yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

canımmm resımlerde zayıf duruyorummm tam 10 kilo fazlam var 1 nisanda 58 kilo olarak başladım diyete yarın tartı günü bakalım sonuç ne olcak

Çok değil kilon aslında. Ben şuan 59.5-60 geliyorum. 55 olmam lazım. İnşallah verirsin, zaten fıstıksın iyice fıstık olursun, çıtı pıtı fıstık

canım pirinç lapasını denedımde yiyemedim çok kötü tadı oluyor malesef

ecmelimmmmm bu karışımın yapılışı mesela bi tencereye noğut yeşil merci falaan koy haşla yumuşyana kadar sonra yoğurt hafifte sumu eklioruz
cıkks ole degıl ayranı ayrı bı yerde hazırlıyon salatalıgı rendelıyon dıgerlerınıde ayrı ayrı haslıyon soguyunca ayranın ıcıne atıyon

Fikir anam benim, canım anammm Lapayı da yapmayı düşünüyorum aslında dönüşümlü olabilir dediğin gibi yavrucum Sende artık yap ya 1 güncük, kaldır totonu marş marş detoks

cnm ben proteın dıyetı yaptım agırlık olarak yumurta,et,balık,tavuk tukettım ve demırı yuksek olan sebzeler...

gunluk menum bu yazıyorum şeker un tuz yag bunları hayatımdan naşladım...

sabah
1kibrit kutusu peynır,4 zeytın,1 haslanmıs yumurta,1 domates 1 salatalık,1 fıncan yesıl cay,1dilim kepek ekmeği

ara ogun
1 kase yogurt 5-6 kuru kayısı yada kuru ıncır,yada donusumlu yapıom 2 kepekli galeta+1fincan yeşil cay (kesinlikle sekersiz)

öğlen
ızgarada yada yagsız tavada az su koyaraktan balık tavuk yada kırmızı et (100gr kadar)yeşillik salata vaktım yoksa marul ısırıp yıyorum yada donusumlu yapıyorum1 kase çorba+ 6-7 kasık sebze yemegı

ara ogun
1 buyuk mevsım meyvesı en cok elma tuketıuyorum portakal kıvı yada cılek 100 gr geçmeyecek kadar...

akşam

oglen hangını yemedıysem et yada sebze bu şekilde akşam kesınlıkle ekmek tuketmıyorum yanlız

ve gunde 2,5 lt su

ve sonuc bu yanı 6 hafta=7kg

olay ayrandaysa ben de katılırım bu işe kızlar tansaş hemen altım iner alırım tüm gün basit olur diğer türlü evden taşımak çok zor gelir..

Fikir anam benim, canım anammm Lapayı da yapmayı düşünüyorum aslında dönüşümlü olabilir dediğin gibi yavrucum Sende artık yap ya 1 güncük, kaldır totonu marş marş detoks

Şu sıralar ağlamak epey kalori yaktırıyor bana, mecalim kalmıyor detoksa
Şerefsiz insanoğlu sağolsun, doğal kilo kaybı

Ama hala 64 üm
55'e 9 kilo var, allahım şaka

olay ayrandaysa ben de katılırım bu işe kızlar tansaş hemen altım iner alırım tüm gün basit olur diğer türlü evden taşımak çok zor gelir..

al benden de okadar kızlar ya walla iş olcağını bilsem heralde geri sokun beni derdim diorum

Şu sıralar ağlamak epey kalori yaktırıyor bana, mecalim kalmıyor detoksa
Şerefsiz insanoğlu sağolsun, doğal kilo kaybı

Ama hala 64 üm
55'e 9 kilo var, allahım şaka

Gözyaşı bezlerini kesecem senin zaten Yav lazkızı'yla dediğiniz gibi çok mu kötü bu lapanın tadı:26: Çinliler habire pirinç yiyor, tuzsuz,yağsız ondan öyle zayıflar zaten Bir de yemeklerin üstüne hep yeşil çay içerler

Canım çok teşekküler.
Ben de vakti zamanında protein ağırlıklı beslenerek 22 kilo vermiştim. Ama bilinçsiz yaptım tabi bunu.
Karbonhidratları çıkarmıştım o süreçte hayatımdan.
Ben diyet psikolojisine giremiyorum.
Protein ağırlıklı beslenmeye geçeyim bari ben de.
9 kilo fazlam var.

Sen kaç kiloydun?

Sen yürüyen ayıcık görmemişsin

Hee valla, cumartesi günleri biz yürüyen 2 ayıcık oluyoruz mesela

insan oğlu çiğ süt emmiş tatlım her şey beklenirrrr

Evet

adamlar kendilerine bakıyor maşallah biz ne bulsak yiyoruzzzzz canım ben beğenmedim vallahi tadını ama kişiden kişiye değişir tabi damak zevki bu

Bu arada ayran detoksunu görünce selamsız sabahsız daldım yahu kusura bakmayın Selam herkese Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

Kuzu ben yiyebilmiştim ya.
Öyle çok kötü hissetmedim, ama damak zevki işte, lazkızına uymamış demekki.
Bir dene, yiyemezsen bırakırsın.

Bu arada ayran detoksunu mutlaka meyveyle destekleyin hanımlar.
Kan şekeriniz için önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…