tatlım bana söyliceksin boy kilo ve ölçülerini ben güncelliyorum tabloyu
anladım canım özelden mesaj atıyorum ozaman canımyazmıştım cnm ama bıde çizelgem olsun cumle alem görsun istıyorum nekadar çok yemişim
anladım canım özelden mesaj atıyorum ozaman canım
sağol cnm baya bı baktım çok guzel açıklamışlar ama bende eklenmıyor msj sayıma bağlıyorum bırde sen tarıf et bakalım olucakmı
mesaj sayısıyla alakası yok tatlım özelden mesaj attım bakabilirsin
yemiycen bebeğim diyetteyim diycen gogus gere gere bir kereden bişi olmaz diyenlerede bozamıyorum sıze afıyet olsun bana dusmanlıgınız yoksa ısrar etmeyın dıyeceksınİnşALLAHdün doktorumun doğum günüydü bugün süpriz yapcaz ona pasta söyledik , başhekim bey de dediki yanına sıcak sıcak pizza olsun onlarda da sipariş verin dedi ben ne yapacağım şimdi ya herkes yerken ben onların yüzüne mi bakacağım bana sorarlarsa neden yemiyorsun ide utanırım ya
mesaj sayısıyla alakası yok tatlım özelden mesaj attım bakabilirsin
yok olmuyor sınır oldum denıcem bıraz daha bakalım olmadığını söyluyor hep
Mehaba kızlar
hafta sonu yazamadım ama hemen yediklerimi yazıyorum...
Cumartesi günü
sabah 12.00 de(ancak kalkabildim)
1 dilim kepek ekmeği
1 tane yumurta
domates-salatalık
ara:sütlü irmik tatlısı(azıcık)
akşam:
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık et sebzeli et yemeği
2 kaşık pilav
salata-dometes
1 litre su içtim+yarım saat yürüyüş+2 tane yeşilçay
pazar:
Sabah 11.00 de
1 dilim kepek ekmeği
1 tane yumurta
salata+domates
akşam:
1 kase tel şehriye çorbası
tavuk salatası 5 kaşık
2 tane patates
ara:
2 tenecik cips+2 tane jelibon
yarım saat yürüyüş+1 lt su+1 fincan yeşilçay
kızlar ben biraz kaçamak yapmışım demi hafta sonu:)
Bugün yediklerimide yazayım
sabah bişey yiyemedim..
1 lt su içtim.
öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
sonrada yarım saat yürüyüş yaptım.....
canımsınnnnn süpersin canım menülerine hayranımmmmmmmmmyemiycen bebeğim diyetteyim diycen gogus gere gere bir kereden bişi olmaz diyenlerede bozamıyorum sıze afıyet olsun bana dusmanlıgınız yoksa ısrar etmeyın dıyeceksın
öğlen 200 gr istavrit ızgarası yedım asagı yukarı 6-7 adet bir dilim kepek ekmeği marul ve maydonoz yıdım
ara öğünümde
2 kepekli galeta 1 fincan yeşil çay
akşamada
havuç salatası yogurtlu (4-5 kaşık)
kereviz salatası(4-kaşık)
birgün fazla bir gun az yemek yemişssin birde sabah saglam yiyip akşama dogru daha hafif yemek yemelisin cunku bellı bı saatten sonra metabolizma eritmiyoBugün yediklerimide yazayım
sabah bişey yiyemedim..
1 lt su içtim.
öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
sonrada yarım saat yürüyüş yaptım.....
bende sana komple hastayımm hayatımmm ılham kaynagımm benımcanımsınnnnn süpersin canım menülerine hayranımmmmmmmmm
cips + jelibonnnnnDiğerlerini beğendim canımm
birgün fazla bir gun az yemek yemişssin birde sabah saglam yiyip akşama dogru daha hafif yemek yemelisin cunku bellı bı saatten sonra metabolizma eritmiyo
duydum o çayları ama denemedım aktarlar karıstırıp veriyomus mutlaka etkısı vardır dıe dusunuyorum ama içmedim onun yerıne karısık form cayı ıcıyorum sabah kahvaltısında ben5 i bi yerde çay yada 9 lu çay içen var mı aranız da içen varsa kilo vermeye yardımcı oluyor mu
bende sana komple hastayımm hayatımmm ılham kaynagımm benım
gel kız sanada hazırlıyım beraber yıyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?