Gel gel beklerizzAma buraya gelirsen bir daha gitmek istemezsin İzmir'e gelen kalıyor burada
İyi sohbetler kızlar size. Biraz bakınayım ben. Teşekkür ederim hoş sohbetiniz için
kızlarrrrrrrrrrr
bizde kalmadık ama koca sehırde meslegımıze uygun iş bulamadık ne yazıkkı sonu ıstanbul oldu malesef ama bılsem acık var calısayım kostura kostura gıderım ben sut teknıkerıyım esım esasen elektronık teknikeri ıkımızde bı baltaya sap olamadık işimizle ilgili iş yapamayınca birimiz babamızın yanında bırımızde mumessıl oldu cıktı ıste hayat
tabiki tatlımmmm hoşgeldinnnnçalışıyor musun evli/ bekar ?[/QUOTE
hoşbuldum canım çalışıyorum ve evliyim evlendikten sonra aldım kiloları zaten
hoççakalİyi sohbetler kızlar size. Biraz bakınayım ben. Teşekkür ederim hoş sohbetiniz için
eyyyyyyy kuzumkızlarrrrrrrrrrr
malum sonşahsen ben de aynı dertten muzdaribim
ozaman sende bizimle birlikte jillian sporunu yap tatlımmmm
hoşgeldın cnm evlenınce dedıgın gıbı kg alınıyo 64 kgdum evlendıgımde 1 yılda 73 oldumtabiki tatlımmmm hoşgeldinnnnçalışıyor musun evli/ bekar ?[/QUOTE
hamile kaldım 73ile 80 ile dogurdum sonra 70e dustum ne oldu bilmiyorum 77 gordum en son yuhh dedım durr
catlagım sen konusmayı bırak cıkıs saatın yaklaştı yarının tablosu hazır mı yonetıcılerle konus ayarla yarın sabah bilgileri toplayınca o tabloyu görmek istiyorumozaman sende bizimle birlikte jillian sporunu yap tatlımmmm
canımmm
catlagım sen konusmayı bırak cıkıs saatın yaklaştı yarının tablosu hazır mı yonetıcılerle konus ayarla yarın sabah bilgileri toplayınca o tabloyu görmek istiyorum
tablomuz oli mi ?
canımmmm ben saat 7 de çıkıyorumm :) kazenle konuştum ElmayRa ile konuştum onlarda bilmiyo nasıl yapcaz ki ne?catlagım sen konusmayı bırak cıkıs saatın yaklaştı yarının tablosu hazır mı yonetıcılerle konus ayarla yarın sabah bilgileri toplayınca o tabloyu görmek istiyorum
korkutttunnnn kız cadı walla sende cır cır oldun sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?