oh bee kendimle eş bi arkadaş buldum.
evet ben de doktora gittim. folik asite başladım. önümüzdeki ay da progestana başlıycam. ve tabiki 1-2 ay sonrada çalışmalara :)))
oh bee kendimle eş bi arkadaş buldum.
evet ben de doktora gittim. folik asite başladım. önümüzdeki ay da progestana başlıycam. ve tabiki 1-2 ay sonrada çalışmalara :)))
bende 2017 de başlarım artıkben de seneye bu zamanlar başlıcam çalışmalara
doğru söylüyorsun tatlım ama tam tersiymiş akşam tüketilen meyve vücuda direk şeker olarak dönüyormuş o yüzden pek önerilmiyor akşam meyve..bilgin olsun senin de..
neden nereye üye oldundün oldum canım
bende 2017 de başlarım artık
neden nereye üye oldun
allah herşein zamanı gelince nasip etsin hepimizearatmasın yarabbim
bi bakmışın hepimizden önce doğurmuşun amma gülerim heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar bardak çorba alsam nasıl olur sizce?yanına da küçük yoğurt?
olur tatlımmmm ben o çorbaların tadını beğenmıyorum yaaa
ben de sevmiyorum ama şimdi gidip dışarda yemeye çok üşendim tansaştan alıp yapayım diyorum.yoğurt bastırır o hoş olmayan tadını
tatlım ben cumartesi giittim dra hapla korunuodum dr folik asit werdi hapı bıraktım bi kaç normal adet döneminden snra başlıcaz çalışmalara.ama progestana bu ne ilacı bahsetmedi böle bişiden.
valla bilmiyorum ama yanında tüketilen yoğurt veya az yağlı süt bunu engellemesi için diye biliyorum.
neyse ya abur cuburu kessek yetecek de olmuyor olmuyor.
ben de hapla korunuyorum polikistik over nedeniyle doktor kontrolünde kullanıyorum. Bir ay daha kullan ondan sonra bırakıp adet başlangıcından 15-25 günleri arası progestan kullanıcam. O ilaç progesteron hormonu salgılıyo erken adet olmayı da engelliyo anladığım kadarıyla. Kullanmaya başlamadığım için henüz tam araştırmadım. Bi de folik asite başladım işte.
Ayrıca ben de bir ay önce gitmiştim. Adetin 3. Günü test istedi. Bu cumartesi test sonuçlarımın iyi olduğunu söyledi. şimdilik 2-3 ay kendiniz deneyin dedi. Başka müdahaleye gerek kalmadan hamile kalacağını düşünüyorum dedi. Bakalım.
Kısmet.
hemen hemen 1 sene war aramızda ewlilik olarakben de hapla korunuyorum polikistik over nedeniyle doktor kontrolünde kullanıyorum. Bir ay daha kullan ondan sonra bırakıp adet başlangıcından 15-25 günleri arası progestan kullanıcam. O ilaç progesteron hormonu salgılıyo erken adet olmayı da engelliyo anladığım kadarıyla. Kullanmaya başlamadığım için henüz tam araştırmadım. Bi de folik asite başladım işte.
Ayrıca ben de bir ay önce gitmiştim. Adetin 3. Günü test istedi. Bu cumartesi test sonuçlarımın iyi olduğunu söyledi. şimdilik 2-3 ay kendiniz deneyin dedi. Başka müdahaleye gerek kalmadan hamile kalacağını düşünüyorum dedi. Bakalım.
Kısmet.
kızlar bardak çorba alsam nasıl olur sizce?yanına da küçük yoğurt?
ben de hapla korunuyorum polikistik over nedeniyle doktor kontrolünde kullanıyorum. Bir ay daha kullan ondan sonra bırakıp adet başlangıcından 15-25 günleri arası progestan kullanıcam. O ilaç progesteron hormonu salgılıyo erken adet olmayı da engelliyo anladığım kadarıyla. Kullanmaya başlamadığım için henüz tam araştırmadım. Bi de folik asite başladım işte.
Kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?