yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

yemiycen bebeğim diyetteyim diycen gogus gere gere bir kereden bişi olmaz diyenlerede bozamıyorum sıze afıyet olsun bana dusmanlıgınız yoksa ısrar etmeyın dıyeceksın
mesaj sayısıyla alakası yok tatlım özelden mesaj attım bakabilirsin

öğlen 200 gr istavrit ızgarası yedım asagı yukarı 6-7 adet bir dilim kepek ekmeği marul ve maydonoz yıdım

ara öğünümde
2 kepekli galeta 1 fincan yeşil çay

akşamada
havuç salatası yogurtlu (4-5 kaşık)
kereviz salatası(4-kaşık)

Son düzenleme:
Mehaba kızlar
hafta sonu yazamadım ama hemen yediklerimi yazıyorum...
Cumartesi günü
sabah 12.00 de(ancak kalkabildim)
1 dilim kepek ekmeği
1 tane yumurta
domates-salatalık
ara:sütlü irmik tatlısı(azıcık)
akşam:
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık et sebzeli et yemeği
2 kaşık pilav
salata-dometes
1 litre su içtim+yarım saat yürüyüş+2 tane yeşilçay

pazar:
Sabah 11.00 de
1 dilim kepek ekmeği
1 tane yumurta
salata+domates
akşam:
1 kase tel şehriye çorbası
tavuk salatası 5 kaşık
2 tane patates
ara:
2 tenecik cips+2 tane jelibon
yarım saat yürüyüş+1 lt su+1 fincan yeşilçay

kızlar ben biraz kaçamak yapmışım demi hafta sonu:)

Bugün yediklerimide yazayım
sabah bişey yiyemedim..
1 lt su içtim.
öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
sonrada yarım saat yürüyüş yaptım.....

sabah bişey yiyemedim..
1 lt su içtim.
öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği

cips + jelibonnnnn diğerlerini beğendim canımm

canımsınnnnn süpersin canım menülerine hayranımmmmmmmmm

sabah bişey yiyemedim..
1 lt su içtim.
öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
birgün fazla bir gun az yemek yemişssin birde sabah saglam yiyip akşama dogru daha hafif yemek yemelisin cunku bellı bı saatten sonra metabolizma eritmiyo

5 i bi yerde çay yada 9 lu çay içen var mı aranız da içen varsa kilo vermeye yardımcı oluyor mu

5 i bi yerde çay yada 9 lu çay içen var mı aranız da içen varsa kilo vermeye yardımcı oluyor mu
duydum o çayları ama denemedım aktarlar karıstırıp veriyomus mutlaka etkısı vardır dıe dusunuyorum ama içmedim onun yerıne karısık form cayı ıcıyorum sabah kahvaltısında ben

Son düzenleme:
özür dilerim ama ben hafta sonu diyeti bozdum cuma aksamı heycan strest mahfetti beni stres ataklı migrenim tuutu drdan dönüşte ve boynuma vuruo kitlio gibi neyse annem geldi eşim işe gitmedi hepsi tepemde aç karna ilaç içilmez bilmem ne bademciklerimde ateş yaptımı dr antibiotik werdimi anlıcağınız baya kaçtı dietin ayarı ama hep karışık form bitki çayımdan içtim bağırsaklarım çallışşsın bari die yeşil çay içtim sıvı aldım hep işte böleeeeee fıstıklar hamiş topiğinede yazdım siz yokken sizede özet geçim .............cuma akşamı heycan dan 2 buçukta yattım ya sizi çok ii anlıorum şimdi , neyse sabahı sabah ettim cumartsi dr gittik eşimle dr muayne etti sağ sol yumurtalıklarıma baktı herşey normal dedi şuan yumurtalmaya hazırlar dedi.bi sorun yok dedi.fakat uzun süre hap kullandığım için 1,,2,, adet dönemini atlatıp çalışmalara başlasanız olur mu hemen mi istiosunuz dedi bizde sonradan üzülmekten se 1kaç ay beklemeyi tercih ettik..hormonlar ilaç kullanmadan veya gebelik yaşamaadan dinlensin dedi.şimdi 2 ay daha normal yöntemlerle koruncaz sonraki periotta en fazla 4 ile 6 ay werdi %90 sorunsuz gebelik yaşarsın dedi çok şükürler olsun allahıma allah herkese böle haberler almayı nasip etsin folikasit yazdı günde 1 tane içilen folbiol galiba işte böle çok sağlıklı beslen asla kg alma hatta diet yap dedi egzersiz yap dedi ufff kızlar enişteniz şimdiden asitli içecekleri önümden alıo ağrı kesicileri kaldırıo hep böle gitse inşallah bankalarda çekler wardı daha yeni oturdum yerime ve sıçana döndüm ıslandımda bademciklerimde şiş birazdan çıkıcam kendinize ii bakkın inş.yarın rahatça muhbt ederiz sizi sewiorum can yoldaşlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…