yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

oh bee kendimle eş bi arkadaş buldum.

evet ben de doktora gittim. folik asite başladım. önümüzdeki ay da progestana başlıycam. ve tabiki 1-2 ay sonrada çalışmalara :)))

tatlım ben cumartesi giittim dra hapla korunuodum dr folik asit werdi hapı bıraktım bi kaç normal adet döneminden snra başlıcaz çalışmalara.ama progestana bu ne ilacı bahsetmedi böle bişiden.

doğru söylüyorsun tatlım ama tam tersiymiş akşam tüketilen meyve vücuda direk şeker olarak dönüyormuş o yüzden pek önerilmiyor akşam meyve..bilgin olsun senin de..

valla bilmiyorum ama yanında tüketilen yoğurt veya az yağlı süt bunu engellemesi için diye biliyorum.

neyse ya abur cuburu kessek yetecek de olmuyor olmuyor.

kızlar bardak çorba alsam nasıl olur sizce?yanına da küçük yoğurt?

Son düzenleme:
tatlım ben cumartesi giittim dra hapla korunuodum dr folik asit werdi hapı bıraktım bi kaç normal adet döneminden snra başlıcaz çalışmalara.ama progestana bu ne ilacı bahsetmedi böle bişiden.

ben de hapla korunuyorum polikistik over nedeniyle doktor kontrolünde kullanıyorum. bir ay daha kullan ondan sonra bırakıp adet başlangıcından 15-25 günleri arası progestan kullanıcam. o ilaç progesteron hormonu salgılıyo erken adet olmayı da engelliyo anladığım kadarıyla. kullanmaya başlamadığım için henüz tam araştırmadım. bi de folik asite başladım işte.

ayrıca ben de bir ay önce gitmiştim. adetin 3. günü test istedi. bu cumartesi test sonuçlarımın iyi olduğunu söyledi. şimdilik 2-3 ay kendiniz deneyin dedi. başka müdahaleye gerek kalmadan hamile kalacağını düşünüyorum dedi. bakalım.

kısmet.

bende 2017 de başlarım artık

valla bilmiyorum ama yanında tüketilen yoğurt veya az yağlı süt bunu engellemesi için diye biliyorum.

neyse ya abur cuburu kessek yetecek de olmuyor olmuyor.

aynnen tatlım dün yazdıklarımı okudıysan bnada aynı şeyleri söledi allahım yardımcımız olsun....

hemen hemen 1 sene war aramızda ewlilik olarak

tatlım çalışıomusun sen....aynı dönemde biriyle karşılaşmak aynı dönemlerde çalışmaya başlıcak olmamız ve aynı sebepten diet yapmamız çok etkiledi benide ya....dr asla kg alma hatta wersen süper olur dedi...bi görsen zaten hamiş gibi göbişim war deli edio bni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…