kızlar sanırım benım uykuladıgım dıyet dukan dıyetıymıss tek farklılık yulaf kepeği yeniliyo onda ben çavdar yada kepek ekmeği yiyorum aslında yapabilsem süper bişi gerçekten dogru 6 haftada 7 kg verdım bu diyetle ve kansız enerjisiz kalmadan
hoşgeldın tatlımmmmmmm boyun kilon ?bende dahıl olmak istıyorum benımde 10kilocuk fazlalığım var
hoşgeldın tatlımmmmmmm boyun kilon ?
hoşbuldum
boy 165 kılo70 utanarak yazıyorum
aslında hedefım 50 ama gözum korkmasın dıye şimdilik 10 kılo ile başlamak istıyorum
utanma tatlım kötü bir şey değil ki hepberaber vercez kiloları spor yapıyor musun_?
?
Kızlar merhaba.. Ben diyeti ne yazıkki ufaktan bozdum h.sonu 2 gün misafir vardı pastalar yaptım acaba olmuşmuş nasıl diye diye tatlarına bakarken birkaç kurabiye tuzlu pasta felan yedim pazar günüde makarna ile tantuni yedimpişmanım:26::26::26: Hemen kiloda farketti. Kardeşimin nişanı var 12 mayısta en az 3 kilo vermem lazımmm
düzenli olarak yapmıyorum ama yapmalıyım vermekistediğim doğum kılosu bıraaz göbek var sadece yemıyerek erımez sanıyorum
evet tatlım ben o tarz seylere bulaşmıyorum hiçcanım süpersin yaaaaa hamur işi kızartma hariç her şey yemiyomusun?
merhaba kızlar nasılsınız
bugün kü sabah kahvaltım
güne 1 bardak su ile başladım
1 elma
1 bardak yeşil çay
2 tane küçük gofret
atıştırmalık olarak ta 15 tane kadar sarı leblebi
6 tane badem ve çay
çikolata gofret gibi aburcuburlardan diyetinde yiyen var mı ben az da olsa yiyorum
şeker,un,tuz,yağ bunları hayatından bırden naşlaman lasımmmerhaba kızlar nasılsınız
bugün kü sabah kahvaltım
güne 1 bardak su ile başladım
1 elma
1 bardak yeşil çay
2 tane küçük gofret
atıştırmalık olarak ta 15 tane kadar sarı leblebi
6 tane badem ve çay
çikolata gofret gibi aburcuburlardan diyetinde yiyen var mı ben az da olsa yiyorum
canım biizmle birlikte jillian sporunu yapmaya ne dersin?
nasıl yapıldığı hakkında hiç fıkrım yok bılgılendırırmısın cnm
şeker,un,tuz,yağ bunları hayatından bırden naşlaman lasımm
uzak durmalısın o saydıklarının ıcınde yanı gofret çikolata her şey var kalorılerını soylemıyorum
canım bu sporun adı jillian michaels 30 day shred
3 levelden oluşuyor
ilk on gün level 1
sonraki on gün level 2
son on gün level 3 yapıyorsun başta ağrıların oluyo ama ara verme 5. gün geçiyor 30 gün sonunda mekemmel bir incelme sağlıyor hatta ecmeli ekleyip fotolarına bakabilirsin ecmel yapmış sonuç süper. google jillian michaels 30 day shred yaz çıkıyo canım videolar
evet tatlım ben o tarz seylere bulaşmıyorum hiç
nova3 hoşgeldin tatlım niye utanıyon yaa 1,68boy 76kg idim ben sen gibi dogum kg vere vere şimdi 68,5 oldum iste yeterki spor+ diyet 6 hafta 7 haftada verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?