ben pazar günlerii izin kullanmak istiyorum fakat mümkün değil dershanede olduğum için c.tesi pazar en yoğun günlerimiz..olsun canım sen eşinle,eymenle birlikte olmaya bak ikinizden biri fedakarlık yapıcak artık orta yolu bulucaksınızz
tatlım gusel karar vermısın ama genıs bakım her turlu ısı yapabilecegın (mısal kpssden tutta ozel sektorde)bir meslek seçmelisin aöf den
ben şiddetle kamu yönetimini okumanı tavsiye ediyorum ben bin pişmanım işletme okuduma
babamın cnm kayınpederım çok farklı bı sektorden gıdacı (ekmek ustası)tatlım çalıştığın yer kendi babanın mı kayınpederinin mi?
anladım cnm benım ora ole tabı bı bayan daha munasıp ama bu meslekten zerre keyıf almıyom zorunlu olarak yaptıgım bısı maroton iş bana gore degıl sabıt oturmak hakeza bana gore degıl emır almak cıks oda bana gore degılben pazar günlerii izin kullanmak istiyorum fakat mümkün değil dershanede olduğum için c.tesi pazar en yoğun günlerimiz..olsun canım sen eşinle,eymenle birlikte olmaya bak ikinizden biri fedakarlık yapıcak artık orta yolu bulucaksınızz
bundan 4 yıl önce yine sınava girmiştim kamu yönetimi yazmıştım herşey bitti tam kayıt yaptıcam eşim vazgeçmişti şimdi 3. yıl bitecekti şimdi şimdi yaş geçiyo 2 yıllık bi bölüm okuyum demiştim
babamın cnm kayınpederım çok farklı bı sektorden gıdacı (ekmek ustası)
anladım cnm benım ora ole tabı bı bayan daha munasıp ama bu meslekten zerre keyıf almıyom zorunlu olarak yaptıgım bısı maroton iş bana gore degıl sabıt oturmak hakeza bana gore degıl emır almak cıks oda bana gore degılsıkıntılı bırıyım anlıycagın azda hıper aktıflık ve dikkat eksikligi var bu sebepten
Güzellerim bendoğursem kaç pare alcam doğum parası gönüllü hesaplıcek war mı ? Ay bişi içemedim dahayaaaaaaaaaaaaa bi kahve sölim bari yaaaaaa buyrun içelim eğlenelim
Güzellerim bendoğursem kaç pare alcam doğum parası gönüllü hesaplıcek war mı ? Ay bişi içemedim dahayaaaaaaaaaaaaa bi kahve sölim bari yaaaaaa buyrun içelim eğlenelim
tatlımmmm aldığın rapor gün sayısına göre hesaplanıyo
ayyyy ben de istiyorum bebişşşş..ama bizim bi düzenimiz yok şuanda kaynana yanında kalıyoruz bu yaz kendi evimizi alıp geçicez inşallah eşimin de okulu bitiyor 2 ay sonra güzel bi iş bulursa giricek bulamazsa askere gidicekaskerden sonra da işe giricek ve bebişimiz olucak.bebek bekleyen ya da isteyen duyunca içim kıpır kıpır oluyorr..
ayyyy ben de istiyorum bebişşşş..ama bizim bi düzenimiz yok şuanda kaynana yanında kalıyoruz bu yaz kendi evimizi alıp geçicez inşallah eşimin de okulu bitiyor 2 ay sonra güzel bi iş bulursa giricek bulamazsa askere gidicekAskerden sonra da işe giricek ve bebişimiz olucak.bebek bekleyen ya da isteyen duyunca içim kıpır kıpır oluyorr..
4 ay ya şimdilik 6 ay olmadı daha 4 ay olsa bide asgari ücretten iste 927
yanlış hesap yapmadıysam 2.218,16 canım
ay çok acıkmış yaaaa bitanem oysa ki ben ne hayyaaalllleeerrr kurmuştum
son bi soru bu raporlar war ya o süreç nasıl bilgisi olan war mı ?
Hani ne raporu alıp nereye wericez
tatlım doktor sana rapor vercek sen o raporları çalıştığın yerın muhasebecisine verceksin onlar elektronık ortamdan giriş yapcaklar. Doğumdan sonra aldığın son raporuda verceksin. Son raporuda gircekler 15 gün sonra bankadan paranı alcaksın kuşummmmmmmmm
saol bebeğim ya bitanesin sen allahım göstersin o günleride napıcaz bakalım maksat heycan olsun hayal kurmak olsun
ewde de bi görsen hyal kurmak ya allahım ne kredimi almıorum ne beşikler ne bilezikler of of bebiş battaniesi başladım şimdide
cnm benım benım oglum subat dogumlu ben 37 haftama kadar calıstım ustelık izne çıktım 10 gun sonra oglum dogdu taaa temmuz ayının ortasında devletten alacagım para yenı yattı ptt ye aynen asgerı ucretten gozukuyom sıgortada (allah kahretmesın patronların hepsı bu konuda pırım hakkı yıyo babamda dahıl)ne ıse aldıgım para 2230tl komedı gıbı o an o parayı orda yırtıp atasım geldı 16 hafta ızne karı bu rakam takabul edıyo yenı senede 60tl zam geldı asgerı ucrete çarp 4 ıle 2470 tl para alırsın bu sene dogursan hos şımdı hamıle kalsan ocaga sarkcak durum degısır 200tl kadar4 ay ya şimdilik 6 ay olmadı daha 4 ay olsa bide asgari ücretten iste 927
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?