selam şekerler nasılsınız nerdesiniz
özür dilerim ama ben hafta sonu diyeti bozdum cuma aksamı heycan strest mahfetti beni stres ataklı migrenim tuutu drdan dönüşte ve boynuma vuruo kitlio gibi neyse annem geldi eşim işe gitmedi hepsi tepemde aç karna ilaç içilmez bilmem ne bademciklerimde ateş yaptımı dr antibiotik werdimi anlıcağınız baya kaçtı dietin ayarı ama hep karışık form bitki çayımdan içtim bağırsaklarım çallışşsın bari die yeşil çay içtim sıvı aldım hep işte böleeeeee fıstıklar hamiş topiğinede yazdım siz yokken sizede özet geçim .............cuma akşamı heycan dan 2 buçukta yattım ya sizi çok ii anlıorum şimdi , neyse sabahı sabah ettim cumartsi dr gittik eşimle dr muayne etti sağ sol yumurtalıklarıma baktı herşey normal dedi şuan yumurtalmaya hazırlar dedi.bi sorun yok dedi.fakat uzun süre hap kullandığım için 1,,2,, adet dönemini atlatıp çalışmalara başlasanız olur mu hemen mi istiosunuz dedi bizde sonradan üzülmekten se 1kaç ay beklemeyi tercih ettik..hormonlar ilaç kullanmadan veya gebelik yaşamaadan dinlensin dedi.şimdi 2 ay daha normal yöntemlerle koruncaz sonraki periotta en fazla 4 ile 6 ay werdi %90 sorunsuz gebelik yaşarsın dedi çok şükürler olsun allahıma allah herkese böle haberler almayı nasip etsin folikasit yazdı günde 1 tane içilen folbiol galiba işte böle çok sağlıklı beslen asla kg alma hatta diet yap dedi egzersiz yap dedi ufff kızlar enişteniz şimdiden asitli içecekleri önümden alıo ağrı kesicileri kaldırıo hep böle gitse inşallah bankalarda çekler wardı daha yeni oturdum yerime ve sıçana döndüm ıslandımda bademciklerimde şiş birazdan çıkıcam kendinize ii bakkın inş.yarın rahatça muhbt ederiz sizi sewiorum can yoldaşlarım...
fot. falan değişmiş hayırdırkuşum merak yok acısını çıkarıorum sabah yarım simit 1yeşilçay ara 1elma öğlen 1 tabak çorba akşam 2 kaşık patlıcan yemeği yoğurt ekmek yok sadce sutatlım diyeti bozman kötü olmuş ama güzel haberlerine sevindim inşallah en kısa zamanda teyze oluruz ya bak şimdi heyecan yaptım yaaa
fot. falan değişmiş hayırdırkuşum merak yok acısını çıkarıorum sabah yarım simit 1yeşilçay ara 1elma öğlen 1 tabak çorba akşam 2 kaşık patlıcan yemeği yoğurt ekmek yok sadce su
canım geçmiş olsun sıcak su koy karnına iyi gelir. Hafta sonu olunca herkez diyeti bozmuş anlaşılannnnnnBen bugünlük ne yediğimi içtiğimi yazayım bugün bir daha giremem belki :)
Sabah: Yok (Okula geç kaldım okuldan da poğaça falan yemek istemedim.)
Öğle: Domates, salatalık, peynir, 2 dilim (dilim dediysem ince dilim yani) kepek ekmek, 1 yumurta,
Akşam: 3-4 kaşık makarna, 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Jilian'ı bugün yapamadım hasta oldum karnım çok kötü ağrıyor :105:
sabah: limonlu sıcak su.
öğle: bir tabak şehriye çorbası.
akşam: 2 kaşık kuru fasulye.
şimdi sporumun 4. sünü yapıcam.
sağol canım allah bozmasın.canım çok iyi gidiyorsunnnn
çok şükür balım müthiş sevindim inankii ben sana demiştim hatırlıyosan max 6.ayda hamile kalırsın tabi rabbim bilir herşeyi nasip ama o folik asıdı iç mutlaka magnezyum alsın bıde esın sana artı kan ilacı takvıyesıde yap hamıle kalmadan once bunlarda cok onemlı dengelı bır bunyeye dırek hamile kalmadan baslarsan sorunsuz hamılelık gecırırsın ayyy bebek mı gelıyo neeeözür dilerim ama ben hafta sonu diyeti bozdum cuma aksamı heycan strest mahfetti beni stres ataklı migrenim tuutu drdan dönüşte ve boynuma vuruo kitlio gibi neyse annem geldi eşim işe gitmedi hepsi tepemde aç karna ilaç içilmez bilmem ne bademciklerimde ateş yaptımı dr antibiotik werdimi anlıcağınız baya kaçtı dietin ayarı ama hep karışık form bitki çayımdan içtim bağırsaklarım çallışşsın bari die yeşil çay içtim sıvı aldım hep işte böleeeeee fıstıklar hamiş topiğinede yazdım siz yokken sizede özet geçim .............cuma akşamı heycan dan 2 buçukta yattım ya sizi çok ii anlıorum şimdi , neyse sabahı sabah ettim cumartsi dr gittik eşimle dr muayne etti sağ sol yumurtalıklarıma baktı herşey normal dedi şuan yumurtalmaya hazırlar dedi.bi sorun yok dedi.fakat uzun süre hap kullandığım için 1,,2,, adet dönemini atlatıp çalışmalara başlasanız olur mu hemen mi istiosunuz dedi bizde sonradan üzülmekten se 1kaç ay beklemeyi tercih ettik..hormonlar ilaç kullanmadan veya gebelik yaşamaadan dinlensin dedi.şimdi 2 ay daha normal yöntemlerle koruncaz sonraki periotta en fazla 4 ile 6 ay werdi %90 sorunsuz gebelik yaşarsın dedi çok şükürler olsun allahıma allah herkese böle haberler almayı nasip etsin folikasit yazdı günde 1 tane içilen folbiol galiba işte böle çok sağlıklı beslen asla kg alma hatta diet yap dedi egzersiz yap dedi ufff kızlar enişteniz şimdiden asitli içecekleri önümden alıo ağrı kesicileri kaldırıo hep böle gitse inşallah bankalarda çekler wardı daha yeni oturdum yerime ve sıçana döndüm ıslandımda bademciklerimde şiş birazdan çıkıcam kendinize ii bakkın inş.yarın rahatça muhbt ederiz sizi sewiorum can yoldaşlarım...
ben bozmadımm bozmadımmm bugun oglum gelıyoooocanım geçmiş olsun sıcak su koy karnına iyi gelir. Hafta sonu olunca herkez diyeti bozmuş anlaşılannnnnn
ogg afiyet şiker olsunnnkızlar yine ben geldimmmm
sabah;
omlet
1 çk reçel
3 zeytin
1 domates
biraz peynir
şekersizçay
ara;
6 adet çağla
öğlen;
haşlanmış bezelye + yoğurt
ara;
elma çayı
akşam;
1 tabak ıspanak
toplamda 3 lt ye yakın su
level 2 /1. gün bittiiii canlarımmmmm
canım jıllıan dedıgımız seyHerkese günaydın :)
Dün doğum günü vardı demiştim ya gittim tebrim ettim sonra dediler pasta alsana vs sesimi çıkarmadım o sırada doktorum hemen dedi kızı sıkıştırmayın o diyette dediler bir defadan bişey olmaz bende dedim ki hayır şimdi bunu yersem devamı gelir yemeden çıktım ordan eve gittim 2 tane yumurtayı haşladım çok afedersiniz üzerine sarsmsaklı yoğurt yaptım 1 dilim kemek ekmeğiyle onu yedim sonra baktım canım yine bişeyler istiyor şekersiz kahve içtim azcık rahatlattı beni tok tuttu :)
sabah :
ayran ve patlamış mısır kevreği
kızlar şu yazdıklarınız nedir ?
jiilan işte level 1/2 hiç bişey anlamadım netten bakıyorum ama video açılmadığı için bulamıyorum ne olduğunu harekette nasıl bir spor ?
geçmiş olsun güselim bende geçen hafta içi ateşliydim kustum ve ıoshaldım o ayran detoxunun son gununde ınsan halsız oluyo ama ben hastayken hiç yiyemem kutuk gıbı yatarım anca onuda yapamadım ayakta geçirdim anlıcagınız burnum halen akıo:26:kızlar günaydın herkeseben 2 gündür çok kötüydüm hastalandım pazar akşamı o akşam jillianı yapamadım dün bütün gün yattım akşam üzeri yapayım dedim kalktım ilk 2. 3. hareketlerde mahvoldum..kesinlikle yapamadım çok ağrım oluyor ilk 2 gün bugün iyiyim bu akşam yapıcam artık.2 gün boyunca sacede çikolata kaçamağım oldu krize girdim resmen pes ettim ama bitter aldırdım daha düşük kalori alayım diye.ihmal ettim sporu da su içmeyi de :105: çok üzgünüm ben :105:
geçmiş olsun güselim bende geçen hafta içi ateşliydim kustum ve ıoshaldım o ayran detoxunun son gununde ınsan halsız oluyo ama ben hastayken hiç yiyemem kutuk gıbı yatarım anca onuda yapamadım ayakta geçirdim anlıcagınız burnum halen akıo:26:
kızlar günaydın herkeseben 2 gündür çok kötüydüm hastalandım pazar akşamı o akşam jillianı yapamadım dün bütün gün yattım akşam üzeri yapayım dedim kalktım ilk 2. 3. hareketlerde mahvoldum..kesinlikle yapamadım çok ağrım oluyor ilk 2 gün bugün iyiyim bu akşam yapıcam artık.2 gün boyunca sacede çikolata kaçamağım oldu krize girdim resmen pes ettim ama bitter aldırdım daha düşük kalori alayım diye.ihmal ettim sporu da su içmeyi de :105: çok üzgünüm ben :105:
bugunkı yedıklerım pek dıyete uygun değil ama yınedeyazayım bir dilim ekmek kadar pizza
bır dılım kadar ekmek domates peynır
akşam bır kase çorba balık salata
yarın daha çok dıkkat edıcem
aferin canım bak isteyince oluyormuş demekki.Herkese günaydın :)
Dün doğum günü vardı demiştim ya gittim tebrim ettim sonra dediler pasta alsana vs sesimi çıkarmadım o sırada doktorum hemen dedi kızı sıkıştırmayın o diyette dediler bir defadan bişey olmaz bende dedim ki hayır şimdi bunu yersem devamı gelir yemeden çıktım ordan eve gittim 2 tane yumurtayı haşladım çok afedersiniz üzerine sarsmsaklı yoğurt yaptım 1 dilim kemek ekmeğiyle onu yedim sonra baktım canım yine bişeyler istiyor şekersiz kahve içtim azcık rahatlattı beni tok tuttu :)
sabah :
ayran ve patlamış mısır kevreği
kızlar şu yazdıklarınız nedir ?
jiilan işte level 1/2 hiç bişey anlamadım netten bakıyorum ama video açılmadığı için bulamıyorum ne olduğunu harekette nasıl bir spor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?