yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

günaydın kızlar
bugün protein diyeti yapmaya karar verdim 5 gün hafta sonu bol kaçamaklı oldu maalesef
bugün jillianın da 2 levele geçiyorum inşallah

günaydın kızlar
bugün protein diyeti yapmaya karar verdim 5 gün hafta sonu bol kaçamaklı oldu maalesef
bugün jillianın da 2 levele geçiyorum inşallah
hadi maşallah size kızlarr kaçamak yapma guselim yapmaki çabuk topala
süper yaaa sonuçlarınızı merakla bekliyorum

yooo kaldıgım yerden devam edeceğim jillian aplam derki. 2 gun ara verdiğinizde başa donun geri kalan durumlarda devam edebilirsiniz die bugun level 1 de son gun yarın geçiceğim level 2 ye

yaaa öylemiymiş bende ara vermiştim tüh yaa 1. levelden de çok sıkılmıstım 2. geçmek istiyodum

lazkızım epey zor hareketler var kastırıyo adamı hadı bakalım yarın sorcam nasıl hıssedıyon kendını dıe yenı agrıların olabilir...
valla ben yemek kaçamagı yapmadım ama sporu yapmayı ıhmal ettım

inşallah çok ağrım olmazz.. olsun canım 1 günden bir şey olmaz hem kaçamak da yok level 2 bitince göbek baya gider dimi canım?

inşallah çok ağrım olmazz.. olsun canım 1 günden bir şey olmaz hem kaçamak da yok level 2 bitince göbek baya gider dimi canım?
yani epey gitmiş olacak guselim ama sende ben gibi başa sarabilirsin sporu yada jıllıanıuın daha baska ust seviye sporları var dvrnmzden ogrenebilirsin...

Herkese günaydın
Umarım hepiniz iyisinizdir... Hamd olsn ben çok iim
cumartesi günü saat 14 : 30 işten çıktıktan sonra tam 2 saat boyunca yürüdüm gezdim çarşıda
sonra eve gittim
Akşam menü : limonlu yarım kase çorba
Bol salata , balık
sabah yani 11 : 30 gb kahvaltı eşim evdeydi
salatalık , menemen , yumurta haşlaması , patates kızartesi vs yedim sonra pişman oldum çok safedersiniz çıkarttım gidip sonra bişey yemedim daha da sonra eşim nöbete gitcekti canım bir mantı çekti size anlatamam onu da yaptım yedim ondan da sonra pişman oldum çıkarttım sonra sadece çilek yedim
sabah : ayran , mısır kevreği

Günaydın canım.
Pişman olunca nasıl rahat çıkarabildin helal valla.
ölsem çıkaramam herhalde

canım sakın bir daha aynısını yapma midene çok zarar vermişsinnnn

sakın dikkat et ya yeme yıyosanda ole kusma manken hastalıgına yakalanırsın mazallah alıskanlık halıne getırme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…