yooo kaldıgım yerden devam edeceğim jillian aplam derki. 2 gun ara verdiğinizde başa donun geri kalan durumlarda devam edebilirsiniz die bugun level 1 de son gun yarın geçiceğim level 2 ye
hadi maşallah size kızlarr kaçamak yapma guselim yapmaki çabuk topalagünaydın kızlar
bugün protein diyeti yapmaya karar verdim 5 gün hafta sonu bol kaçamaklı oldu maalesef
bugün jillianın da 2 levele geçiyorum inşallah
günaydın kızlar
bugün protein diyeti yapmaya karar verdim 5 gün hafta sonu bol kaçamaklı oldu maalesef
bugün jillianın da 2 levele geçiyorum inşallah
yooo kaldıgım yerden devam edeceğim jillian aplam derki. 2 gun ara verdiğinizde başa donun geri kalan durumlarda devam edebilirsiniz die bugun level 1 de son gun yarın geçiceğim level 2 ye
lazkızım epey zor hareketler var kastırıyo adamı hadı bakalım yarın sorcam nasıl hıssedıyon kendını dıe yenı agrıların olabilir...
valla ben yemek kaçamagı yapmadım ama sporu yapmayı ıhmal ettım
yani epey gitmiş olacak guselim ama sende ben gibi başa sarabilirsin sporu yada jıllıanıuın daha baska ust seviye sporları var dvrnmzden ogrenebilirsin...inşallah çok ağrım olmazz.. olsun canım 1 günden bir şey olmaz hem kaçamak da yoklevel 2 bitince göbek baya gider dimi canım?
yani epey gitmiş olacak guselim ama sende ben gibi başa sarabilirsin sporu yada jıllıanıuın daha baska ust seviye sporları var dvrnmzden ogrenebilirsin...
hadi bakalım ben senden çok çok umutluyum harika bir bedene sahip olacaksın çok hırslısın ve azimlisin bravo ayakta alkışlıyorum senicanım 30 gün bitince devam etmek istiyorum ben üst sevıyelerden bırakmak yok artık
Herkese günaydın
Umarım hepiniz iyisinizdir... Hamd olsn ben çok iim
cumartesi günü saat 14 : 30 işten çıktıktan sonra tam 2 saat boyunca yürüdüm gezdim çarşıda
sonra eve gittim
Akşam menü : limonlu yarım kase çorba
Bol salata , balık
sabah yani 11 : 30 gb kahvaltı eşim evdeydi
salatalık , menemen , yumurta haşlaması , patates kızartesi vs yedim sonra pişman oldum çok safedersiniz çıkarttım gidip sonra bişey yemedim daha da sonra eşim nöbete gitcekti canım bir mantı çekti size anlatamam onu da yaptım yedim ondan da sonra pişman oldum çıkarttımsonra sadece çilek yedim
sabah : ayran , mısır kevreği
hadi bakalım ben senden çok çok umutluyum harika bir bedene sahip olacaksın çok hırslısın ve azimlisin bravo ayakta alkışlıyorum seni
Herkese günaydın
cumartesi günü saat 14 : 30 işten çıktıktan sonra tam 2 saat boyunca yürüdüm gezdim çarşıda
sonra eve gittim
Bol salata , balık
salatalık , menemen , yumurta haşlaması , patates kızartesi vs yedim sonra pişman oldum çok safedersiniz çıkarttım gidip sonra bişey yemedim daha da sonra eşim nöbete gitcekti canım bir mantı çekti size anlatamam onu da yaptım yedim ondan da sonra pişman oldum çıkarttımsonra sadece çilek yedim
sakın dikkat et ya yeme yıyosanda ole kusma manken hastalıgına yakalanırsın mazallah alıskanlık halıne getırmeHerkese günaydın
sonra eve gittim
Bol salata , balık
bu gece sonn şükür allahım sag saglım kavusmayı nasip etsin.sadece kuzum değil annemle eşimde geliyo ev şenlenicekecmelim kuzunnnnn yarın geliyoooooooo
bu gece sonn şükür allahım sag saglım kavusmayı nasip etsin.sadece kuzum değil annemle eşimde geliyo ev şenlenicek
bende canım bende rabbım kımseyı evladındanda ayırmasın kımseyı yanlızlıgada mahkum etmesın tek başına kalmak çok acıohh ne güzel canım çok sevindimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?