yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Meyvelerden uzak durmaya çalışıyorum canım malum şeker alımına da dikka etmek gerekiyor
Sebze konusunda haklısın biraz sebze takviyesi yapicam
Acemilik de var, su icsem yariyo korkusu da var akşam bıktım vallahi diyet detoks olaylarından

canımmm çok az yemeklede kilo veremessın ama birazda olsa yemelisin

Hee var.
Cumartesi diyorum cumartesi

Mesaj atcam sana kuzu.

hemşerı mı eskı KARŞIYAKALIYIM bende bacılarrr tam tamına evlendırme daıresının orda evımız... evlenınce tocamla ıstanbula geldık heyyy gıdın ızmır

Sende bizdensin
karataştayım ben de ama alsancakta çalışıyorum tatlımm

Ne güzell, bende bir ara kısa bir dönemcik çalışmıştım Alsancak'ta

Canım kan şekerinin dengesi için öğünlerde 1-2 adet meyve yemelisin. Vücudun şekeri almak zorunda.

hımmmssss bornova kucuk park buyuk part tey gıdın teyyy ösledımmm o gunlerı ızmırden sonra ıstanbul çekilmiyooo havası pisliği ne bilim durdugum yer izmirin harmandalı coplugunden beter

Asimela meyveni sabah ya da öğlen tüket. Akşam tüketilen meyveler göbek ve simit olarak geri döner. Sabah ya da öğlen tüketirsen vücut direnci içinde faydalı olur

hımmmssss bornova kucuk park buyuk part tey gıdın teyyy ösledımmm o gunlerı ızmırden sonra ıstanbul çekilmiyooo havası pisliği ne bilim durdugum yer izmirin harmandalı coplugunden beter

izmirli olduğum ve izmirde yaşadığım için çok sanşlı görüyorum kendimi seviyorum bu şehri insanları,havası,doğası bi başka memleketiminn

selam kızlar topik bayağı kalbalıklaşmış yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum
bugün çarşı pazar dolaştım biraz yediklerimede çok dikkat etmedim
yarın bildirimleri en geç saat kaça kadar yapcaz sabah hastaneye gitcem de

tatlım gün içinde istediğin saatte yazabilirsin müsait olduğunda geçmiş olsun neyin var?

izmirli olduğum ve izmirde yaşadığım için çok sanşlı görüyorum kendimi seviyorum bu şehri insanları,havası,doğası bi başka memleketiminn
kesinlikle tatlımm izmir bambaşka iinsanı ınsan yasadıgın zaman keyif alınan bi yer tek kotu tarafı orda ramazanı geçirmekten hiç hoşlanmıyodum camı yok kilise çok ne ezan sesı duyuyosun iftar açılcagı zaman hiç bir yerde belirtisi yok herkes homını gırtlak yemek yıyo gun ıcersınde lokantalar tıklım tıkıs dolu... ozumde ıstanbulluyum ama ızmırde 5 yıl yasadım eşimle orda tanıstım orda evlendım buraya gerı geldım

yarın sabah uyandıgınız gıbı wc ye gırıp tartıya cıkıyoz foto cekıyoz ve mezurayı alıyoz bır kagıda tarıhı ıle beraber gogus bel kalça bacak kol olcumu yapıoz album yapıp oraya ekliyoz kı bırbırımızı takıp edelim zaten ordan gunun her saatınde bakabılırız merak ettıgımızın albumune gırıp asyam

evet rahat izmir her kesimden insan var..istanbulda da farklı olduğunu sanmıyorum aslında ordaki çok daha fazla seçenek,çok daha fazla insan ve buna bağlı çok çeşitlilik var he tabi her yerde cami var orası ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…