yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

kızlar sanırım benım uykuladıgım dıyet dukan dıyetıymıss tek farklılık yulaf kepeği yeniliyo onda ben çavdar yada kepek ekmeği yiyorum aslında yapabilsem süper bişi gerçekten dogru 6 haftada 7 kg verdım bu diyetle ve kansız enerjisiz kalmadan

canım süpersin yaaaaa hamur işi kızartma hariç her şey yemiyomusun?

Kızlar merhaba.. Ben diyeti ne yazıkki ufaktan bozdum h.sonu 2 gün misafir vardı pastalar yaptım acaba olmuşmuş nasıl diye diye tatlarına bakarken birkaç kurabiye tuzlu pasta felan yedim pazar günüde makarna ile tantuni yedim pişmanım:26::26::26: Hemen kiloda farketti. Kardeşimin nişanı var 12 mayısta en az 3 kilo vermem lazımmm

canımmmm kaçamak yapmamalısınnnn

merhaba kızlar nasılsınız

bugün kü sabah kahvaltım

güne 1 bardak su ile başladım
1 elma
1 bardak yeşil çay
2 tane küçük gofret

atıştırmalık olarak ta 15 tane kadar sarı leblebi

6 tane badem ve çay

çikolata gofret gibi aburcuburlardan diyetinde yiyen var mı ben az da olsa yiyorum

canımmmm çikolata kesinlikle yasakkkkkkkkk

şeker,un,tuz,yağ bunları hayatından bırden naşlaman lasımm
uzak durmalısın o saydıklarının ıcınde yanı gofret çikolata her şey var kalorılerını soylemıyorum

nasıl yapıldığı hakkında hiç fıkrım yok bılgılendırırmısın cnm

canım bu sporun adı jillian michaels 30 day shred
3 levelden oluşuyor

ilk on gün level 1
sonraki on gün level 2
son on gün level 3 yapıyorsun başta ağrıların oluyo ama ara verme 5. gün geçiyor 30 gün sonunda mekemmel bir incelme sağlıyor hatta ecmeli ekleyip fotolarına bakabilirsin ecmel yapmış sonuç süper. google jillian michaels 30 day shred yaz çıkıyo canım videolar

videolarını buldum cnm hiç duymamaıştım yazınca çıktı

her ıkınızıde ekledım

evet tatlım ben o tarz seylere bulaşmıyorum hiç

nova3 hoşgeldin tatlım niye utanıyon yaa 1,68boy 76kg idim ben sen gibi dogum kg vere vere şimdi 68,5 oldum iste yeterki spor+ diyet 6 hafta 7 haftada verirsin

hoşbuldum merhaba

gerçekten çok istıyorum kılo vermeyı benım derdım düzensız beslenemek beslenıncede tıka basa yemek 2 3 öğünü bırden yemek sanırım

çok guzel zayıflamışsın inşallah bende veırrım yaz tatılı zamanı geliyor ama ben gıtmek bile istemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…