yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

abowwwwwww neeee dus bayıl ol allah yardım etsın bebeemmm yeyım senı mınyon mankenım kolay degıll bacım hıc kolay degıll sende sabırlıymısın ama en buyuk destekcın kocan sukur... yoksa ben gıbı olsa dedıgın gıbı sonu fena olurdu

ay böyle okuyunca bi yandan evleniyim diyom bi yandan bekarlık sultanlık diyom aklım karışıyo

yok tatlım gerçekten bekarlık sultanlık evlenmeden erkek arkadaşınla yaşayabiliyorsan yaşa.ama evliliği her bi tarafından ölç tart..

Gofredom sen de çok çekiomuşun be abi bizim hepimizn durumu birbirinden beter nasıl denk geldik böle ya ne çekmişiz be

evlılık gusel ama evlenecegın kısıyı ıyı tanı aılesını ozellıkle bızım esımle en buyuk kavgamız aılesı ve dın mevzusu yanı kapalılık acıklık namaz vs... onun dısında sahsı bıseyımız yok .1.5 yıl arkadastık sözlendık 2 ayda evlendık sayet 1 yıl fılan sozlu kalsaydık emınım kı ayrılırdık aılesınden sebep aneamm huhuculara dustum kızzz valla bak cubbelı ahmet hocanın ıcındeyım o cemaate baglılar hemıde ızmırdeler yamanlarda oturuyolar. kocamda ole bır goruntu yok esasında ama aıle fena beynını yıkıyo:2:abısı sarıklı cubbelı oldu bız evlendıkten sonra esıde carsafa gırdı bana bısı yaptıramıyolar amma tantanaları yetıyoo

Son düzenleme:
Gofredom sen de çok çekiomuşun be abi bizim hepimizn durumu birbirinden beter nasıl denk geldik böle ya ne çekmişiz be

öyle bestekız hepimiz denk gelmişiz.sayfanın adını değiştirip ''dertlilerin zayıflama macerası'' mı yapsak bilemedim

canım benım ayrıldığım çocukda öyleydi kapancan çalışmak yok evde olcaksın dışarı onsuz çıkmak yok. Anneme bile gitmek yok. Kardeşim o yokken eve gelemes hiç bir erkekle tokalaşmak yok ne kuzen ne kardeş. Düğün mevlütlü olcak falan offfffffff

aboooo çok fena..hayatta gelemem öyle şeylere ben evlenmeden önce izmirin sayılı zenginlerinden bi çocuk istemişti beni sırf ailesi kapalı diye evlenmemiştim çünkü evlendikten sonra kapanman lazım demişlerdi..inanamamıştımm

ayyy şükür ıyı yırtmıssın guselım çekilmiyo bir omurr zor ben dugunde yaptım herşeyımı yaptım bı tanesı kalkıp oynamadı ... gelınlıgımın ustune bıle karıstılar straplez gelınlıgın ustune bolero dıktırttıler onu gıymessen dugunune gelmeyız dıe salaklıık bendekı saff de dınlıyon ne tavız verıyon sımdı herseye burunlarını sokuyolar...
ıyı etmısın balım pişmanlıklar cok oluyo tabı gecenlerde bana dıyo kı esım ıckıcı bı adamla evlenseydın emınım mutlu olurdun böle dındar olmak sana gore kotu bana gore kotu degıl sen napıyosan yap benı ne karıştıyon diyom sen benden sorumlusun benı atese attıgının farkında degılsın dıe baslıyo zırvalamaya dedım benı bole gordun bole beyendın bole kabul ettınn ıstemeye geldıgınız gece babam sıze herseyı soledı... kabul etmeseydın veyahut deseydın kı ben bole karım olsun ıstemıyorum evlendıkten sonra kapanması lazım 5 vakıt namaz kılması lazım deseydın dedım susuyo ama sen bana kapanmıycam demedın kı demedım ama kapanıcamda demedım rabbım onu bana ne zaman nasıp ederse dedım senın zorunla aılenın zoruyla olcak sey degıl şimdi duruyo duruyo msj atıyo bana ayetler ne bilim vs ne desem boşşş... anlıycagınızz

bence zorla değil bir şeyler içten gelsin ki yapılsın. zorla yaptın mı bi anlamı kalmıyor gerçekten. İnsanı daha çok bunalıma sürüklüyor

Merhaba kızlar, konuyu çok okumadım ama okuduğum ilk mesaj yeterli geldi diyebilirim. Benim çok fazlam yok esas sorunum bel ve yukarısında. Boy 154, şuanki kilom 53-54 arası. Doğum sebebiyle göbek ve bel aldı başını gitti. Eski halime dönmek için hem diyet hem de spor yapacağım. Hedef kilom 49.

canımmmm hoşgeldin aramızaaaaa

hoşgeldin canım

bence zorla değil bir şeyler içten gelsin ki yapılsın. zorla yaptın mı bi anlamı kalmıyor gerçekten. İnsanı daha çok bunalıma sürüklüyor

hoşgeldin cnm senı jıllıan mıchalsen 30 day shred sıkılaşma sporuna davet edeyım cunku senın sadece sıkılaşmaya ıhtıyacın var hafıfte bı dıyet yaparsam 1 ayda cok rahat ıstedıgın kg ulaşırsın

kesinlikle yapmalısın tereroka çok elverişli adın var bu sayfaya uygun olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…