yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

selam şekerler nasılsınız nerdesiniz

tatlım diyeti bozman kötü olmuş ama güzel haberlerine sevindim inşallah en kısa zamanda teyze oluruz ya bak şimdi heyecan yaptım yaaa

tatlım diyeti bozman kötü olmuş ama güzel haberlerine sevindim inşallah en kısa zamanda teyze oluruz ya bak şimdi heyecan yaptım yaaa
fot. falan değişmiş hayırdırkuşum merak yok acısını çıkarıorum sabah yarım simit 1yeşilçay ara 1elma öğlen 1 tabak çorba akşam 2 kaşık patlıcan yemeği yoğurt ekmek yok sadce su

Ben bugünlük ne yediğimi içtiğimi yazayım bugün bir daha giremem belki :)

Sabah: Yok (Okula geç kaldım okuldan da poğaça falan yemek istemedim.)
Öğle: Domates, salatalık, peynir, 2 dilim (dilim dediysem ince dilim yani) kepek ekmek, 1 yumurta,

Akşam: 3-4 kaşık makarna, 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum.

Jilian'ı bugün yapamadım hasta oldum karnım çok kötü ağrıyor :105:

canım geçmiş olsun sıcak su koy karnına iyi gelir. Hafta sonu olunca herkez diyeti bozmuş anlaşılannnnnn

sabah: limonlu sıcak su.
öğle: bir tabak şehriye çorbası.
akşam: 2 kaşık kuru fasulye.
şimdi sporumun 4. sünü yapıcam.

kızlar yine ben geldimmmm

sabah;
omlet
1 çk reçel
3 zeytin
1 domates
biraz peynir
şekersizçay

ara;
6 adet çağla

öğlen;
haşlanmış bezelye + yoğurt

ara;
elma çayı

akşam;
1 tabak ıspanak

toplamda 3 lt ye yakın su

level 2 /1. gün bittiiii canlarımmmmm

bugunkı yedıklerım pek dıyete uygun değil ama yınedeyazayım bir dilim ekmek kadar pizza

bır dılım kadar ekmek domates peynır

akşam bır kase çorba balık salata

yarın daha çok dıkkat edıcem

Herkese günaydın :)

Dün doğum günü vardı demiştim ya gittim tebrim ettim sonra dediler pasta alsana vs sesimi çıkarmadım o sırada doktorum hemen dedi kızı sıkıştırmayın o diyette dediler bir defadan bişey olmaz bende dedim ki hayır şimdi bunu yersem devamı gelir yemeden çıktım ordan eve gittim 2 tane yumurtayı haşladım çok afedersiniz üzerine sarsmsaklı yoğurt yaptım 1 dilim kemek ekmeğiyle onu yedim sonra baktım canım yine bişeyler istiyor şekersiz kahve içtim azcık rahatlattı beni tok tuttu :)

sabah :

ayran ve patlamış mısır kevreği
kızlar şu yazdıklarınız nedir ?
jiilan işte level 1/2 hiç bişey anlamadım netten bakıyorum ama video açılmadığı için bulamıyorum ne olduğunu harekette nasıl bir spor ?

kızlar günaydın herkese ben 2 gündür çok kötüydüm hastalandım pazar akşamı o akşam jillianı yapamadım dün bütün gün yattım akşam üzeri yapayım dedim kalktım ilk 2. 3. hareketlerde mahvoldum..kesinlikle yapamadım çok ağrım oluyor ilk 2 gün bugün iyiyim bu akşam yapıcam artık.2 gün boyunca sacede çikolata kaçamağım oldu krize girdim resmen pes ettim ama bitter aldırdım daha düşük kalori alayım diye.ihmal ettim sporu da su içmeyi de :105: çok üzgünüm ben :105:

çok şükür balım müthiş sevindim inankii ben sana demiştim hatırlıyosan max 6.ayda hamile kalırsın tabi rabbim bilir herşeyi nasip ama o folik asıdı iç mutlaka magnezyum alsın bıde esın sana artı kan ilacı takvıyesıde yap hamıle kalmadan once bunlarda cok onemlı dengelı bır bunyeye dırek hamile kalmadan baslarsan sorunsuz hamılelık gecırırsın ayyy bebek mı gelıyo neee cok heyecan yaptımmmm
canım geçmiş olsun sıcak su koy karnına iyi gelir. Hafta sonu olunca herkez diyeti bozmuş anlaşılannnnnn
ben bozmadımm bozmadımmm bugun oglum gelıyoooo
ogg afiyet şiker olsunnn nasıl level2 zorladımı kusumu?
canım jıllıan dedıgımız sey
30 day shred dıe bır patatntlı spor google bole yazınca videolar cıkıyo
level1
level2
level3
olmak uzere hepsi 10'ar gun yapılıyo 10cm bedenın heryerınden incelmeyı garanti ediyo 1 ayda
level2/1 level 2'de 1.gun bıttı demek benımde level1/10 fınısh bu akşam level 2 yapacağım

geçmiş olsun güselim bende geçen hafta içi ateşliydim kustum ve ıoshaldım o ayran detoxunun son gununde ınsan halsız oluyo ama ben hastayken hiç yiyemem kutuk gıbı yatarım anca onuda yapamadım ayakta geçirdim anlıcagınız burnum halen akıo:26:

ben şimdi başa mı dönücem ecmel :105: öyle söylemişsin galibaa :105:

günaydın kızlar nasılsınız hepinizi tek tek kokulu kokulu öpüorum bu bademcik beni mahfetti ilaç kullanmam artık derken ilaç içmedden kafamı kaldıramaz haldeyim resmen ağlayarak işe geldim bademciğim migrenim aynı anda başladı allahım herkesede banada yardım etsin dayanamıorum.....

ewet ecmelim inan dr dan çıkar çıkmaz aldık i ilacı kendimi o moda girmiş gibi gördüm sanki

haklısın insan suçluluk duyuyor fakat üzülme bende aynen öyleyim bademciklerim su içerken bile yanıo ama kıpırdatamıorum bile wücudumu olsun bi kendimize gelelimm detoks la falan açığı kaparız :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

aferin canım bak isteyince oluyormuş demekki.

tatlım level 1 karışık vucudu alıştırıyo level 2ye. mekik sınav skuat hareketleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…