geçmiş olsun cnm allah acil şifa versinsağol canım oğlumu kontrole götürcem kulağında sorun vardı da
yarın sabah uyandıgınız gıbı wc ye gırıp tartıya cıkıyoz foto cekıyoz ve mezurayı alıyoz bır kagıda tarıhı ıle beraber gogus bel kalça bacak kol olcumu yapıoz album yapıp oraya ekliyoz kı bırbırımızı takıp edelimzaten ordan gunun her saatınde bakabılırız merak ettıgımızın albumune gırıp asyam
sağol canım oğlumu kontrole götürcem kulağında sorun vardı da
kim yapcak tabloyu
yarın sabah uyandıgınız gıbı wc ye gırıp tartıya cıkıyoz foto cekıyoz ve mezurayı alıyoz bır kagıda tarıhı ıle beraber gogus bel kalça bacak kol olcumu yapıoz album yapıp oraya ekliyoz kı bırbırımızı takıp edelimzaten ordan gunun her saatınde bakabılırız merak ettıgımızın albumune gırıp asyam
canım şimdi yap olmaz mı?yaa ben bugün jillianı yapamadım bugün 8. gün olcaktı(
Haklısın canım öyle yapicam artıkAsimela meyveni sabah ya da öğlen tüket. Akşam tüketilen meyveler göbek ve simit olarak geri döner. Sabah ya da öğlen tüketirsen vücut direnci içinde faydalı olur
5-6 badem yedim geldim. İzmir'imiz güzeldir. Kilisenin çok olması tarihinden kaynaklanıyor. Kilisenin ya da milletin yemek yemesi etkilemezki insanı. İzmir hoşgörü şehriÇok seviyorum. Yeşil çayımı biraz sonra içmeye karar verdim
afiyet olsun şekerrrrizmiri bende görmek isterim doğrusu
canım şimdi yap olmaz mı?
bende aranıza katılabilirmiyim 81.2 kg yum boyum 1.62 bi süre önce 79.5 kg idim ama tekrar aldım bende deneyimlerinizden fydalanmak istiyorum
valla çok yoruldum bugün bide üstüne baş ağrısı var
şimdii mutfağa gircem yemek felan derken akşam olcak bugün gitti yani
biraz daha farklı cnm okunan ezandan ne bilim camılerın uzerındekı yazılardan bıle anlayabılyosun ramazanın geldıgını ne bilim ınsanlar gun ıcersınde kabuguna cekılıyo sankı cogu lokanta gunduzlerı kapalı (izmirde barlar bile acıktı o sahilde bizim sogagın oralarda )yani o konularda ızmır bıraz zayıf ama dıger her konuda ızmırı tek gecerım gece 2 de tek gez rahatsız eden olmaz ama ıstanbulda avcı gıbı avlar valla adamı nurı alço gıbı tuzaga dusururlerevet rahat izmir her kesimden insan var..istanbulda da farklı olduğunu sanmıyorum aslında ordaki çok daha fazla seçenek,çok daha fazla insan ve buna bağlı çok çeşitlilik var he tabi her yerde cami var orası ayrı..
afiyet olsun şekerrrrizmiri bende görmek isterim doğrusu
bende aranıza katılabilirmiyim 81.2 kg yum boyum 1.62 bi süre önce 79.5 kg idim ama tekrar aldım bende deneyimlerinizden fydalanmak istiyorum
bekleriz canım buyur gel başımızın üstünde yerin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?