kızlar günaydın herkeseben 2 gündür çok kötüydüm hastalandım pazar akşamı o akşam jillianı yapamadım dün bütün gün yattım akşam üzeri yapayım dedim kalktım ilk 2. 3. hareketlerde mahvoldum..kesinlikle yapamadım çok ağrım oluyor ilk 2 gün bugün iyiyim bu akşam yapıcam artık.2 gün boyunca sacede çikolata kaçamağım oldu krize girdim resmen pes ettim ama bitter aldırdım daha düşük kalori alayım diye.ihmal ettim sporu da su içmeyi de :105: çok üzgünüm ben :105:
günaydın kızlar nasılsınız hepinizi tek tekkokulu kokulu öpüorum bu bademcik beni mahfetti ilaç kullanmam artık derken ilaç içmedden kafamı kaldıramaz haldeyim resmen ağlayarak işe geldim bademciğim migrenim aynı anda başladı allahım herkesede banada yardım etsin dayanamıorum.....
ewet ecmeliminan dr dan çıkar çıkmaz aldık i ilacı kendimi o moda girmiş gibi gördüm sanki
çok şükür balım müthiş sevindim inankii ben sana demiştim hatırlıyosan max 6.ayda hamile kalırsın tabi rabbim bilir herşeyi nasip ama o folik asıdı iç mutlaka magnezyum alsın bıde esın sana artı kan ilacı takvıyesıde yap hamıle kalmadan once bunlarda cok onemlı dengelı bır bunyeye dırek hamile kalmadan baslarsan sorunsuz hamılelık gecırırsın ayyy bebek mı gelıyo neeecok heyecan yaptımmmm
ben bozmadımm bozmadımmm bugun oglum gelıyoooo
ogg afiyet şiker olsunnnnasıl level2 zorladımı kusumu?
canım jıllıan dedıgımız sey
30 day shred dıe bır patatntlı spor google bole yazınca videolar cıkıyo
level1
level2
level3
olmak uzere hepsi 10'ar gun yapılıyo 10cm bedenın heryerınden incelmeyı garanti ediyo 1 ayda
level2/1 level 2'de 1.gun bıttı demek benımde level1/10 fınısh bu akşam level 2 yapacağım
tatlım geçmiş olsunnnn hastasın o yüzden sorun değil. ama sporu baştan yapmalısın
olamaz yaa 2.levela geçmek istiyorum ben artık hem haftaya misafirliğe gidicem nasıl olcak :105: offf
günaydın kızlar nasılsınız hepinizi tek tekkokulu kokulu öpüorum bu bademcik beni mahfetti ilaç kullanmam artık derken ilaç içmedden kafamı kaldıramaz haldeyim resmen ağlayarak işe geldim bademciğim migrenim aynı anda başladı allahım herkesede banada yardım etsin dayanamıorum.....
ewet ecmeliminan dr dan çıkar çıkmaz aldık i ilacı kendimi o moda girmiş gibi gördüm sanki
evet tatlım 2 gun ara verdıgınde basa donmen gereklıben şimdi başa mı dönücem ecmel :105: öyle söylemişsin galibaa :105:
sevindim oda 2 gun suruyo agrılar ama ben son hareketlerde havada bacak uzat cek harekıtınde sallanıyodum resmentatlım level 2 felaket yaa hareketler acayip zor ama yaptım pes etmesin su gibi terledim şuan bacak içlerim ve karnımda ağrıma var hafif ama
gelince yaparsın yada yatıya kalacaksan hareketlerı ezberlemişsindir yaparsın tatlımolamaz yaa 2.levela geçmek istiyorum ben artık hem haftaya misafirliğe gidicem nasıl olcak :105: offf
tatlım geçmiş olsunnn.. Hareketi ters yapmış olabilirsin daha dikkatli olmalısın canımgünaydın herkese neler yapıyorsunuz
ben dün jillianın 2. levelini yapayım dedim ilk şınav pozisyonunda göğsüme bi ağrı saplandı ve devam edemedim bütün gün o ağrıyı çektim neden böyle oldu dersiniz
ters bi hareket yapmıssındır guselim dikkat et :26:günaydın herkese neler yapıyorsunuz
ben dün jillianın 2. levelini yapayım dedim ilk şınav pozisyonunda göğsüme bi ağrı saplandı ve devam edemedim bütün gün o ağrıyı çektim neden böyle oldu dersiniz
evet tatlım 2 gun ara verdıgınde basa donmen gereklı
sevindim oda 2 gun suruyo agrılar ama ben son hareketlerde havada bacak uzat cek harekıtınde sallanıyodum resmen
gelince yaparsın yada yatıya kalacaksan hareketlerı ezberlemişsindir yaparsın tatlım
o kadar olur zaten gun geçtıkce oda oturacakhareketleri çok beğendim canım iyi zorluyor bu sefer yapamadığım hareket yok ama nefessiz kaldığım için sayı olarak eksik yaptım
o kadar olur zaten gun geçtıkce oda oturacakbende bu gece yapacagımm
ahaaaa sen kurklu olmusun yaaa ne fazlan var senın sana kurk verdıler bakım hoppsss alloooohadi bakalımdün anneme nohutla mercimek suya bas dedim unutmuş mecbur akşam bastım bugün kaynatcak yarın detokstayımm canımm
ahaaaa sen kurklu olmusun yaaa ne fazlan var senın sana kurk verdıler bakım hoppsss alloooobak yaa proo olmussss
hadııı be at su kurkunu oleee gell cok havalı olmusun boleee begenmedım cıksss:) kilolarım fazla ya ondan
hadi bakalımdün anneme nohutla mercimek suya bas dedim unutmuş mecbur akşam bastım bugün kaynatcak yarın detokstayımm canımm
sağolun kızlar bugün yapmaya korkuyorum sadece yürüyüş yapcam sanırım
hava da öyle bi kasvetliki insanın kalkası gelmiyor
tatlım çok zorlama kendini önemli bişi de olabilir sadece kas sıkışması da olabilir sayı olarak az dan başla bencede lazkızım da nefesini çok zorlamamış bakgünaydın herkese neler yapıyorsunuz
amin tatlım her isteyene nasip etsin allahım.geçmiş olsun canım dikkat et kendine
bu arada en yakın zamanda bebeğin olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?