yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

bundan 4 yıl önce yine sınava girmiştim kamu yönetimi yazmıştım herşey bitti tam kayıt yaptıcam eşim vazgeçmişti şimdi 3. yıl bitecekti şimdi şimdi yaş geçiyo 2 yıllık bi bölüm okuyum demiştim

tatlım çalıştığın yer kendi babanın mı kayınpederinin mi?
babamın cnm kayınpederım çok farklı bı sektorden gıdacı (ekmek ustası)
anladım cnm benım ora ole tabı bı bayan daha munasıp ama bu meslekten zerre keyıf almıyom zorunlu olarak yaptıgım bısı maroton iş bana gore degıl sabıt oturmak hakeza bana gore degıl emır almak cıks oda bana gore degıl sıkıntılı bırıyım anlıycagın azda hıper aktıflık ve dikkat eksikligi var bu sebepten

Son düzenleme:
Güzellerim bendoğursem kaç pare alcam doğum parası gönüllü hesaplıcek war mı ? Ay bişi içemedim dahayaaaaaaaaaaaaa bi kahve sölim bari yaaaaaa buyrun içelim eğlenelim

muhasebe zor iş yazın biraz girmiştim de yok bana göre değil..anladığım kadarıyla kendi işiniz ama insan yaptığı işi sevmeyince ha kendisinin ha başkasının olmuyor demek ki..

Güzellerim bendoğursem kaç pare alcam doğum parası gönüllü hesaplıcek war mı ? Ay bişi içemedim dahayaaaaaaaaaaaaa bi kahve sölim bari yaaaaaa buyrun içelim eğlenelim

ayyyy ben de istiyorum bebişşşş..ama bizim bi düzenimiz yok şuanda kaynana yanında kalıyoruz bu yaz kendi evimizi alıp geçicez inşallah eşimin de okulu bitiyor 2 ay sonra güzel bi iş bulursa giricek bulamazsa askere gidicek askerden sonra da işe giricek ve bebişimiz olucak.bebek bekleyen ya da isteyen duyunca içim kıpır kıpır oluyorr..

benimde evlenesim geliyooooooo evde kaldımmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaa

içini ferah tut tatlım

En son doum yapan ecmelim di o hatırlıodur aslında
hhooppp gargi bi paylaş bakim

ay çok acıkmış yaaaa bitanem oysa ki ben ne hayyaaalllleeerrr kurmuştum

son bi soru bu raporlar war ya o süreç nasıl bilgisi olan war mı ?
Hani ne raporu alıp nereye wericez

tatlım doktor sana rapor vercek sen o raporları çalıştığın yerın muhasebecisine verceksin onlar elektronık ortamdan giriş yapcaklar. doğumdan sonra aldığın son raporuda verceksin. Son raporuda gircekler 15 gün sonra bankadan paranı alcaksın kuşummmmmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:

saol bebeğim ya bitanesin sen allahım göstersin o günleride napıcaz bakalım maksat heycan olsun hayal kurmak olsun

ewde de bi görsen hyal kurmak ya allahım ne kredimi almıorum ne beşikler ne bilezikler of of bebiş battaniesi başladım şimdide

4 ay ya şimdilik 6 ay olmadı daha 4 ay olsa bide asgari ücretten iste 927
cnm benım benım oglum subat dogumlu ben 37 haftama kadar calıstım ustelık izne çıktım 10 gun sonra oglum dogdu taaa temmuz ayının ortasında devletten alacagım para yenı yattı ptt ye aynen asgerı ucretten gozukuyom sıgortada (allah kahretmesın patronların hepsı bu konuda pırım hakkı yıyo babamda dahıl)ne ıse aldıgım para 2230tl komedı gıbı o an o parayı orda yırtıp atasım geldı 16 hafta ızne karı bu rakam takabul edıyo yenı senede 60tl zam geldı asgerı ucrete çarp 4 ıle 2470 tl para alırsın bu sene dogursan hos şımdı hamıle kalsan ocaga sarkcak durum degısır 200tl kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…