şaka mı bu yaaa nasıl bilmiyolarrcanımmmm ben saat 7 de çıkıyorumm :) kazenle konuştum ElmayRa ile konuştum onlarda bilmiyo nasıl yapcaz ki ne?kazenin bilmesi lasım zira o herşeyi biliyo
ozaman sende bizimle birlikte jillian sporunu yap tatlımmmm
jillian sporunu nasıl yapcam işe yarıyomu peki
durun bi öbür topiğe bakim bilen war mı biz orda yasinleri topluoduk
jillian sporunu nasıl yapcam işe yarıyomu peki
jillian michaels 30 day shred bunu yaz arama motoruna canım çıkıyor zaten 30 gun sürüyor level1 10 gün level2 10 gün level 3 10 gün. İşe yaradığının en büyük örneği ecmel onu ekle bak fotoları canım
kızçelerim kimsecikler yok asıl yapan arkadaş ankaraya beebk için tedavi olmaya gitti o zaten yok bende fos çıktım
hoşgeldın cnm evlenınce dedıgın gıbı kg alınıyo 64 kgdum evlendıgımde 1 yılda 73 oldum
hamile kaldım 73ile 80 ile dogurdum sonra 70e dustum ne oldu bilmiyorum 77 gordum en son yuhh dedım durr
hoşbuldum canım evlenmeden önce 66 kilo idim evlendikten sonra 1.5 yıl içince 18 kilo aldım tam 84 kiloyu görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı noluyo dedim napıyorum ben ve diyete başladım yedikleimi azalttım yeşil çay içmeye başladım beyaz ekmeğide kesince 3 hafta gibi bi sürede 4 kilo verdim ve 80 oldum 1 hafta sonra 79.5 kg indim ama son 2 haftadır bıraktım kendimi ve bu sabah tartıldım 81.2 kg yum tekrar diyete başladım bugün bakalım hayırlısı olsun
sağlıklı bi şekilde veririz kilolarımızı inş.
korkutttunnnn kız cadı walla sende cır cır oldun sandım
jillian michaels 30 day shred bunu yaz arama motoruna canım çıkıyor zaten 30 gun sürüyor level1 10 gün level2 10 gün level 3 10 gün. İşe yaradığının en büyük örneği ecmel onu ekle bak fotoları canım
teşekkür ederim canım :)
sordum vallahi tatlım bilmiyorum dedişaka mı bu yaaa nasıl bilmiyolarrkazenin bilmesi lasım zira o herşeyi biliyo
kıskanıyorsunuz beni de ondan ishalimle bu şekilde konuşuyorsunuzzz
kıskanıyorsunuz beni de ondan ishalimle bu şekilde konuşuyorsunuzzz
ewet kıskanıorum hemen göbişim inio isal olunca
lazkısım farklı algılamışız kıskanmayı
lazkısım farklı algılamışız kıskanmayı
benim içim dışıma çıktı resmen ama hala var lanet olası pislik göbek...
llazkızı yanlış anladı olsun çok mutlu oldum benseviyorum sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?