cnm benım benım oglum subat dogumlu ben 37 haftama kadar calıstım ustelık izne çıktım 10 gun sonra oglum dogdu taaa temmuz ayının ortasında devletten alacagım para yenı yattı ptt ye aynen asgerı ucretten gozukuyom sıgortada (allah kahretmesın patronların hepsı bu konuda pırım hakkı yıyo babamda dahıl)ne ıse aldıgım para 2230tl komedı gıbı o an o parayı orda yırtıp atasım geldı 16 hafta ızne karı bu rakam takabul edıyo yenı senede 60tl zam geldı asgerı ucrete çarp 4 ıle 2470 tl para alırsın bu sene dogursan hos şımdı hamıle kalsan ocaga sarkcak durum degısır 200tl kadar
yani ne kadar çalışırsam çalışım ister önce izin ister sonra bişekilde 16 hafta olucak toplam anladım.canikom hamileyken ücretsiz izne ayrılmak istesen ne kadar gün ayrılabiliriz.benim arkadaşın doğum izni bitti ücretsiz izne ayrıldı oğlu 8 aylık falandı bi haber işten çıkarmışlar tazminatı weripcnm benım benım oglum subat dogumlu ben 37 haftama kadar calıstım ustelık izne çıktım 10 gun sonra oglum dogdu taaa temmuz ayının ortasında devletten alacagım para yenı yattı ptt ye aynen asgerı ucretten gozukuyom sıgortada (allah kahretmesın patronların hepsı bu konuda pırım hakkı yıyo babamda dahıl)ne ıse aldıgım para 2230tl komedı gıbı o an o parayı orda yırtıp atasım geldı 16 hafta ızne karı bu rakam takabul edıyo yenı senede 60tl zam geldı asgerı ucrete çarp 4 ıle 2470 tl para alırsın bu sene dogursan hos şımdı hamıle kalsan ocaga sarkcak durum degısır 200tl kadar
işte meşkale be güzelim habire koltuğa yayıp bakıorum övünmesem ölürümayyy ne kadar tatlı telaştır şimdi onlarrrrr
hem anne olup hem çalışmak o dahada beterrr inan bazen diyom kı aldıgımız uc kurus bişi için evlattan uzak kalmaya deger mı?:44:Kadın olmakda zor işçi olmakda anacımmmm
boşuna dememişler cennet anaların ayakları altındadır diyehem anne olup hem çalışmak o dahada beterrr inan bazen diyom kı aldıgımız uc kurus bişi için evlattan uzak kalmaya deger mı?:44:
hiç degmez ama damlaya damlaya gol olur belkı egıtımı ıcın gelecegı ıcın cabalıyorum uykusuz ayakta sallanarak olumdan ayrı kalarak
su anda oglum ıcın gelecegıne yaptıgım tek şey bireysel emeklilik 25 yasına gelınce kendı parasını kendı alsın
toplamda 16 hafta normal ızın (devletın verdıgı)yani ne kadar çalışırsam çalışım ister önce izin ister sonra bişekilde 16 hafta olucak toplam anladım.canikom hamileyken ücretsiz izne ayrılmak istesen ne kadar gün ayrılabiliriz.benim arkadaşın doğum izni bitti ücretsiz izne ayrıldı oğlu 8 aylık falandı bi haber işten çıkarmışlar tazminatı werip
işte meşkale be güzelim habire koltuğa yayıp bakıorum övünmesem ölürüm
aynen mınnosum ınan annelıgı tatmak cok baska o sancıyı cekerek kucagına almak bılmıyorum ya allah herkese nasıp etsınboşuna dememişler cennet anaların ayakları altındadır diye
aynen mınnosum ınan annelıgı tatmak cok baska o sancıyı cekerek kucagına almak bılmıyorum ya allah herkese nasıp etsın
hem anne olup hem çalışmak o dahada beterrr inan bazen diyom kı aldıgımız uc kurus bişi için evlattan uzak kalmaya deger mı?:44:
hiç degmez ama damlaya damlaya gol olur belkı egıtımı ıcın gelecegı ıcın cabalıyorum uykusuz ayakta sallanarak olumdan ayrı kalarak
su anda oglum ıcın gelecegıne yaptıgım tek şey bireysel emeklilik 25 yasına gelınce kendı parasını kendı alsın
toplamda 16 hafta normal ızın (devletın verdıgı)
6 ay yanı (24 hafta ucretsız ızın sut ıznıyle beraber)
eymen 9 aylıktı ben çalışmaya baş
ALLAHIM EMEKLERİNİN KARŞILIPINI WERSİN DİLERİM.ANLADIM 4 AY + 6 AY İZİN HAKKIMIZ WAR KURBAN OLİM PEKİ BU 16 HAFTA 4 AY İZİN PARASINI DEWLETTEN ALDIK 2400 İŞYERİMDEN DE MAAŞIMI ALCEM Mİ
BİZİM MUASEBECİMİZ HİÇ BİŞİ BİLMİO ZATEN BEN Bİ KDV HESAPLAMIORUM DUR HERŞEİ KENDİM BULUP ARAŞTRP ÖRENİORUM YAPIORUM ARTIK SİZLERDE WARSNIZ SIRTIM YERE GELMEZ.
hayır bebişim şirketten para alamıyon yanı sadece devletten onlar bıldırı yapıyo cunku bu arkadas dogum ıznınde dıe hıcbır ıs yerı ıse gelmeyen adama para vermez dımı o hesap ama şirketle anlaşma yapabilirsin ben sizden maaşımı alım sıgorta parasınıda işe başlayınca çekeriz die sana bi evrak ımzalatacaklar o şekilde daha karlı olursun.fakat malesef hıcbır sırket guvenıpte bunu yapmıyo kaldıkı benım babam yapmadı...toplamda 16 hafta normal ızın (devletın verdıgı)
6 ay yanı (24 hafta ucretsız ızın sut ıznıyle beraber)
eymen 9 aylıktı ben çalışmaya baş
ALLAHIM EMEKLERİNİN KARŞILIPINI WERSİN DİLERİM.ANLADIM 4 AY + 6 AY İZİN HAKKIMIZ WAR KURBAN OLİM PEKİ BU 16 HAFTA 4 AY İZİN PARASINI DEWLETTEN ALDIK 2400 İŞYERİMDEN DE MAAŞIMI ALCEM Mİ
BİZİM MUASEBECİMİZ HİÇ BİŞİ BİLMİO ZATEN BEN Bİ KDV HESAPLAMIORUM DUR HERŞEİ KENDİM BULUP ARAŞTRP ÖRENİORUM YAPIORUM ARTIK SİZLERDE WARSNIZ SIRTIM YERE GELMEZ.
bu arada gofrodom dunden berı dıycem unutuyorum araya baska bısı gırıyo kalıyo balım kaynanayla yasamak nasıl bı duygu yaa degısık bır duzen onun otorıtesınde bır ev esınle nasıl basbasa kalabılıyosun... ben kendı kaynanamla aynı evde yasadıgımı hayal ettımde bırımızden bırı kesın katıl olurdu yada kafada hunıyle dolaşırdı
ben aşırı tıtız ve duzenlı, kaynana asırı pasaklı dagınık.ben asırı özgürlükçü,kaynanam aşırı dindar ayy yokk verem olurdum kesınn kezz
hayır bebişim şirketten para alamıyon yanı sadece devletten onlar bıldırı yapıyo cunku bu arkadas dogum ıznınde dıe hıcbır ıs yerı ıse gelmeyen adama para vermez dımı o hesap ama şirketle anlaşma yapabilirsin ben sizden maaşımı alım sıgorta parasınıda işe başlayınca çekeriz die sana bi evrak ımzalatacaklar o şekilde daha karlı olursun.fakat malesef hıcbır sırket guvenıpte bunu yapmıyo kaldıkı benım babam yapmadı...
ANLAMADIM TAM AMA BOŞWER BENİM PATRONUM HİÇ YANAŞMAZ
7 aydır neler çektiğimi hiiiç sorma..kaynanamla çok sıkı fıkı değilizdir en baştan beri mesafeli yaklaşmışımdır sevmiyorum vıcık vıcık ilişkileri hele de o kişi kaynanaysa aman aman uzak durmak lazım..muğladan izmire geldik geldiğimiz ilk zamanlar gayet iyiydi eşimle annesi hiç anlaşamaz hep kavga ederler sürekli evde bi huzursuzluk var.eşim sağolsun hep benden taraf o bana bu kadar düşkün olmayıp anneci olsaydı hayatta tahammül edemez zaten birlikte yaşamak gibi bi olaya girişmezdim.bi kaç kez ağız dalaşı yaşadık odur aynı evin içinde 2 farklı hayat yaşıyoruz kızlar.akşam eve gittiğimde eşim odamızda olur (yatak odamız ve yaşam odamız aynı) ben de duşumu alır onun yanına sokulurum..kaynanamda salonda oturur yaklaşık 5 aydır bu şekilde yaşıyoruz sabretmekten bşka çaremiz yok çok az kaldı kendi evimize geçmeye.her eşyam benim olsun az olsun ama benim olsun istediğim zaman istediğimi yapabileyim rahatça evimde huzurla oturabileyim istiyorum..o günleri iple çekiyorum
7 aydır neler çektiğimi hiiiç sorma..kaynanamla çok sıkı fıkı değilizdir en baştan beri mesafeli yaklaşmışımdır sevmiyorum vıcık vıcık ilişkileri hele de o kişi kaynanaysa aman aman uzak durmak lazım..muğladan izmire geldik geldiğimiz ilk zamanlar gayet iyiydi eşimle annesi hiç anlaşamaz hep kavga ederler sürekli evde bi huzursuzluk var.eşim sağolsun hep benden taraf o bana bu kadar düşkün olmayıp anneci olsaydı hayatta tahammül edemez zaten birlikte yaşamak gibi bi olaya girişmezdim.bi kaç kez ağız dalaşı yaşadık odur aynı evin içinde 2 farklı hayat yaşıyoruz kızlar.akşam eve gittiğimde eşim odamızda olur (yatak odamız ve yaşam odamız aynı) ben de duşumu alır onun yanına sokulurum..kaynanamda salonda oturur yaklaşık 5 aydır bu şekilde yaşıyoruz sabretmekten bşka çaremiz yok çok az kaldı kendi evimize geçmeye.her eşyam benim olsun az olsun ama benim olsun istediğim zaman istediğimi yapabileyim rahatça evimde huzurla oturabileyim istiyorum..o günleri iple çekiyorum
vahhh kuzummm hiç kolay değill kaynanan cadoloz degılmıs yıne benımkı olsa odaya dalar laaa naoıyonuz ıcerı gelsenıze hayvanmıyız bız burda der kufuru basardı sıkımı gelme ...7 aydır neler çektiğimi hiiiç sorma..kaynanamla çok sıkı fıkı değilizdir en baştan beri mesafeli yaklaşmışımdır sevmiyorum vıcık vıcık ilişkileri hele de o kişi kaynanaysa aman aman uzak durmak lazım..muğladan izmire geldik geldiğimiz ilk zamanlar gayet iyiydi eşimle annesi hiç anlaşamaz hep kavga ederler sürekli evde bi huzursuzluk var.eşim sağolsun hep benden taraf o bana bu kadar düşkün olmayıp anneci olsaydı hayatta tahammül edemez zaten birlikte yaşamak gibi bi olaya girişmezdim.bi kaç kez ağız dalaşı yaşadık odur aynı evin içinde 2 farklı hayat yaşıyoruz kızlar.akşam eve gittiğimde eşim odamızda olur (yatak odamız ve yaşam odamız aynı) ben de duşumu alır onun yanına sokulurum..kaynanamda salonda oturur yaklaşık 5 aydır bu şekilde yaşıyoruz sabretmekten bşka çaremiz yok çok az kaldı kendi evimize geçmeye.her eşyam benim olsun az olsun ama benim olsun istediğim zaman istediğimi yapabileyim rahatça evimde huzurla oturabileyim istiyorum..o günleri iple çekiyorum
bu arada gofrodom dunden berı dıycem unutuyorum araya baska bısı gırıyo kalıyo balım kaynanayla yasamak nasıl bı duygu yaa degısık bır duzen onun otorıtesınde bır ev esınle nasıl basbasa kalabılıyosun... ben kendı kaynanamla aynı evde yasadıgımı hayal ettımde bırımızden bırı kesın katıl olurdu yada kafada hunıyle dolaşırdı
ben aşırı tıtız ve duzenlı, kaynana asırı pasaklı dagınık.ben asırı özgürlükçü,kaynanam aşırı dindar ayy yokk verem olurdum kesınn kezz
allah tez wakit te kendi düzenini kurmayı naip etsin gerçekten çok güç tatlım nasıl birlikte olup duşa girosunuz anlıolar mı diye düşünmüomusunuz
vahhh kuzummm hiç kolay değill kaynanan cadoloz degılmıs yıne benımkı olsa odaya dalar laaa naoıyonuz ıcerı gelsenıze hayvanmıyız bız burda der kufuru basardı sıkımı gelme ...allah yardım etsın kuzum tez vakit ev nasip etsın sıze benım kocam anacı asla benden taraf cıkmaz hatta olekı anası fışekler bıde benı yalancı yapar ınanmaz işte bu noktada kırmızıyı gormus boga gıbı oluyom ve ..... kendı kendımı yıyomm eşimden bir anda soguyom bu olaylarda ebek olduktan sonra olmaya basladı bızde ondan kocamla eskısı kada rmılç mılç degılıym yoksa adamın dıbınden ayrılmıyodum onsuz 1 sn geçsin istemiyodum ama bu logusalık cozuldu...
bu arada kaynanamla aynı yerde çalışıyoruz aynı dershanede o muhasebe müdürlüğü yapıyorsizin meslekten
ahh kuzummm evde görüyon işte göruyon kıyamam ki sana ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?