İzmir'deyiz canım biz. Çok çıkmıyorum ben evden, pek çıkasım yok uzun zamandır..
gofredommmmmmm fıstığımmmm içtin mi? nasıl oldun?
İzmir tatlım.
Bu cumartesiye ayarla kendini zira pazartesi yazlığa dönüyorum
bir kaptırmışım kendimi bir çağla yiyşim war katur kutur allahım çatlamış ark gülmekten eeee hambur gibi görüorum patates gibi baklava gibi
selam kızlar, med sayesinde takibinde gördüm konuyu ben de yazayım dedim
2 günlük pirinç lapasi detoksunun ilk gunundeyim bugün
Sabahtan beri bir çay bardağı pirinç lapasiyla duruyorum ölecem açlıktan
baharat filan da ekledim ama nafile
Bu detoksun olayı bu galiba aç kalıp veriliyo kilo
Yarın bunu bitirip ayrana gecicem o daha lezzetlidir sanırım
içtim tatlım evet daha iyi hissediyorum kendimi sağolama tuvaletten çıkamıyorum hala çıkabildiğim zamanlarda yazıyorum artık
ayran detoxu cacık varı bir kokusu ayran aşı çorbasının sogugu aynen tarif ettıgım gibi bugun bög gelmek uzere sanırım bana ama kg verımı oldugunu hıcc sanmıyommmhissedemiyorum
tahmin ttik tatlım sen bak keyfineiçtim tatlım evet daha iyi hissediyorum kendimi sağolama tuvaletten çıkamıyorum hala çıkabildiğim zamanlarda yazıyorum artık
bende az önce ara öğün olarak 10 adet çağla yedim tatlım. o kadar iyi geliyor ki
Aaaa gidiyor musun? Ohh sezonu açıcaksın yanii. Net var mı orada?
İzmir'deyiz canım biz. Çok çıkmıyorum ben evden, pek çıkasım yok uzun zamandır..
içimin almadıgı tek meyve yiyemıyorumm greyfur portakal kıvı elma çilek karadutt erik bunlar daha cazip su andabende az önce ara öğün olarak 10 adet çağla yedim tatlım. o kadar iyi geliyor ki
izmirin kızları çok güzel olurlar mış dikkat edin gezerken kapmasınlar sizi
tahmin ttik tatlım sen bak keyfine
aynen ya 12 tanedi bitmesin die çok yalwardım ama bitttiiii
hemşerı mı eskı KARŞIYAKALIYIM bende bacılarrr tam tamına evlendırme daıresının orda evımız... evlenınce tocamla ıstanbula geldık heyyy gıdın ızmırizmirin neresi hemşerimm
Güzeliz ama şu yürüyen ayıcık hallerimizi halletmemiz gerekHem o senin güzelliğin
içimin almadıgı tek meyve yiyemıyorumm greyfur portakal kıvı elma çilek karadutt erik bunlar daha cazip su anda
Bornova'dayız hemşerimYa sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?