yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

dün yediklerim
sabah
1 haşlama yumurta 1 yemek kasğı kadar lor peynir
öğle
yoğurt 1 kase 2 but
ara
2 haslama yumurta
akşam
yine 2 parça tavuk ve yoğurt
bi kaç gün böyle beslencem yoksa kilo vereceğim felan yok

mrb bayanlar
benide aranıza alın lütfen desteğe çok ihtiyacım var:)
157 boy 65.9 kilo. yeni doğum yaptım. tam 14 kilo aldım ve doğumdan dört ay sonra dikkat ederek hepsini verdim ama 7 kilo yok gitmiyor. bide laf aramızda komşularla ii takılıyoruız son zamanlarda. akşam çayları piknikler tatlılar vs. yoksa çok iradeli biriyim ve egzersizlerle aram çok ii. önce kilo cetveli yapmak istiyorum sonra bende gün gün yazacağım yaptıklarımı. ama öncelikle bana bu cetveli nasıl yaptığınızı yazar mısınız. çok hoşuma gidiyo:)

yumurtanın fazlası ısılık yapar tatlım cok yuklenme gunde 1 yumurta kafi proteın agırlıklı yıyceksen tavuk,balık,kırmızı etle donusumlu yapmalısın mıden bulanır aynı tarz beslenmekten

ben tekrar başlayamam yediremem ki bunu kendime en iyisi kaldığım günden devam edeyim ben :105: 2.levela geçmeye 2 gün kalıcaktı şimdi 4 gün yapayım sonra 2 ye geçeyim.en baştan başlarsam tamamlayamam pes ederim en iyisi devam etmek

yumurtanın fazlası ısılık yapar tatlım cok yuklenme gunde 1 yumurta kafi proteın agırlıklı yıyceksen tavuk,balık,kırmızı etle donusumlu yapmalısın mıden bulanır aynı tarz beslenmekten

evet mide bulandırıcı oluyo sabah yumurta yiyesim gelmedi sadece lor peynir yedim

canım hoşgeldın aramıza cetvel için özelden msj atıyorum bakarsın

kendını nasıl rahat hissediceksen öyle devam et tatlımmm

kızlar ben şimdi jillianı izliyorum ingilizce bilmediğim için anlamıyorum ne dediğini ama hareketler ben lisedeyken beden hocasının yaptırdığı hareketlerden :) bizim hareketleri çalmış kadın :)

bu hareketleri birebir yapmak mı lazım ya çok zor gözüküyoo biraz zıplasak mekik çeksek olmaz mı

kızlar ben şimdi jillianı izliyorum ingilizce bilmediğim için anlamıyorum ne dediğini ama hareketler ben lisedeyken beden hocasının yaptırdığı hareketlerden :) bizim hareketleri çalmış kadın :)
canım düzenli olarak yaparsan farkı anlarsın
bu hareketleri birebir yapmak mı lazım ya çok zor gözüküyoo biraz zıplasak mekik çeksek olmaz mı
tabiki hepsini yapıcaz ama arada nefes boşluğu bırakıcaz ama sayıyı 1.2 azaltıcaz fakat yapmaya çalışıcaz baksana ne kadar sıkı vucutları
profil düzenleden çizelgeye yaptıgım tablonunn kodunu ekliyorum çıkmıyooooo
http://swlf.lilyslim.com/dfXRp3.png kod buuu ama bu şekilde ekleyince olmuyooo

ewt öteki topiklerde son değişikleri yapıp hemen o sayfada görüosun biz taa en başa dönüoruz nie ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…