yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ayy evet çok heyecanlandımmmmmmm

yaa ben bugün jillianı yapamadım bugün 8. gün olcaktı(

5-6 badem yedim geldim. İzmir'imiz güzeldir. Kilisenin çok olması tarihinden kaynaklanıyor. Kilisenin ya da milletin yemek yemesi etkilemezki insanı. İzmir hoşgörü şehri Çok seviyorum. Yeşil çayımı biraz sonra içmeye karar verdim

bende aranıza katılabilirmiyim 81.2 kg yum boyum 1.62 bi süre önce 79.5 kg idim ama tekrar aldım bende deneyimlerinizden fydalanmak istiyorum

afiyet olsun şekerrrr izmiri bende görmek isterim doğrusu

biraz daha farklı cnm okunan ezandan ne bilim camılerın uzerındekı yazılardan bıle anlayabılyosun ramazanın geldıgını ne bilim ınsanlar gun ıcersınde kabuguna cekılıyo sankı cogu lokanta gunduzlerı kapalı (izmirde barlar bile acıktı o sahilde bizim sogagın oralarda )yani o konularda ızmır bıraz zayıf ama dıger her konuda ızmırı tek gecerım gece 2 de tek gez rahatsız eden olmaz ama ıstanbulda avcı gıbı avlar valla adamı nurı alço gıbı tuzaga dusururler

bende aranıza katılabilirmiyim 81.2 kg yum boyum 1.62 bi süre önce 79.5 kg idim ama tekrar aldım bende deneyimlerinizden fydalanmak istiyorum

hoşgeldin güzelim tabiki faydalanırsın biz sporda yapıoruz bak eklerden birin de tam adı yazılıdı unuttum bi de ekmek unlu şeyler nayn şeker çukulata yağlı şeyler nayn sabah kahwaltısı ve öğlen harici ekmek nayn ekmek dedisem 1 dilim kepek yani çok zor şeyler değil aslında ama zamana ihtiamz war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…