canımmm resımlerde zayıf duruyorummm tam 10 kilo fazlam var 1 nisanda 58 kilo olarak başladım diyeteyarın tartı günü bakalım sonuç ne olcak
Len bitli her yere yazıyosun da fikir ananın kim olduğunu hiç söylemiyosun
Ben daha totomu kaldırıp yapamadım ya, kıskançlıktan sana çatıyorum şuan
Ayran detoksunu haftada bir yaparsan 2. haftadan sonra kilo veremezsin kuzu, bütün gün ayran içtiğinle kalırsın.
En az 2 haftada bir yapmalısın.
Yapacaksan pirinç lapasıyla dönüşümlü yap.
Bir de detoksu 2 gün yapmaya pek gerek görmüyorum ben.
Amaç ödem atmak olduğu için 1*1.5 gün yeterli oluyor.
1,5 ayda 7 kg haftada 1 kg anlıycagın
cıkks ole degıl ayranı ayrı bı yerde hazırlıyon salatalıgı rendelıyon dıgerlerınıde ayrı ayrı haslıyon soguyunca ayranın ıcıne atıyonecmelimmmmm bu karışımın yapılışı mesela bi tencereye noğut yeşil merci falaan koy haşla yumuşyana kadar sonra yoğurt hafifte sumu eklioruz
Çok değil kilon aslında. Ben şuan 59.5-60 geliyorum. 55 olmam lazım. İnşallah verirsin, zaten fıstıksın iyice fıstık olursun, çıtı pıtı fıstık
Len bitli her yere yazıyosun da fikir ananın kim olduğunu hiç söylemiyosun
Ben daha totomu kaldırıp yapamadım ya, kıskançlıktan sana çatıyorum şuan
Ayran detoksunu haftada bir yaparsan 2. haftadan sonra kilo veremezsin kuzu, bütün gün ayran içtiğinle kalırsın.
En az 2 haftada bir yapmalısın.
Yapacaksan pirinç lapasıyla dönüşümlü yap.
Bir de detoksu 2 gün yapmaya pek gerek görmüyorum ben.
Amaç ödem atmak olduğu için 1*1.5 gün yeterli oluyor.
canım pirinç lapasını denedımde yiyemedim çok kötü tadı oluyor malesef
cıkks ole degıl ayranı ayrı bı yerde hazırlıyon salatalıgı rendelıyon dıgerlerınıde ayrı ayrı haslıyon soguyunca ayranın ıcıne atıyon
inşallahhh canımmmmmm hepimiz zayıflarız inşallahhh benım boy 1,53 olunca yürüyen ayıcık gibi duruyorum
Sade yiyemezsin tabi canım, onu tatlandıracaksın.
Pirinç salatası gibi yapmıştım ben.
Bol yeşillik, baharat v.s..
Sade çok kötü oluyor evet.
Çok tok tutuyor ama
Fikir anam benim, canım anammmLapayı da yapmayı düşünüyorum aslında dönüşümlü olabilir dediğin gibi yavrucum Sende artık yap ya 1 güncük, kaldır totonu marş marş detoks
Şu sıralar ağlamak epey kalori yaktırıyor bana, mecalim kalmıyor detoksa
Şerefsiz insanoğlu sağolsun, doğal kilo kaybı
Ama hala 64 üm
55'e 9 kilo var, allahım şaka
olay ayrandaysa ben de katılırım bu işe kızlar tansaş hemen altım iner alırım tüm günbasit olur diğer türlü evden taşımak çok zor gelir..
Şu sıralar ağlamak epey kalori yaktırıyor bana, mecalim kalmıyor detoksa
Şerefsiz insanoğlu sağolsun, doğal kilo kaybı
Ama hala 64 üm
55'e 9 kilo var, allahım şaka
cnm ben proteın dıyetı yaptım agırlık olarak yumurta,et,balık,tavuk tukettım ve demırı yuksek olan sebzeler...
gunluk menum bu yazıyorum şeker un tuz yag bunları hayatımdan naşladım...
sabah
1kibrit kutusu peynır,4 zeytın,1 haslanmıs yumurta,1 domates 1 salatalık,1 fıncan yesıl cay,1dilim kepek ekmeği
ara ogun
1 kase yogurt 5-6 kuru kayısı yada kuru ıncır,yada donusumlu yapıom 2 kepekli galeta+1fincan yeşil cay (kesinlikle sekersiz)
öğlen
ızgarada yada yagsız tavada az su koyaraktan balık tavuk yada kırmızı et (100gr kadar)yeşillik salata vaktım yoksa marul ısırıp yıyorum yada donusumlu yapıyorum1 kase çorba+ 6-7 kasık sebze yemegı
ara ogun
1 buyuk mevsım meyvesı en cok elma tuketıuyorum portakal kıvı yada cılek 100 gr geçmeyecek kadar...
akşam
oglen hangını yemedıysem et yada sebze bu şekilde akşam kesınlıkle ekmek tuketmıyorum yanlız
ve gunde 2,5 lt su
ve sonuc bu yanı 6 hafta=7kg
Sen yürüyen ayıcık görmemişsin
insan oğlu çiğ süt emmiş tatlım her şey beklenirrrr
Gözyaşı bezlerini kesecem senin zatenYav lazkızı'yla dediğiniz gibi çok mu kötü bu lapanın tadı:26: Çinliler habire pirinç yiyor, tuzsuz,yağsız ondan öyle zayıflar zaten Bir de yemeklerin üstüne hep yeşil çay içerler
Gözyaşı bezlerini kesecem senin zatenYav lazkızı'yla dediğiniz gibi çok mu kötü bu lapanın tadı:26: Çinliler habire pirinç yiyor, tuzsuz,yağsız ondan öyle zayıflar zaten Bir de yemeklerin üstüne hep yeşil çay içerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?