tövbe Allah'ım herkes çatır çatır kilo veriyo ben olduğum yere çivi çaktım. niye gırtlağımı tutamıyorum yahu ben.
telefon internetimi bilgisayarıma bağlamayı başardım şu jillian'ı ben de yapıcam bakalım sonuç ne olacak. her gün az da olsa yapıcam. şu dk'dan sonra kendime söz veriyorum. "SÖZ"
bakalım verebilecek miyim?
merak etme tatlım hepiimizin şikayetleri aynı yemek yemek ve suçluluk psikosu duymak işiimiz zor ama azimle az da olsa başarcz
ben sana dıom o kurku gıyme kıdemlı olmusun ama bilmiyon
cadıııı yetkililerede yazdıkları acıkladıkları şey için tekrar soru sormak tuhaf geliyoo
tövbe Allah'ım herkes çatır çatır kilo veriyo ben olduğum yere çivi çaktım. niye gırtlağımı tutamıyorum yahu ben.
telefon internetimi bilgisayarıma bağlamayı başardım şu jillian'ı ben de yapıcam bakalım sonuç ne olacak. her gün az da olsa yapıcam. şu dk'dan sonra kendime söz veriyorum. "SÖZ"
bakalım verebilecek miyim?
bugün öğlen sadece meyve yemeyi planlıyorum acilen 2 günün telafisini yapmam lazım moralman çökmüş durumdayım resmen pişmanlık duyuyorum yapamadığım için :105:..bir sürü meyve alıp meyve salatası yapsam olur dimi kızlar
bugün öğlen sadece meyve yemeyi planlıyorum acilen 2 günün telafisini yapmam lazım moralman çökmüş durumdayım resmen pişmanlık duyuyorum yapamadığım için :105:..bir sürü meyve alıp meyve salatası yapsam olur dimi kızlar
canımmmm üzme kendini toparlarsın merak etme sennn kıyamam ki ben sana ye tatlım meyve yee
bence ekmeksiz bir şeyler ye akşama meyve salatası yap daha iyi olur bence. meyveyle yoğurt ya da az yağlı süt tüketmek, meyvedeki şekerin daha yavaş şekilde kana karışmasını sağlıyormuş.
kızzz üzülme bu kadar yaaaaa yüzün gülsün gofredommmmmmmmmmvalla buraya bile yazmaya çekiniyorum bozdum uyamadım programa diye :105: akşama iş çıkışı eve yürücem yaklaşık 1 saat sürüyor ev ile iş arası gittikten sonra hemn spora başlıcam vücut ısınmışken hemen yapayım ki daha fazla yaksın yağları vücudum
bence ekmeksiz bir şeyler ye akşama meyve salatası yap daha iyi olur bence. meyveyle yoğurt ya da az yağlı süt tüketmek, meyvedeki şekerin daha yavaş şekilde kana karışmasını sağlıyormuş.
kızzz üzülme bu kadar yaaaaa yüzün gülsün gofredommmmmmmmmm
sözünde durursan tabiki verirsin canım önemlı olan sporu yapmak ve kaçamaklara yer vermemek
zaten beni bozan şu kaçamaklar.
canım bazen öyle çok çekiyo ki bir şeyleri. kendimi engelleyemiyorum. artık sağlıklı da beslenmem lazım malum bebeğe zemin hazırlıkları. daha bişey yok da öncesinde kendimi sağlıklı beslenmeye alıştırsam iyi olacak.
normal de sebzeciyim. ama abur cuburu kesemiyorum.
datlum sadece kendi fikrim yada öneri gofredom istersen öğlen bi kase ekmeksiz çorba iç 1saat sonra falan da ara öğünolarak yarım elma yarım havuç yarım salatalık 5,6 çağla mesela doldur bi kaseye yawaş yawaş tıtıkla hwm açıkmazsın hem akşama kadar yakarsın ewde de 3yemek kaşığı sebze yada et yemeği ekmeksiz ve bol yoğurt öleee sadece su tüktücem demekle olmaz datlım sonra zayıf düşer bünyen
zaten beni bozan şu kaçamaklar.
canım bazen öyle çok çekiyo ki bir şeyleri. kendimi engelleyemiyorum. artık sağlıklı da beslenmem lazım malum bebeğe zemin hazırlıkları. daha bişey yok da öncesinde kendimi sağlıklı beslenmeye alıştırsam iyi olacak.
normal de sebzeciyim. ama abur cuburu kesemiyorum.
kızzz üzülme bu kadar yaaaaa yüzün gülsün gofredommmmmmmmmm
aaaa sende mi bebeğe zemin bende bu ay dr gittim 1kaç ay içinde çalışmalara başlıcaz :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?