videolarını buldum cnm hiç duymamaıştım yazınca çıktı
her ıkınızıde ekledım
hiç yokkkk yeme canımmmm
tamam tatlım.. yaş kaç? evli bekar? hangi şehirdesin?
iradene hakim olmazsan sonucuda diyet yapmamalısın azı cogu yok bu işin guselim bizlerde dayanamıyoz bızde ınsan evladıyız ama bogaza gem vurmayı ogrendık aynaya baktıgımız manzarada guselleştikçe hiç yemedik zor değil kafada bitircenaz az yesek te olmaz mı çikolataya da hamur işine de dayanamam ki ben :)
bilgilerımı sılıyorum kızlar görmüş olmalısınız
ecmelin fotolarını eklemiş olamam rağmen göremedım
ama baya fark etmiş olduğunu tahmın edebılıyorum
ben bu sabah bır dılım ekmek buyukluğunde pizza yedim daha uzerıne bişi yemedım sutlu nescafe içemeyi planlıyorum öğlenden sonra bişiler yemeyi planlıyordum nescafe içemk serbestmi bır bardağa bır şeker atıcam
nescafe yasak canımm hele şeker kesinlikle yasak. şekersiz türk kahvesi içebilirsin. bu topigde şeker, un, tuz, kızartma, yağlı yiyicekler yasak tatlım
iradene hakim olmazsan sonucuda diyet yapmamalısın azı cogu yok bu işin guselim bizlerde dayanamıyoz bızde ınsan evladıyız ama bogaza gem vurmayı ogrendık aynaya baktıgımız manzarada guselleştikçe hiç yemedik zor değil kafada bitircen
anam baya sert olmuş bu ama güzel olmuş deneyeceğim canım yemeyecem kilo verene kadar
öğlen yemekte mantı var ama napayım benonlardan ayrı yesem olmaz 1 kepçe yesem olmaz mı
ben yalnış gelmişim çıkayım dıycek oldum
peki içmiycem kahvede olduçka kalorılı ben kola içiyordum onuda bırakmalıyım değilmi
yıyerek değil giyerek mutlu olucam bende napalım
sen mantı yersen bende kahve içerim
İrademe sahip çıkamadım nedeni ; regl dönemim çok yakın inanılmaz yeme isteğim var kendime engel olmaya çalışıyorumama yemeyeceğim
öğle :
limonlu tutsuz sebze çorbası
et haşlama limonlu
yoğurt , ıspanak
hahah süper yaa dimi yok tek cocugum var olan bir erkek cocuguda arkadaşımın bebesiecmel fotolarını gördum sen oldukça fıt görunuyorsun
doğum fotolarına baktımda benımde anılarım canlandı allah bağışlasın 2 oğlunmu var yoksa buyudumu ben tam göremıyorum msj sayım dolmamış oyuzdne anlıyamadım pek oğullarımızın mevlüt takımları aynı geliab a bu arada
kokla bırak zayıf ince mankenleri düşün yada hırsını alamıyosan google gorsellere mantı yaz monitoru yala ben ole yapıyommm (hamileyken)anam baya sert olmuş bu ama güzel olmuş deneyeceğim canım yemeyecem kilo verene kadar
öğlen yemekte mantı var ama napayım benonlardan ayrı yesem olmaz 1 kepçe yesem olmaz mı
sen mantı yersen bende kahve içerim
afiyet olsun canımmmm. yeme tatlım düşünsene incecik olcazzzzz o zaman istediğin her şeyden az miktarda yiyceksın sonra sporunu yapcaksınnn
İnşALLAHdün doktorumun doğum günüydü bugün süpriz yapcaz ona pasta söyledik , başhekim bey de dediki yanına sıcak sıcak pizza olsun onlarda da sipariş verin dedi ben ne yapacağım şimdi ya herkes yerken ben onların yüzüne mi bakacağım bana sorarlarsa neden yemiyorsun ide utanırım ya
kılo çizelgesi yapim dedim bı turlu olmadı msj sayım az dıyemıkıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?