yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

tövbe Allah'ım herkes çatır çatır kilo veriyo ben olduğum yere çivi çaktım. niye gırtlağımı tutamıyorum yahu ben.

telefon internetimi bilgisayarıma bağlamayı başardım şu jillian'ı ben de yapıcam bakalım sonuç ne olacak. her gün az da olsa yapıcam. şu dk'dan sonra kendime söz veriyorum. "SÖZ"

bakalım verebilecek miyim?

merak etme tatlım hepiimizin şikayetleri aynı yemek yemek ve suçluluk psikosu duymak işiimiz zor ama azimle az da olsa başarcz

bugün öğlen sadece meyve yemeyi planlıyorum acilen 2 günün telafisini yapmam lazım moralman çökmüş durumdayım resmen pişmanlık duyuyorum yapamadığım için :105:..bir sürü meyve alıp meyve salatası yapsam olur dimi kızlar

sözünde durursan tabiki verirsin canım önemlı olan sporu yapmak ve kaçamaklara yer vermemek

canımmmm üzme kendini toparlarsın merak etme sennn kıyamam ki ben sana ye tatlım meyve yee

bence ekmeksiz bir şeyler ye akşama meyve salatası yap daha iyi olur bence. meyveyle yoğurt ya da az yağlı süt tüketmek, meyvedeki şekerin daha yavaş şekilde kana karışmasını sağlıyormuş.

canımmmm üzme kendini toparlarsın merak etme sennn kıyamam ki ben sana ye tatlım meyve yee

valla buraya bile yazmaya çekiniyorum bozdum uyamadım programa diye :105: akşama iş çıkışı eve yürücem yaklaşık 1 saat sürüyor ev ile iş arası gittikten sonra hemn spora başlıcam vücut ısınmışken hemen yapayım ki daha fazla yaksın yağları vücudum

kızzz üzülme bu kadar yaaaaa yüzün gülsün gofredommmmmmmmmm

bence ekmeksiz bir şeyler ye akşama meyve salatası yap daha iyi olur bence. meyveyle yoğurt ya da az yağlı süt tüketmek, meyvedeki şekerin daha yavaş şekilde kana karışmasını sağlıyormuş.

doğru söylüyorsun tatlım ama tam tersiymiş akşam tüketilen meyve vücuda direk şeker olarak dönüyormuş o yüzden pek önerilmiyor akşam meyve..bilgin olsun senin de..

sözünde durursan tabiki verirsin canım önemlı olan sporu yapmak ve kaçamaklara yer vermemek

zaten beni bozan şu kaçamaklar.

canım bazen öyle çok çekiyo ki bir şeyleri. kendimi engelleyemiyorum. artık sağlıklı da beslenmem lazım malum bebeğe zemin hazırlıkları. daha bişey yok da öncesinde kendimi sağlıklı beslenmeye alıştırsam iyi olacak.

normal de sebzeciyim. ama abur cuburu kesemiyorum.

datlum sadece kendi fikrim yada öneri gofredom istersen öğlen bi kase ekmeksiz çorba iç 1saat sonra falan da ara öğünolarak yarım elma yarım havuç yarım salatalık 5,6 çağla mesela doldur bi kaseye yawaş yawaş tıtıkla hwm açıkmazsın hem akşama kadar yakarsın ewde de 3yemek kaşığı sebze yada et yemeği ekmeksiz ve bol yoğurt öleee sadece su tüktücem demekle olmaz datlım sonra zayıf düşer bünyen

aaaa sende mi bebeğe zemin bende bu ay dr gittim 1kaç ay içinde çalışmalara başlıcaz :26::26::26::26::26:

o zaman öğlen için çorba ve salata yiyeyim ben en iyisi..

canım önemli olanda zaten abur cuburları bırakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…