yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

tamam tatlım.. yaş kaç? evli bekar? hangi şehirdesin?

bilgilerımı sılıyorum kızlar görmüş olmalısınız

ecmelin fotolarını eklemiş olamam rağmen göremedım

ama baya fark etmiş olduğunu tahmın edebılıyorum

ben bu sabah bır dılım ekmek buyukluğunde pizza yedim daha uzerıne bişi yemedım sutlu nescafe içemeyi planlıyorum öğlenden sonra bişiler yemeyi planlıyordum nescafe içemk serbestmi bır bardağa bır şeker atıcam

Son düzenleme:
az az yesek te olmaz mı çikolataya da hamur işine de dayanamam ki ben :)
iradene hakim olmazsan sonucuda diyet yapmamalısın azı cogu yok bu işin guselim bizlerde dayanamıyoz bızde ınsan evladıyız ama bogaza gem vurmayı ogrendık aynaya baktıgımız manzarada guselleştikçe hiç yemedik zor değil kafada bitircen

nescafe yasak canımm hele şeker kesinlikle yasak. şekersiz türk kahvesi içebilirsin. bu topigde şeker, un, tuz, kızartma, yağlı yiyicekler yasak tatlım

ecmel fotolarını gördum sen oldukça fıt görunuyorsun

doğum fotolarına baktımda benımde anılarım canlandı allah bağışlasın 2 oğlunmu var yoksa buyudumu ben tam göremıyorum msj sayım dolmamış oyuzdne anlıyamadım pek oğullarımızın mevlüt takımları aynı geliab a bu arada

nescafe yasak canımm hele şeker kesinlikle yasak. şekersiz türk kahvesi içebilirsin. bu topigde şeker, un, tuz, kızartma, yağlı yiyicekler yasak tatlım

ben yalnış gelmişim çıkayım dıycek oldum

peki içmiycem kahvede olduçka kalorılı ben kola içiyordum onuda bırakmalıyım değilmi

yıyerek değil giyerek mutlu olucam bende napalım

anam baya sert olmuş bu ama güzel olmuş deneyeceğim canım yemeyecem kilo verene kadar

öğlen yemekte mantı var ama napayım ben onlardan ayrı yesem olmaz 1 kepçe yesem olmaz mı

ben yalnış gelmişim çıkayım dıycek oldum

peki içmiycem kahvede olduçka kalorılı ben kola içiyordum onuda bırakmalıyım değilmi

yıyerek değil giyerek mutlu olucam bende napalım

yanlış değil bence en doğru yerdesin tatlımmmm hayatımızdan tüm kötülükleri çıkartıyoruzzz

İrademe sahip çıkamadım nedeni ; regl dönemim çok yakın inanılmaz yeme isteğim var kendime engel olmaya çalışıyorum ama yemeyeceğim

öğle :
limonlu tutsuz sebze çorbası
et haşlama limonlu
yoğurt , ıspanak

Son düzenleme:

afiyet olsun canımmmm. yeme tatlım düşünsene incecik olcazzzzz o zaman istediğin her şeyden az miktarda yiyceksın sonra sporunu yapcaksınnn

hahah süper yaa dimi yok tek cocugum var olan bir erkek cocuguda arkadaşımın bebesi
büyüdü küçüklükten bu gune olan fotoları işte kuzumun fit olmak için dilim epey dışarı çıktı guselim hayatımdaki lezzetli olan her seyi kaldırdım gozumun onunden
anam baya sert olmuş bu ama güzel olmuş deneyeceğim canım yemeyecem kilo verene kadar

öğlen yemekte mantı var ama napayım ben onlardan ayrı yesem olmaz 1 kepçe yesem olmaz mı
kokla bırak zayıf ince mankenleri düşün yada hırsını alamıyosan google gorsellere mantı yaz monitoru yala ben ole yapıyommm (hamileyken)
sen mantı yersen bende kahve içerim
gargi geldii mantı borek corek çikolata kola bilmemne yokkk nayyyn(ibo ile gulluşahtaki alman bakıcı gibi nayn gülşah)

afiyet olsun canımmmm. yeme tatlım düşünsene incecik olcazzzzz o zaman istediğin her şeyden az miktarda yiyceksın sonra sporunu yapcaksınnn

İnşALLAH dün doktorumun doğum günüydü bugün süpriz yapcaz ona pasta söyledik , başhekim bey de dediki yanına sıcak sıcak pizza olsun onlarda da sipariş verin dedi ben ne yapacağım şimdi ya herkes yerken ben onların yüzüne mi bakacağım bana sorarlarsa neden yemiyorsun ide utanırım ya

tatlım utanılcak bişey yok. yemeğe ara verdım diyeceksin. cumartesi günü yemek kermesıne gittim misafir olarak ama yemedım onca güzel yemek vardı tatlılar poğçalar aklına gelen her şey ama ben ne yaptım ekmeksiz döner yedım sorduklarındada formuma dikkat ediyorum dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…