bugun ayran detoxunda 2.gunum... aksam son ama bende cok kg verdırmıyo gecen ay 1 kg vermıstım bu ay oda olmaz...bunyem cabuk kg vermıyo:26:
olur bıtanem sonucta o da sulu hem tok tukar dene bakım bıdolabımda dünden kalan ayranım var onu mu içsem acaba?dün midye yedim onun pişmanlığıyla şuanda kalori almak istemiyorum sonuçta ishal olmasaydım onu yemicektim..ayran içeyim mi ne dersiniz?
canımmm resımlerde zayıf duruyorummm tam 10 kilo fazlam var 1 nisanda 58 kilo olarak başladım diyeteSenin kilon çok yok gibi canım ayda 2 gün yapsan yeterli. Fazla yapmana gerek yok. Benim vermem gereken 5 kilom kaldı. İnşallah veririz
ayda 1 kezden fazla yapmayın dıo uzmanlar dıkkat edın benım bugun ayran detoxunda 2.gunum... aksam son ama bende cok kg verdırmıyo gecen ay 1 kg vermıstım bu ay oda olmaz...bunyem cabuk kg vermıyo:26:
yeşil çay soğuk sıcak farkedermi ?
Evet canım ayran yoğurt yağ yakar. Özellikle göbekteki yağları. İçindeki nohut, bulgur da vücudun güçsüz kalmasını engelliyor. Akşama doğru içtikçe bıkıyorsunuz biraz ama olsun. Sonuç güzel oluyor. Ben 2 haftadır 6'dan sonra hiç birşey yemiyorum, yediklerime dikkat ediyorum. İşte 1 günde bu detoksu yaptım toplamda 3 kilo verdim. Bakalım devam ediyorum haftaya 1 gün daha yapıcam bu detoksu. 2 gün üst üste yapamam diye hafta da 1 yapayım dedim
tamamdır kızlar ayranımı içiyorum..eşimde şimdi mesaj yazmış ''ben sporumu yaptım kıpırdayabilceğimi sanmıyorum sen gelirken al''misafir gelcek eve bişeyler al dedim de dün akşam yapmadı ya pişman oldu..
Benimde bünyem zor kilo veriyor aynenO yüzden ayda 3 ya da 4 gün yapmayı düşünüyorum. Ama şu şekilde ( kendi kafama göre biraz ) 2 gün normal detoks şeklinde yapacağım. 3 ve 4. gün de bu karışımı sadece akşam yemeğinde tüketeceğim. Yani öğlen çok hafif yemek yiyeceğim ekmeksiz. Akşam da bu karışımı yiyeceğim. Faydası olacağını düşünüyorum bakalım
yavrucum saglıgından önemlı ıshal olmanın sebebı akşamkı mıdyeler ben sana dıyım dıyet yaptın ustune onlar agır geldı sonuc ıshal ya bı kola ıc ya bı patates ye yıgılıp kalırsın allah korusun...
sıçak içilir adı ustunde yani çay bebişimyeşil çay soğuk sıcak farkedermi ?
olabilir tabi mutlaka mantıklıBenimde bünyem zor kilo veriyor aynenO yüzden ayda 3 ya da 4 gün yapmayı düşünüyorum. Ama şu şekilde ( kendi kafama göre biraz ) 2 gün normal detoks şeklinde yapacağım. 3 ve 4. gün de bu karışımı sadece akşam yemeğinde tüketeceğim. Yani öğlen çok hafif yemek yiyeceğim ekmeksiz. Akşam da bu karışımı yiyeceğim. Faydası olacağını düşünüyorum bakalım
1,5 ayda 7 kg haftada 1 kg anlıycagınşimdi en uzun diyet yapan kaç kg werdi bugüne dek ecmelim 1 ayda 7 mi di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?