yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

canım bu direk yağdan gidiyor dimi?

Evet canım ayran yoğurt yağ yakar. Özellikle göbekteki yağları. İçindeki nohut, bulgur da vücudun güçsüz kalmasını engelliyor. Akşama doğru içtikçe bıkıyorsunuz biraz ama olsun. Sonuç güzel oluyor. Ben 2 haftadır 6'dan sonra hiç birşey yemiyorum, yediklerime dikkat ediyorum. İşte 1 günde bu detoksu yaptım toplamda 3 kilo verdim. Bakalım devam ediyorum haftaya 1 gün daha yapıcam bu detoksu. 2 gün üst üste yapamam diye hafta da 1 yapayım dedim

en iyisi ben şimdi kalori almıyım boşuna su içeyim bol bol su kaybımı önlesin yeter..akşama patates artık..
yavrucum saglıgından önemlı ıshal olmanın sebebı akşamkı mıdyeler ben sana dıyım dıyet yaptın ustune onlar agır geldı sonuc ıshal ya bı kola ıc ya bı patates ye yıgılıp kalırsın allah korusun...

canım süpersin yaaaa inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bende pazartesi yapıcam inşallah. ve her ay yapmayı planlıyorum sakıncası olmaz sanırım

ayda 1 kezden fazla yapmayın dıo uzmanlar dıkkat edın benım bugun ayran detoxunda 2.gunum... aksam son ama bende cok kg verdırmıyo gecen ay 1 kg vermıstım bu ay oda olmaz...bunyem cabuk kg vermıyo:26:

dolabımda dünden kalan ayranım var onu mu içsem acaba?dün midye yedim onun pişmanlığıyla şuanda kalori almak istemiyorum sonuçta ishal olmasaydım onu yemicektim..ayran içeyim mi ne dersiniz?

canım süpersin yaaaa inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bende pazartesi yapıcam inşallah. ve her ay yapmayı planlıyorum sakıncası olmaz sanırım

Senin kilon çok yok gibi canım ayda 2 gün yapsan yeterli. Fazla yapmana gerek yok. Benim vermem gereken 5 kilom kaldı. İnşallah veririz

dolabımda dünden kalan ayranım var onu mu içsem acaba?dün midye yedim onun pişmanlığıyla şuanda kalori almak istemiyorum sonuçta ishal olmasaydım onu yemicektim..ayran içeyim mi ne dersiniz?

biraz tuz kat tansiyonunu dengeler benim hep düşük tansiyonum ayranlarıma hep haif tuz katarım

ayda 1 kezden fazla yapmayın dıo uzmanlar dıkkat edın benım bugun ayran detoxunda 2.gunum... aksam son ama bende cok kg verdırmıyo gecen ay 1 kg vermıstım bu ay oda olmaz...bunyem cabuk kg vermıyo:26:

Benimde bünyem zor kilo veriyor aynen O yüzden ayda 3 ya da 4 gün yapmayı düşünüyorum. Ama şu şekilde ( kendi kafama göre biraz ) 2 gün normal detoks şeklinde yapacağım. 3 ve 4. gün de bu karışımı sadece akşam yemeğinde tüketeceğim. Yani öğlen çok hafif yemek yiyeceğim ekmeksiz. Akşam da bu karışımı yiyeceğim. Faydası olacağını düşünüyorum bakalım

şimdi en uzun diyet yapan kaç kg werdi bugüne dek ecmelim 1 ayda 7 mi di

tamamdır kızlar ayranımı içiyorum..eşimde şimdi mesaj yazmış ''ben sporumu yaptım kıpırdayabilceğimi sanmıyorum sen gelirken al'' misafir gelcek eve bişeyler al dedim de dün akşam yapmadı ya pişman oldu..

Len bitli her yere yazıyosun da fikir ananın kim olduğunu hiç söylemiyosun
Ben daha totomu kaldırıp yapamadım ya, kıskançlıktan sana çatıyorum şuan

Ayran detoksunu haftada bir yaparsan 2. haftadan sonra kilo veremezsin kuzu, bütün gün ayran içtiğinle kalırsın.
En az 2 haftada bir yapmalısın.
Yapacaksan pirinç lapasıyla dönüşümlü yap.

Bir de detoksu 2 gün yapmaya pek gerek görmüyorum ben.
Amaç ödem atmak olduğu için 1*1.5 gün yeterli oluyor.

ecmelimmmmm bu karışımın yapılışı mesela bi tencereye noğut yeşil merci falaan koy haşla yumuşyana kadar sonra yoğurt hafifte sumu eklioruz

yeşil çay soğuk sıcak farkedermi ?
sıçak içilir adı ustunde yani çay bebişim
olabilir tabi mutlaka mantıklı
şimdi en uzun diyet yapan kaç kg werdi bugüne dek ecmelim 1 ayda 7 mi di
1,5 ayda 7 kg haftada 1 kg anlıycagın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…