yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

tatlım geçmiş olsunnnn hastasın o yüzden sorun değil. ama sporu baştan yapmalısın

canım geçmiş olsunnnn

tatlım level 2 felaket yaa hareketler acayip zor ama yaptım pes etmesin su gibi terledim şuan bacak içlerim ve karnımda ağrıma var hafif ama

günaydın herkese neler yapıyorsunuz
ben dün jillianın 2. levelini yapayım dedim ilk şınav pozisyonunda göğsüme bi ağrı saplandı ve devam edemedim bütün gün o ağrıyı çektim neden böyle oldu dersiniz

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
bu arada en yakın zamanda bebeğin olur inşallah

ben şimdi başa mı dönücem ecmel :105: öyle söylemişsin galibaa :105:
evet tatlım 2 gun ara verdıgınde basa donmen gereklı
tatlım level 2 felaket yaa hareketler acayip zor ama yaptım pes etmesin su gibi terledim şuan bacak içlerim ve karnımda ağrıma var hafif ama
sevindim oda 2 gun suruyo agrılar ama ben son hareketlerde havada bacak uzat cek harekıtınde sallanıyodum resmen
olamaz yaa 2.levela geçmek istiyorum ben artık hem haftaya misafirliğe gidicem nasıl olcak :105: offf
gelince yaparsın yada yatıya kalacaksan hareketlerı ezberlemişsindir yaparsın tatlım

tatlım geçmiş olsunnn.. Hareketi ters yapmış olabilirsin daha dikkatli olmalısın canım

ters bi hareket yapmıssındır guselim dikkat et :26:

hareketleri çok beğendim canım iyi zorluyor bu sefer yapamadığım hareket yok ama nefessiz kaldığım için sayı olarak eksik yaptım

sağolun kızlar bugün yapmaya korkuyorum sadece yürüyüş yapcam sanırım
hava da öyle bi kasvetliki insanın kalkası gelmiyor

tatlım çok zorlama kendini önemli bişi de olabilir sadece kas sıkışması da olabilir sayı olarak az dan başla bencede lazkızım da nefesini çok zorlamamış bak
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
bu arada en yakın zamanda bebeğin olur inşallah
amin tatlım her isteyene nasip etsin allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…