yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Kadın olmakda zor işçi olmakda anacımmmm

yani ne kadar çalışırsam çalışım ister önce izin ister sonra bişekilde 16 hafta olucak toplam anladım.canikom hamileyken ücretsiz izne ayrılmak istesen ne kadar gün ayrılabiliriz.benim arkadaşın doğum izni bitti ücretsiz izne ayrıldı oğlu 8 aylık falandı bi haber işten çıkarmışlar tazminatı werip
ayyy ne kadar tatlı telaştır şimdi onlarrrrr
işte meşkale be güzelim habire koltuğa yayıp bakıorum övünmesem ölürüm

Kadın olmakda zor işçi olmakda anacımmmm
hem anne olup hem çalışmak o dahada beterrr inan bazen diyom kı aldıgımız uc kurus bişi için evlattan uzak kalmaya deger mı?:44:
hiç degmez ama damlaya damlaya gol olur belkı egıtımı ıcın gelecegı ıcın cabalıyorum uykusuz ayakta sallanarak olumdan ayrı kalarak
su anda oglum ıcın gelecegıne yaptıgım tek şey bireysel emeklilik 25 yasına gelınce kendı parasını kendı alsın

boşuna dememişler cennet anaların ayakları altındadır diye

toplamda 16 hafta normal ızın (devletın verdıgı)
6 ay yanı (24 hafta ucretsız ızın sut ıznıyle beraber)
eymen 9 aylıktı ben çalışmaya başladıgımda

bu arada gofrodom dunden berı dıycem unutuyorum araya baska bısı gırıyo kalıyo balım kaynanayla yasamak nasıl bı duygu yaa degısık bır duzen onun otorıtesınde bır ev esınle nasıl basbasa kalabılıyosun... ben kendı kaynanamla aynı evde yasadıgımı hayal ettımde bırımızden bırı kesın katıl olurdu yada kafada hunıyle dolaşırdı

ben aşırı tıtız ve duzenlı, kaynana asırı pasaklı dagınık.ben asırı özgürlükçü,kaynanam aşırı dindar ayy yokk verem olurdum kesınn kezz

Son düzenleme:

7 aydır neler çektiğimi hiiiç sorma..kaynanamla çok sıkı fıkı değilizdir en baştan beri mesafeli yaklaşmışımdır sevmiyorum vıcık vıcık ilişkileri hele de o kişi kaynanaysa aman aman uzak durmak lazım..muğladan izmire geldik geldiğimiz ilk zamanlar gayet iyiydi eşimle annesi hiç anlaşamaz hep kavga ederler sürekli evde bi huzursuzluk var.eşim sağolsun hep benden taraf o bana bu kadar düşkün olmayıp anneci olsaydı hayatta tahammül edemez zaten birlikte yaşamak gibi bi olaya girişmezdim.bi kaç kez ağız dalaşı yaşadık odur aynı evin içinde 2 farklı hayat yaşıyoruz kızlar.akşam eve gittiğimde eşim odamızda olur (yatak odamız ve yaşam odamız aynı) ben de duşumu alır onun yanına sokulurum..kaynanamda salonda oturur yaklaşık 5 aydır bu şekilde yaşıyoruz sabretmekten bşka çaremiz yok çok az kaldı kendi evimize geçmeye.her eşyam benim olsun az olsun ama benim olsun istediğim zaman istediğimi yapabileyim rahatça evimde huzurla oturabileyim istiyorum..o günleri iple çekiyorum

Son düzenleme:

allah tez wakit te kendi düzenini kurmayı naip etsin gerçekten çok güç tatlım nasıl birlikte olup duşa girosunuz anlıolar mı diye düşünmüomusunuz

tatlımmmm tüm sabırlarının karşılığını alırsın inşallahhhhhhh

vahhh kuzummm hiç kolay değill kaynanan cadoloz degılmıs yıne benımkı olsa odaya dalar laaa naoıyonuz ıcerı gelsenıze hayvanmıyız bız burda der kufuru basardı sıkımı gelme ... allah yardım etsın kuzum tez vakit ev nasip etsın sıze benım kocam anacı asla benden taraf cıkmaz hatta olekı anası fışekler bıde benı yalancı yapar ınanmaz işte bu noktada kırmızıyı gormus boga gıbı oluyom ve ..... kendı kendımı yıyomm eşimden bir anda soguyom bu olaylarda bebek olduktan sonra olmaya basladı bızde ondan kocamla eskısı kada mılç mılç degılıym yoksa adamın dıbınden ayrılmıyodum onsuz 1 sn geçsin istemiyodum ama bu logusalıktan sonra herşey degıstı...yanı oyle zaman oluyokı cok tanıdıgınız kısı bambaska bır kısı olabılıyo

Son düzenleme:

allah tez wakit te kendi düzenini kurmayı naip etsin gerçekten çok güç tatlım nasıl birlikte olup duşa girosunuz anlıolar mı diye düşünmüomusunuz

kaynanam eşinden ayrılmış yıllar önce tek yaşıyor..tabi çekiniyoruz sürekli tetikteyiz çok sıkıntı oluyor her konuda.haftanın 2 günü annesine gidiyor biraz daha rahatlıyoruz açıkçası..ama evde olduğu zamanlar doğru düzgün birliktelik yaşıyamıyoruz acaba duyarmı anlarmı diye..eşimde rahat ol sanki bilmiyormu ikimizde genciz elbetki birlikte olucaz bu çok normal çok doğal niye ayıp karşılasın diyor ama ben yine de rahat edemiyorum işte

bizimkide laf sokuyor canım ama napıyım oğlu gidip annesiyle oturmuyor ben niye gidip oturayım ki..sürekli suratlı oturuyor evde hiiiiç umursamıyorum artık valla.

bu arada kaynanamla aynı yerde çalışıyoruz aynı dershanede o muhasebe müdürlüğü yapıyor sizin meslekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…